2021 Февруарски Мами Тема II

• 35 273
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, да се запиша и аз във втората ни тема. Сега съм мисля 14.0 г.с. Моят термин е 22.02., ще бъде планирано секцио, така че ако всичко е наред може би ще се роди малко по-рано. Правих генетичен тест, казваше се Harmony  резултати са добри и там се установи пола, така че можете да ме добавите в началната страничка. Минахме първата фетална и там всичко беше наред. Не ми се гади, качила съм два килограма, но се чувствам много наедряла. Принципно съм доста спортна и имах плочки, а сега дупе, корем.  Вода си пия по принцип, хапвам си по-големи порции и всичко доизяждам на кой каквото му остане на масата. Мажа против стрии корема със свинска маз. При първата бременост мазах корема със свинска, а дупе и крака съм скъпотии от аптека, накрая само корема ми не се нацепи. Сега като свърши лятото ще мажа и другите части с нея, но задържам, че е малко гадно. Цитонамазка не са ми правили, попитах лекаря и той каза, че щом имам правена месец преди да забременея няма нужда. ММ беше положителен безсимтомен за корона, но аз не се заразих въпреки близостта. Той като разбра го командировахме другаде за карантината, но не беше заразил никой от нас. Сега съм на моренце, много ми се пийва розе и си позволих днес за първи път да си поръчам. Добре ли е зле ли е незнам. Вие позволявате ли си алкохол?

# 181
Не. Аз не съм по алкохола, но пък как ми се пие лимонова ариана. Добре, че има една безалкохолна. Мисля, че няма проблем за чаша вино.

# 182
Аз си позволих два пъти по чаша вино. Единия път на рождения ми ден, другия път като си купихме жилище 🙈😄

# 183
Аз обожавам бяло вино и летни коктейли, но до сега съм си позволила само една глътка вино.

# 184
Аз си позволяван бира. Освен ,че много ми се пие и това е единственото ,което действа безотказно като ме боли стомах (което е често) .. половин чашка и ми минава 😀

# 185
Здравейте, може ли да се включа с термин 18.02, бебето ще е момче.
Имам момиче на 3г. и няколко неуспешни бременности. С текущата правих пренатален тест, тъй като на ФМ ми излезна висок риск. Слава богу, всичко е наред и се поуспокоих, затова сега се включвам 😊

# 186
deyalia, добре дошла при нас! Името ми се стори познато и не съм се излъгала! С теб бяхме заедно в една друга тема през 2016 г., когато и аз забременях с моето момченце, което през юли навърши три годинки. Много се радвам да те видя тук! Не знам дали ме помниш, тогава пишех като Gentle_Storm 🤗

# 187
Аз по принцип алкохол пия само бира. Ама пиех всеки ден по една. Сега просто не ми се пие, но ако все пак ми се припие си сипвам една чашка от на мъжа ми, но много рядко. Все пак мисля, че ако ти се пие, по-добре да пийнеш една, две глътки, от колкото да го мислиш....

# 188
Как вървите с килограмите?

# 189
Как вървите с килограмите?
Зле, около 5 съм качила досега и се чувствам много зле Sad

# 190
  • Велико Търново
Аз съм +7 Simple Smile
Но не се притеснявам, предишния път пак рязко качвах в началото. Обичайно много се ограничавам за да бъда слаба и във форма, пуша и пия много вода. Сега без цигари, с много тесто и солетки, малко вода ииии кантара превърта Simple Smile

# 191
В началото качих рязко около 2-3 кг, но преди това се ограничавах, а после се поодпуснах. След това захочна гадене и бях без апетит. За сега задържам, да видим на следващото теглене септември какво ще е положението, че сега си върви яденето.

# 192
Аз до тук свалих малко повече от 4 кг, но съм с наднормено тегло. С предишната ми бременност беше същото. Лекарят ми каза, че е в рамките на нормалното в края на бременността, да съм +12кг от стартовото ми тегло. Остават ми още малко повече от 16 значи. 😀

# 193
Аз бях свалила 3 кг , но  ги наваксах последните 2-3 седмици, а съм с наднормено тегло и не трябва да качвам много ... да видим накрая😂

# 194
Аз днес бях на ЖК и много ми се караха за килограмите, за един месец трябвало да кача, поне килограм и половина, а аз и половин не съм качила, предния месец бях 46, сега 46.500, а бебето се развива нормално, даже е седмица напред, ям по 4 пъти на ден, не знам, малко се притесних от карането им...

Общи условия

Активация на акаунт