Парфюмни размисли и страсти - 248

• 53 995
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
  • España

Направи ми впечатление, че по-лесно харесвам парфюми, поръчани "на сляпо", колко да са на сляпо, като отделям време да ги опозная с четене е друг въпрос, а когато отида в магазин много рядко нещо да ми хареса. Вече се чудя в мен ли има някакъв проблем. Grinning
И при мен е така! От “слепи” поръчки разочарование почти нямам , от покупка във физически магазини са ми повечето греди 😉!

# 496
Densi, разкажи за Mirach, много ласкави коментари има във фрагрантика. Ти откъде я купи?
Mirach е само за много големите почитатели на уд. Сложен, супер добре направен, с много нероли, което го освежава/изключително рядко се среща уд с толкова много нероли/, има си и шафран и много амбър, но уд е основната съставка. Унисекс и стои супер добре и на двата пола, като мисля, че ще дойде по-мъжки на повечето хора. На мен ми е добре. Абсурд е да се поръчва насляпо, въпреки наистина възторжените отзиви. Аз го носих над 4-5 пъти хубаво от проба, преди да се реша на покупка. Труден уд си е. Не е за всеки ден, вечерен парфюм за по-специални събития. Казват, че има нотка на пясък в него, но аз не знам как мирише пясъка и не мога да потвърдя или отрека такова нещо. Удът е тръпчив и не бакелитен, не изгорял, те са всъщност посочени няколко вида уд. За мен янма никаква прилика с Venenum Kiss Ex Nihilo. Изключително силен и траен. Екстракт е и не позволява повече от две пръсвания при мен.
Аз го поръчах на прилична цена, но беше само един.

# 497
Минах набързо през Дъглас преди малко, след като прочетох, че има нов аромат от линията на VCA, пробвах го, но има много тамян за моя вкус, но определено е прекрасен аромат!
Това, което ме замая беше Boucheron Serpent Bohème, много мой аромат, направо полудях малко Simple Smile
Елегантен, свеж, стилен, за първи път харесвам нещо на марката!😍

# 498
Много тамян има и при мен Белия Уд. Уникален е, нямам търпение да е мой.
А на Boucheron Serpent Bohème бутилката каква е, а? Уау! Ароматът не е обаче уау, а е спокоен, леко горчив, деликатен и свеж. И на мен ми хареса, но аз съм си почитател голям на марката.

# 499
Никъде няма Нинфео, да. Препоръчвам този - https://www.notino.bg/roger-gallet/roger-gallet-feuille-de-figui … sha-voda-uniseks/ , не е точно копие, но е чудесна зелена смокиня.

Благодаря за препоръката. Сега го взех от Еконт и съм влюбена, много ми харесва- елегантен аромат. Нинфеото е бая соленичко, няма да го повтарям засега.

# 500
Да, чак Уау не е, но много ми хареса. Това бох казала, че е идеален офисен, коректен парфюм, когато не знам какво ми се носи. Или за разходка в парка, но нямам такъв парфюм, а този много ми хареса за такива цели (:

# 501
  • Бургас
Лолитке, значи по Serpent Bohème ще те позная:grinn: а ти мен по Джой ЕДП, Maskкойто между другото вади страшна трайност над 20 часа пръснат в косата.Изумена съм, преди го бях обявила за тих.

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 13:55 от Bright Crystal

# 502
Хаха, ще го чакам в някой от сайтовете, едни 30мл няма да са ми излишни. Докато го заредят, ще видя няколко дъна сигурно, така че няма да ми е гузно!
Кристалче, днес на Арапя ще водя Un jardin...Toit, надявам се още да се усеща😄

# 503
  • Бургас
Мен пък Angel Nova ме изумява с трайност дори и в при такива жеги седи съвсем присъствено /не само като слаб полъх/ в косата. Надвива дори парфюма, който съм си пръснала през деня. Обожавам го, толкова ми е жизнерадостен и girly .

# 504
А да, много е весел, готин и траен Червеният Ангел Нова. Началото му много ми харесва, но после не чак толкова, че да го купя на този етап. Няма абсолютно нещо общо обаче с Ангела. Не знам защо е под неговата и шапка въобще. Червената звезда ми харесва много и то голямата. Ще изчакам подходяща цена за него.

# 505
  • Пловдив
Я дайте мнение за този аромат... Simple Smile 
https://www.parfimo.bg/zadig-voltaire-girls-can-do-anything-eau- … eni-90-ml-tester/

# 506
Много го харесвам аз. И не харесвам say версията. Do e страхотен. Мускусно-пудрен леко. Обожавам круша в парфюми и тук не е тежка, всъщност е много добре балансирана. Трайността е покъртителна върху мен. Хем е сладък, отиващ дори в гурме насока, хен е плътен, но без да е тежък и да дразни. Много интересен аромат, по мое мнение малко встрани от масово харесваните. И попада в категория фужерни аромати, която, до колкото съм разглеждала във фрагрантика, е категория типична повече за мъжки, отколкото за дамски аромати. Харесвам също и създателя му. С две думи, да от мен за него.
Аз обичам да нося парфюми, които не са особено популярни и масови любимци, и смятам, че този е такъв, което за себе си считам за голям плюс.
Изхабих набързо една опаковка от най-големия размер зимата и съм на един клик от подновяване..

# 507
  • Пловдив
Благодаря за описанието...Хич не смея така на сляпо, понеже не съм особен познавач на аромати Relaxed
За този на Сааб също четох мн.положителни отзиви...https://www.parfimo.bg/elie-saab-girl-of-now-eau-de-parfum-za-jeni-90-ml-tester/
Загледах ги, понеже харесвам пачули..

# 508
Ами от двата, аз смятам, че по-лесно се харесва втория.

# 509
  • Пловдив
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт