Парфюмни размисли и страсти - 248

• 54 092
  • 749
  •   2
Отговори
# 255
И аз съм претенциозна и не правя компромиси с качество, но ето, събра се трицифрено число. И то не защото имам "пълнеж". Всичко си е на мястото.

Modern Muse Le Rouge Gloss и AP Fatale Intense са ми най-силните попадения на сляпо, и двете от тази година, но стрелям рядко. С Корона изолацията нямаше начин.

# 256
По спомени и аз нямам покупки на сляпо. Предпочитам да си поръчам мостричка или да попитам в темата за размените, тъй като не обичам да трупам. Размените не винаги са вариант, поне за мен. В момента имам 20 аромата и пак ми се струват много. Напрягат си ме. Иначе ми е много интересно да чета, да пробвам, но не бързам с покупките. Когато му дойде времето тогава, а и не обичам да "затварям" по този начин пари, но пък към момента имам и други приоритети.

SOTD - Chanel Allure EDP
Супер ми е в този сив, хладен ден Cupid

# 257
И аз предпочитам да взема първо мостра. Когато няма, тогава купувам на сляпо. В момента имам налични около 10 флакона, добре ми е бройката и ще се опитам да не я надвишавам.

# 258
При мен "на сляпо" значи на сляпо - ни отзиви чета, ни ютубъри гледам. Хареса ли ми бутилката и цвета и съм гръмнала Simple Smile В последно време искам все повече и повече аромати, но се въздържам. Предпочитам малки разфасовки, защото ароматите бързо ми омръзват, но съм катерица и трудно се разделям дори с тези, към които не посягам. =)

# 259
И аз предпочитам да взема първо мостра. Когато няма, тогава купувам на сляпо. В момента имам налични около 10 флакона, добре ми е бройката и ще се опитам да не я надвишавам.

И аз предпочитам да пробвам, но не крия, че имам покупки и на сляпо. Голямо разочарование за късмет нямам. Моята наличност към момента е около 10 флакона, включително 2 неотваряни, като единия до дни му предсои премиера. Достатъчни са ми, гледам да не се изкушавам, имам и доста мостри, които трябва да влязат в употреба.

# 260
На днешния ден е  родена Коко. Да се нашанелите днес кой с каквото има . Жалко , че единствения който имам и харесвам е точно 19 едт,  обаче хич в топлото не му е времето. Flowers Hibiscus

# 261
Моето пазаруване е изцяло на сляпо. От 70 парфюма има може би 5, които пробвах или познавах преди да ги купя. Греди почти нямам. Мостри не купувам, защотото знам, че когато се запозная с аромата, независимо колко е хубав, няма да имам вече интерес да го купя. Гърмя направо големите разфасовки, да знам, че имам Grinning. Във фрагрантика гледам съставките, трайността и шлейфа, някой друг коментар и парфюми, които са отбелязани като сходни, защото съставките понякога лъжат. Със сигурност избягвам момина сълза, тя ме задушава. Не купувам и унисекс. Има много красиви аромати, но видя ли унисекс, директно го зачерквам. Някак си ще ми е странно да обсъждам с ММ, колко хубаво НИ стои парфюма Grinning. Обикновено вашите коментари, интересните находки и изгодните предложения, на които попадате, са ми началото на приключението Simple Smile.

# 262
  • Бургас
Невероятна личност е била Коко, обожавам я.Днес ще се нашанеля с Габриел ЕДП.Gift HeartГледам, че новият Мадмоазел е вече на сайта им в продажба, моля ако някой го пробва да се отчете-https://www.chanel.com/us/fragrance/p/116260/coco-mademoiselle-l … ur-la-nuit-spray/

# 263
Моето пазаруване е изцяло на сляпо. От 70 парфюма има може би 5, които пробвах или познавах преди да ги купя. Греди почти нямам. Мостри не купувам, защотото знам, че когато се запозная с аромата, независимо колко е хубав, няма да имам вече интерес да го купя. Гърмя направо големите разфасовки, да знам, че имам Grinning. Във фрагрантика гледам съставките, трайността и шлейфа, ...
1+

# 264
Честит Рожден Ден на Голямата дама на парфюмерийното изкуство.

SOTD Chanel No 5 EdP. През лятото и на топло е още по-красив от обикновено. И на море го харесвам. Универсален аромат No1. Two Hearts

# 265
Невероятна личност е била Коко, обожавам я.Днес ще се нашанеля с Габриел ЕДП.Gift HeartГледам, че новият Мадмоазел е вече на сайта им в продажба, моля ако някой го пробва да се отчете-https://www.chanel.com/us/fragrance/p/116260/coco-mademoiselle-l … ur-la-nuit-spray/

Какво ще рече The Eau Pour la Nuit? Парфюм ли е, тоалетна вода, колон ли..?

# 266
Вода за нощта, самата къща го описва като аромат, с който да се напръскаш и да легнеш да спиш или други неща Grinning
Нещо не ме развълнува много този аромат да го пробвам, ще видим.

Може ли да ме насочите към хубаво пачули? Много го обичам, а любим ми е Jo Malone Lupin & Patchouli, обаче беше лимитка и искам преди да свърши да си намеря друг, в който да се влюбя така Green Heart

# 267
  • Sofia
Скрит текст:
Какво ще рече The Eau Pour la Nuit? Парфюм ли е, тоалетна вода, колон ли..?

Цитат
product
A delicate, sensual interpretation of COCO MADEMOISELLE designed to be worn at night, behind closed doors.

composition
Composed by CHANEL In-House Perfumer Creator Olivier Polge, this light floral fragrance celebrates the sensuality of night with enveloping notes of white musk illuminated by a soft jasmine absolute and rose petal accord.

art of perfuming
The Eau Pour la Nuit comes in a spray for easy application.

tender is the night
End your day on the right note by surrounding yourself with a soft, comforting fragrance. Before bed, spray COCO MADEMOISELLE L’EAU PRIVÉE on your neck, wrists and décolleté for a moment of pure relaxation.

Спален парфюм за 125 $ парчето. Grinning

SOTD - Elie Saab Le Parfum Royal

# 268
Обяснението им го прочетох, но пак не става ясно каква концентрация е това... Да не се окаже нещо като боди мист 😀

# 269
  • Sofia
Обяснението им го прочетох, но пак не става ясно каква концентрация е това... Да не се окаже нещо като боди мист 😀

Концентрацията ще е нещо тъпо за 125 $, така си го обяснявам аз. Те са го обяснили по шанелски. Grinning

от perfumaster -
Цитат
Designer fragrance Coco Mademoiselle L'Eau Privee was released in Eau de Parfum concentration.

Общи условия

Активация на акаунт