Парфюмни размисли и страсти - 248

• 54 250
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Днес и вчера съм с Yellow diamond Intense. Учудващо траен, особено на коса и дрехи. Размазвам се от кеф. А в сряда чакам Insolence EDT. Мисля си, че ще ми хареса. Много сте ми полезни. Благодаря ❤

# 151
  • Sofia
Близо месец съм на морето и само 1 парфюм купих . Сега чакам Womanity liqueur,  да завърша ликьорената група на Angel и Alien.

# 152
  • В сърцето на един мъж
Днес отново съм с това бижу

https://www.fragrantica.com/perfume/Tiziana-Terenzi/Telea-61876.html

Не мога да му се наситя. Сменях и завивките днес, ухаят, ухаят, ухаят, а преди 4-5 дни бях с него.
Както писах парфюмите за морето съм ги избрала, оглеждам се вече за нещо есенно и много се чудя на Elie Saab le parfum и/или Casiopea.....

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 22:43 от didishh

# 153
Денси, мерси за темата Flowers Hibiscus
Май нямам екзотични парфюми, или поне такива, които аз да възприемам като такива.

Азалия, честито че си намерила мястото на Womanity.

Tuali, честити открити съкровища и благодаря за хубавия пост.

Тези дни ми пристигна сет мостри на Atelier Cologne и вчера при тест на петата по ред открих първото ми твърдо не сред тях - Vanille Insensee. Писала съм че не съм фен на изявените ванилии, а в случая парфюма си отговаря дословно на името. Аз го усетих като по хладна, унисекс, клоняща към мъжка композиция с малко пипер в началото и доста приятна, плътна дървесна подложка. Мъжа ми каза че мириша на сладкарница , на ванилия и захар. 24 часа по-късно все още го долавят при полъх на вятъра от косата ми, тоест върху мен показва завидна трайност.
Въпросът ми към парфюмите дами с повече опит е - Bярно ли е че много приличал на Diptyque Eau Duelle? Мислех да е една от мостри към поръчка, но ако са близки с Vanille Insensee е напълно безсмислено.

# 154
  • София
Ламята, за мен Vanille Insensee и Diptyque Eau Duelle не си приличат. Ванилията в Eau Duelle е много по-силно изразена, отколкото във Vanille Insensee. Аз мислех, че Vanille Insensee ще ме впечатли и ще ми хареса, но за мен се оказа голямо разочарование - направо мъжки одеколон и три часа по-късно се появи и лека ванилия.

# 155
  • Русе
Да се включа и аз като мъж.досега всяко лято ползвах парфюми с аква нотки,но това лято нещо съм на друг кеф и ползвам
https://www.fragrantica.com/perfume/Lacoste-Fragrances/Eau-de-La … -White-11043.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Mancera/Aoud-Lemon-Mint-39181.html,а в прохладните летни вечери,понякога разносвам  любимия от над 15 години-https://www.fragrantica.com/perfume/Versace/The-Dreamer-59417.html
А за екзотичните,не смятам никой от колекцията ми за екзотичен.

# 156
...
Тези дни ми пристигна сет мостри на Atelier Cologne и вчера при тест на петата по ред открих първото ми твърдо не сред тях - Vanille Insensee...
Bярно ли е че много приличал на Diptyque Eau Duelle? [/b]Мислех да е една от мостри към поръчка, но ако са близки с Vanille Insensee е напълно безсмислено.
Ламята, това са две различни ванилии. Eau Duelle е луксозна дървесно-опушена ванилия с кардамон,пищна, доста добре направена, прекрасен вечерен парфюм. Vanille Insensée мирише на лимонова торта с ванилов крем. Аз си я взех от малките опаковки, обаче преди това бях помирисала почти целия ниш на Нотино и не се изненадвам, че сгреших.
Didishh, Кой е парфюмът Heart Eyes Честито! Да си го носиш с много радост Heart

# 157
Мерси за мненията, момичета, но не е истина колко различни са възприятията ни, за мен Vanille Insensee e точно дървесно-опушена. Но явно и Eau Duelle ще трябва да се пробва щом казвате че са различни.

Is Iv The Dreamer e съвършения аромат на мъж, тютюн и нещо скъпо, случайно ми попадна при размяна на сляпо преди години и от тогава мъжа ми не остава без него, а понякога за разкош се пръсвам и аз, особенно зимата ми създава усещане за уютен кожен фотьойл пред бумтяща камина в супер екстравагантна ски хижа с чаша скъп алкохол в ръка и мирис на хубав тютюн за лула. Heart

# 158
Близо месец съм на морето и само 1 парфюм купих . Сега чакам Womanity liqueur,  да завърша ликьорената група на Angel и Alien.
Точно си мислех днес, че на класическия Womanity му липсва нещо ванилено и ликьорено. Не познавам ликьорения, но има вероятност да ми хареса повече от първообраза, който днес цял ден на вятъра на 5 метра от брега издържа геройски и сега ще го изкъпя. Simple Smile

# 159
  • Варна
Мога ли да попитам на ушенце, от къде го чакаш ?

# 160
Didishh, ще опишеш ли Cubia? Той е толкова нов, че дори във фрагрантика още няма мнение.
С морската звезда отгоре бутилката изглежда уникално.

# 161
  • В сърцето на един мъж
Моят е Telea. Истинско бижу. Писах преди 1-2 страници за него и първите ми впечатления. А иначе бутилката е ❤❤❤ кутията пък е от златна кожа, със златната емблема на марката и при отваряне светва лампичка.

# 162
  • Русе
Ох,ванилията я обожавам,да стане по-хладно и да си понося
https://www.fragrantica.com/perfume/S-T-Dupont/Vanilla-Leather-49969.html
Прекрасен аромат със завладяваща ванилия,чудесно комбинирана с тютюн и кожа,взех го преди два месеца и един ден си го носих вкъщи ей така за кеф.Хубавото е че ванилията не e бонбонена и много добре пасва върху мъжка кожа.

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 22:04 от Iso Iv 673284

# 163
  • Sofia
Момичета,  от тук е ликьорения, но не зная дали е наличен ,  поръчката ми още не е изпратена

# 164
  • The Evergreen State
Листа ми с парфюмчета за тест нараства ли нараства с парфюмната изолация но може би е добре до някъде да направя крачка назад и да си почина малко от парфюмното хоби.
Някой има ли впечатления от Irresistible Givenchy вече? Името е скучно, цвета и шишенцето ми напомнят на Идола на Ланком, което е малко разочароващо но аз все пак харесвам Живанши парфюмите пък и Идола ми е особено приятен (въпреки че разбирам защо някои го определят като скучен) и съм любопитна за него.

Общи условия

Активация на акаунт