Парфюмни размисли и страсти - 248

• 54 107
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
Аз имам само една покупка без да познавам парфюма,......
Това е героизъм! Имаш моето уважение 💐

# 241
Здравейте. Чета, че повечето от вас си купуват парфюми и на сляпо.Как ги избирате- по описание на съставки, по описания и отзиви от форума,подлъгвате се по намаления та?  Какво правите когато избора не Ви допада ?
Първо, разбира се, гледам състава. Обикновено във Фрагрантика, ориентирам се по това кои нотки са отбелязани като най-силно усещащи се. След това искам мнения и тук в темата, особено ако се колебая между два или повече парфюма. И се старая да купувам възможно най-малкия наличен размер, защото винаги има риск да не се окаже точно каквото съм си представяла или да не се развие много добре на моята кожа. Ако се окаже, че изобщо не мога да го нося, бих потърсила на кого да го подаря. Доста покупки на сляпо имам и твърде малко разочарования сред тях. Явно съм късметлийка.

# 242
Аз май нямам покупки насляпо, но от размяна да. За сметка на това обаче дори и с тест имам покупки, които не сработват съвсем....
Пробвах новия Бушерон днес. Нещо сочно, нещо сладникаво, нещо като нищо Simple Smile

# 243
Здравейте,
Следя темата с интерес, имам много сполучливи покупки, благодарение на вас. 😊
Срещала съм положителни отзиви за Vanitas Versace... Може ли само да ми припомните за  edt  или edp ли бяха
Благодаря предварително 🌺🌺🌺

# 244
  • Бургас
Около 3-4 парфюма имам купени на сляпо, доволна съм долу-горе.Аз с множество тестове нищо не харесвам, а без проби съвсем.Simple Smile Но аз съм изключително капризна, все недоволна, все изисквам много, но пък и си се оправдавам, защото сама си купувам парфюмите.Не обичам тръпката от неочакваното и непознатото, не съм рискова личност, аз и в живота съм такава.Ако нещо съм харесала, но не му оправдавам цената го чакам на намаление , повечето ми парфюми са купени на големи намаления, имам много удари:bowtie:.Предпочитам да помоля за проба не за друго , не ми се трупат ненужни флакони- паметници.Винаги приветствам да тествате, защото разочарованията са големи.Обичам парфюмите ми да ми доставят наслада и не правя компромиси, предпочитам да имам по- малко, но качествени.Не купувам всичко, което видя евтино, това е абсурд за мен.Имам си три бранда, които обожавам към другите съм дистанцирана някак, пробвам всичко, което мога, но само толкова.

# 245
Към момента имам около 20 аромата/не съм се затрупала още и не смятам за в бъдеще, но 50бр асортимент е прилична тоалетка Joy/ и на 90% са поръчани на сляпо/фрагрантика, ютюб, тази тема и други източници, както и руските коментари /. Много от тях повторих, някои потретих, единствената ми греда е Adam Levine edp за жени, купен след тест във физически магазин и след като се мъчихме взаимно повече от година, преди два дни го подарих.
Преди покупка чета всичко, което намеря за това, което ме интересува и преценям дали да поръчам. "Слепите " ми покупки отчитам като едни от най-успешните  въпреки, че обиграния нос ще ги отчете като бюджетни, масово харесвани и лесно носими.

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 21:59 от mimoza7710

# 246
Чета съставки и много ревюта. С ревютата специално във фрагрантика стигам до там, ако ме заинтригува нещо, да погледна профила на човека, който е коментирал, независимо с добро или лошо интересуващ ме аромат, както и другите му ревюта за други парфюми, които познавам, за да видя как ни се припокриват вкусовете и възприятията. Оттам си създавам някаква представа какво да очаквам. Рядко ме е лъгало шестото чувство и този ми начин на пресяване на информация относно парфюм. Не мога да се сетя даже нещо, толкова ужасно, купено насляпо, което не бих носила изобщо. Малко са тези, които са били голямо разминаване с очакванията. Ако случайно има нещо, което не бих ползвала или ми е омръзнало дотам, че не го искам вече, подарявам, най-често.
подкрепям горното с две ръце:) 90% от придобивките ми са насляпо, следвайки горните действия и практически нямам големи греди, по-скоро аромати, които са ми тип "харесва ми, но мога и без това", само два-три случая имам на парфюми, от които буквално ми призля и ги разкарах

# 247
Аз също чета коментари и ревюта преди покупка насляпо - главно във фрагрантика, гледам и нотките в пирамидата.
Въпреки това съм имала доста греди.

Аз да попитам Мансерите остват ли петна по дрехите при пръскане. Днес се полях обилно с Coco Vanille и после установих, че се виждат петна, макар че не изглеждат мазни.

# 248
Аз също чета коментари и ревюта преди покупка насляпо - главно във фрагрантика, гледам и нотките в пирамидата.
Въпреки това съм имала доста греди.

Аз да попитам Мансерите остват ли петна по дрехите при пръскане. Днес се полях обилно с Coco Vanille и после установих, че се виждат петна, макар че не изглеждат мазни.
Да Мансерите са доста мазни,имат масла в тях ако не бъркам и трябва да се избягва пръскане в/у дрехи. Някой преди време май беше казвал,че е получил и алергия зачервявания и сърбеж.

# 249
Оставят петна Мансерите маслени са. Аз имах алергия с раздразнение и зачервяване, но ми мина и много се радвам, защото имам доста парфюми на марката и си ги нося с кеф. Смятам и още да купувам.

# 250
Около 3-4 парфюма имам купени на сляпо, доволна съм долу-горе.Аз с множество тестове нищо не харесвам, а без проби съвсем.Simple Smile Но аз съм изключително капризна, все недоволна, все изисквам много, но пък и си се оправдавам, защото сама си купувам парфюмите.Не обичам тръпката от неочакваното и непознатото, не съм рискова личност, аз и в живота съм такава.Ако нещо съм харесала, но не му оправдавам цената го чакам на намаление , повечето ми парфюми са купени на големи намаления, имам много удари:bowtie:.Предпочитам да помоля за проба не за друго , не ми се трупат ненужни флакони- паметници.Винаги приветствам да тествате, защото разочарованията са големи.Обичам парфюмите ми да ми доставят наслада и не правя компромиси, предпочитам да имам по- малко, но качествени.Не купувам всичко, което видя евтино, това е абсурд за мен.Имам си три бранда, които обожавам към другите съм дистанцирана някак, пробвам всичко, което мога, но само толкова.
Ъм, на мен това ми прозвуча, сякаш останалите сме/са някакви безумни клошари, честно. Спонсорирани при това.

# 251
  • Бургас
Ахх, ти пък в какъв филм ме вкара сега.Bowtie Не се чувствай изобщо засегната/ жалко, че си останала наранена/:close:, да не ми се приписват неща, които не са верни и не визирам абсолютно никого от темата, точка.Просто приеми, че не всички сме като теб.

# 252
Ъм, на мен това ми прозвуча, сякаш останалите сме/са някакви безумни клошари, честно. Спонсорирани при това.
аз обичам без тест, защото всъщност предварително доста се подготвям, познавам се доста, внимавам в съставките:))), чета и гледам ревюта и все пак до последно има много яка тръпка, а на всичкото отгоре най-често много се радвам на резултатите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 253
Ахх, ти пък в какъв филм ме вкара сега.Bowtie Не се чувствай изобщо засегната/ жалко, че си останала наранена/:close:, да не ми се приписват неща, които не са верни и не визирам абсолютно никого от темата, точка.Просто приеми, че не всички сме като теб.
А не, чак да се засегна и нараня няма как да стане, но определено такъв тон отвисоко е леко неуместен.
Anyway, всеки за себе си.

На мен проблем не са ми слепите покупки, а импулсивните.
С тях имам голям проблем и се опитвам да ги контролирам.

# 254
  • Чукарландия
Аз пък чета ревютата, ама само положителните.
И гледам красиви снимки в Инстаграм.

Щото вече, в главата ми, отдавна съм го купила. Нужен ми е единствено foreplay.

+1.🤣

Мога да прочета някой и друг коментар във Фрагрантика, но определено чета повече положителните. И мнението тук на "старите кучета" ми е много важно. Защото знам те какво харесват, а и те знаят аз какво обичам. Но най-важното е това, че в главата ми аз вече съм го купила! 😂🤘🤣

Общи условия

Активация на акаунт