2021 Февруарски Мами Тема II

• 35 259
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
По колко вода пиете ? Преди да забременея сигурно пиех по два литра ? От тогава насам  ми се гади най -много след пиене на вода и най -вероятно не приемам повече от литър на ден . Гузно ми е . При вас как е ?

# 151
По колко вода пиете ? Преди да забременея сигурно пиех по два литра ? От тогава насам  ми се гади най -много след пиене на вода и най -вероятно не приемам повече от литър на ден . Гузно ми е . При вас как е ?

И аз много малко вода пия, хич не се сещам .

# 152
  • София
Аз денем пия сигурно по литър, но с малкия сме все навън и не се усещам. Но нощно време си наваксвам и чак ме е яд, че не се наспивам защото или съм жадна и ставам за вода или ми се ходи до тоалетна и ставам за нея.

# 153
По колко вода пиете ? Преди да забременея сигурно пиех по два литра ? От тогава насам  ми се гади най -много след пиене на вода и най -вероятно не приемам повече от литър на ден . Гузно ми е . При вас как е ?

1.5 л, обаче се храня главно с обилни количества домати, плодове и таратор, така чее...😅

# 154
И аз пия малко вода, което е тъпо. Последният път едва едва ми взеха кръв и лаборантката ми изчере едно конско да пия повече и че водата на пречи на никое от обичайните за бременни изследвания. Та преди да отидете да ви боцкат, спокойно можете да се налеете с вода, ако мехурът ви го позволява нали. 😀

# 155
Докато ми се гадеше и на мен не ми се пиеше, сега гаденето премина и пия повече, но пак е малко.

# 156
Аз за жалост винаги съм била скарана с пиенето на вода ии сега не е по-различно. На ден едва изпивам литър и на мен като ми взимат кръв винаги ми мърморят.

# 157
  • Велико Търново
Пиех по поне 2 л, но откакто съм бременна няма и 1 л дневно. Не е хубаво, но явно е често срещано.

# 158
Пия доста вода .. и вечер съжалявам като ставам през 1-2 часа .. 😂

Иначе Магнерот и аз пия 3х1 (3х500) , не е стряскащо, това май си е стандартната доза ,която изписват

# 159
И аз пия по много вода, вечер ограничавам приема, но пак ставам по 1, 2 пъти до тоалетната. Много е досадно. Ама явно не съм сама.

# 160
Установих, че няма значение колко вода пия, откакто съм бременна правя по 3 ставания нощем до тоалетната. От 2 дни правя само по едно 😅, иначе през деня е през половин час.

# 161
И аз съм същата. 😂😂😂
Установих, че няма значение колко вода пия, откакто съм бременна правя по 3 ставания нощем до тоалетната. От 2 дни правя само по едно 😅, иначе през деня е през половин час.

# 162
Минерална или изворна ? Замислих се че често купуваме минерална без да се усещам пия такава .

# 163
  • Велико Търново
Сложно@е, няма значение, важното е да ги редуваш що годе. Мисълта ми е да не караш само на минерална или само на изворна.
Аз направих, от около година някъде пък пия само трапезна, по-сладка ми е и по-пивка. Но винаги когато съм навън си вземам минерална за да компенсирам.

# 164
Аз сега пия към 2 литра. Преди  почти не пиех, дали се събираше и 300мл.

Общи условия

Активация на акаунт