Парфюмни размисли и страсти - 248

• 53 879
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Не е сладникав, а много сладък.
ясно, мерси!

# 631
Много сме говорили за Girl of Now, даже съвсем наскоро. Разрови назад.

# 632
Момичета, Girl of now ...бихте ли го определилили като сладникав?
Аз го носих зимата и беше елегантен и фин, нищо прекалено. Не знам как е в по-топло време.

# 633
# 634
За мен Girl of now не е за топло време. Но зимата е просто прекрасен. Ако го вземеш сега няма да ти хареса, но не бързай. Остави го докато стане мрачно и студено и тогава ще видиш колко е красив и фин като (сладникав) аромат.

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 19:46 от Lale_Lili

# 635
  • София

Boss Bottled Intense Eau de Parfum, ако мъжа има предпочитания към по-плътни, наситени и сладки есенно-зимни парфюми.
Boss Bottled Infinite Eau de Parfum, ако мъжа има предпочитания към по-ароматни и типични офисно коректни и универсални, чисти парфюми.

# 636
  • Русе
Новите придобивки-Lanvin-a е за майка ми,другия за мен Simple Smile

За La Yuqawam-мога да кажа,един от любимите ми аромати-плътен,наситен,кожен,но с много приятна малинова свежест.Един от най-носените ми аромати есента Relaxed

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 12:46 от Iso Iv 673284

# 637
  • Седмото небе
Ако трябва точно сега да избера едно от двете само-Girl of now или Пантерата едт, категорично бих избрала втория аромат. Хладен, чист, елегантен, не масов, но и специфичен. Задължително проба при възможност. “Момичето” определено е сладка бомба за носене в късната есен-цялата зима-много ранната хладна пролет. Пантерата едт съм имала и носила преди. Следващия аромат серията обаче ми беше убийствената La panthers edition Soir Heart , обожавам я! Момичето на Е.Сааб имам и сега, но си чака подходящото време за носене.

# 638
  • The Evergreen State
Момичета, Girl of now ...бихте ли го определилили като сладникав?
Чудя се м/у него и https://www.parfimo.bg/cartier-la-panthere-eau-de-toilette-za-jeni-75-ml-tester/

Двата за които питаш са различни по характер. Втория е елегантен, дистанциращ, искрящ и мадамски (не ме карай да го обяснявам това, така го усещам Smile).
Първия е точно обратното - създава ми усещане за близост, гушлив и уютен, като лека кашмирена наметка е.
И двата не са много за жегите нищо че пантерата е ЕДТ.
Пантерата е идеална за сигничър парфюм, офисен, за формални поводи като коктейл/новогодишно парти/сватба/бал/дипломиране или когато искаш да направиш впечатление с парфюма си.
Момичето е хубав но е по-подходящ за неформални излизания като вечеря с приятели, клуб, кино или за парти/празник/рожден ден, харесва ми да го нося винаги когато очаквам да прекарам добре. Заслужават си да бъдат притежавани и двата.

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 13:10 от Athena

# 639
От сутринта разносвам Serpent Boheme и все едно съм се напръскла с Мис Диор Шери.  Пенливо шампанско, роза, свежо пачули и ягоди - това е. В базата си се различват доста, но в полза на Диора. Разочарован съм. Sad
Сега в Дъглас има отстъка от 20% и едни 76 лв. като нищо щях дам за 30 мл.  Така му се бях наточила и щях да го купя. С тази мисъл излязох сутринта и леко се сдухах. Smirk
Надявам се да се спогодим поне с новото Армани.
Та, изводът е - тестване! По-добре разочарование при теста, отколкото чак като си го занеса вкъщи.

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 18:13 от Sysly

# 640
  • София
И аз да се изкажа за Амбрето......и при мен като при Брайт трайността е цял ден, но за разлика от нея, на мен ми доставя огромно удоволствие.Много ми харесва този парфюм. Тази година Нарцисо ме нокаутира и с двете си нови предложения/Амбрето и Флорала/, започвам настървено да следя всички негови предложения.

Абсолютно подкрепям! Фен съм на НР! Амбрето ми е новият летен хит! Simple Smile

# 641
Сега в Дъглас има отстъка от 20% и едни 76 лв. като нищо щях дам за 30 мл.  
20% за суми над 100 лв, така че малкия флакон, не го лови намалението.

# 642
Сега в Дъглас има отстъка от 20% и едни 76 лв. като нищо щях дам за 30 мл.  
20% за суми над 100 лв, така че малкия флакон, не го лови намалението.
Значи не съм разбрала правилно, но и 95 лв. щях да дам, стига парфюмът да беше съотносим с блясъкът и красотата на бутилката. Да, ама не.
Баха ме досърбели ръчиките да отнеса един парфюм, повече от два месеца не съм купувала. Последно купух Оцелота и от тогава съм на диета. Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 18:32 от Sysly

# 643
  • виртуално
От началото на диетата съм си купила само един Jenny Glow за 13лв и не го броя като покупка Rolling Eyes
Затова пък поръчвам парфюми за дъщерята и нейните приятелки и някакси нямам чувството , че съм ограничена.
Това, че не са за мен, няма никакво значение ... чуждите поръчки притъпяват моя глад.

# 644
И аз не съм купувала нищо от 2 месеца, имах една размяна, която ме удовлетвори пълноценно.
За предстоящите сезони имам доста голям (за мен) парфюмен гардероб, така че ще им се наслаждавам с огромно удоволствие♥

Общи условия

Активация на акаунт