2021 Февруарски Мами Тема II

• 35 269
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Записвам се - термин 13.02.2021 - момченце.

# 106
Някой случайно да е проверявал за резултати от БХС днес? Сайтът изобщо не зарежда, а днес трябва да ми излязат.

# 107
Аз днес си отварях моите резултати от БХС, за да ги сваля и принтирам. В майчин дом го правих. Сайта ми зареди, но 5-6 пъти трябваше да си въведа данните, преди да ми излязат резултатите.

# 108
И аз в майчин дом влизам, обаче не ми зарежда страницата с резултатите, от няколко телефона пробвах следобяда

# 109
Записвам се с термин 26.02.2021 -момиче .

Вървим три дни напред . Планирано секцио . Това сигурно означава че може да избирам жена водолей или жена риби . Греша ли ?

# 110
Планираното секцио се прави максимум 10-15 дни по-рано от датата на термина, но колкото по-близо до него е, толкова по-добре за бебето. Рибите са от 22 февруари до 22 март, така че може и да уцелиш водолей, ако ти е важно.

# 111
Планираното секцио се прави максимум 10-15 дни по-рано от датата на термина, но колкото по-близо до него е, толкова по-добре за бебето. Рибите са от 22 февруари до 22 март, така че може и да уцелиш водолей, ако ти е важно.
Рибите са от 20 февруари

# 112
Според моята лекарка секциото е добре да се направи 7-10 дни преди термин, не по-рано и не по-късно. Според мен вероятността за риби е мнооого малка при това положение, но знам ли, може пък и да се навият 😅 Моят коригиран термин е 28.01 и макар че теоретично има шанс за водолей, най-вероятно ще се роди между 17 и 21, рогато като майка си 😅

# 113
Точно , че се чудя ако избирам кое е по ок за жена .

# 114
Точно , че се чудя ако избирам кое е по ок за жена .

Водолей ...

# 115
  • East Coast
+1 за водолей Simple Smile
жените водолей са много харизматични, романтични и са обаятелки Wink
Има ли водолейки да кажат.

Скрит текст:
За протокола, аз съм овен.. точно си отговарям на зодията... Smirk Smile Не обичам да следвам и в буквален и преносен смисъл. Много, много държа на хората, които обичам. Не се спори лесно с мен и съм много спонтанна. Един ден реших, че трябва да се преместим да живеем на 9000км. от Пазарджик... как се съгласи моят мъж е загадка и до сега за мен... Smile

# 116
Аз съм риби. Но може би водолей е по добре.

# 117
Според моята лекарка секциото е добре да се направи 7-10 дни преди термин, не по-рано и не по-късно. Според мен вероятността за риби е мнооого малка при това положение, но знам ли, може пък и да се навият 😅 Моят коригиран термин е 28.01 и макар че теоретично има шанс за водолей, най-вероятно ще се роди между 17 и 21, рогато като майка си 😅
а какво означава коригирам термин? На мен термина по последен менстеуален цикъл ми е на 14 февруари, на 2 прегледа споменават термин 8 февруари, съдейки по размерите на бебчо. Та, това ли е коригиране термин, и всъщност при секцио кой термин се взима впредвид? Хич не съм наясно Flushed

# 118
На феталната казаха, че ми го коригират, защото по ПРМ бях в 12+4, а по размери бебето отговаряше на 14+0. Питаха ме дали съм с ранна овулация и кратък цикъл, което е така. Затова ми "смениха" термина на 28.01., бях за 07.02. Мисля, че ще се гледа новият термин за секциото, защото все пак не всяка жена е с 28-дневен цикъл, а терминът по ПРМ обикновено се базира на един такъв средностатистически цикъл. Ще питам моята лекарка другия път, но и тя ми беше споменала "те ще ти го коригират на феталната", та оставам с впечатление, че това се гледа по-скоро.

# 119
Аз много харесвам жените риби като зодия. Водолеите са пълна загадка и шаш за мен, все пак са ми противоположната зодия, аз съм лъв. Особено мъжете, но и жените. И трудно се разбираме. И майка ми е водолей. Бебенцето е с термин 15.02, момиче, надявам се да си в зодията. Явно такава ми е съдбата с водолеите, какво да се прави, приемам я с охота:)

Общи условия

Активация на акаунт