Парфюмни размисли и страсти - 248

• 53 858
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Търся отзиви за този мъжки парфюм на Missoni: https://www.fragrantica.com/perfume/Missoni/Missoni-Parfum-Pour-Homme-45285.html
Привлече ме сходството му с Blue de Chanel, но се опасявам, както се е случва с по-евтините парфюмни двойници, да не е тенденциозна имитация със синтетичен привкус. Нямам нищо против да не е напълно сходен, но за сметка на това да е изпипан добре. Такъв ли е?
Поръчах го на сляпо и сама ще си отговоря. Не намирам сходство с Blue de Chanel. Като ноти може и да имат доста съвпадения, но излъчването намирам за тотално различно. Иначе не е лош, не ми избива синтетика, само лимонът е малко на границата на моменти. В началото не е много приятен, после ляга добре. Шлейф и трайност - средна работа. От описанията във фрагрантика сега намирам за най-точно едно на руски, което звучи приблизително така: минуси - това, че е безличен и обикновен. Плюсове - това, че е безличен и обикновен и става за моменти, когато не можеш да вземеш решение какво да сложиш. За ежедневен съм го купила аз, става и за съпруга ми, и за сина ми, не бих казала, че е подходящ само за определена възраст. Бутилката е красива, взех тестер и съм приятно изненадана, че дойде с магнитната капачка - на сайта я нямаше. Платих около 60 лв, виждам, че го е имало и на 46, ако го хвана на тази цена, бих повторила. Да си имат там нещо за всеки ден. Мисля, че и аз бих го ползвала за спорт, доколкото за тези занимания предпочитам енергизиращи, мъжки аромати.

# 661
  • Седмото небе
SOTD подред незнам-кой си от диетата, спирам вече да ги броя...

Аз да си призная не знам как мирише Калифорния...  Но ако е като като жасмин, нероли и франджипани, с по малко мандарина, восък и ванилия, то значи я харесвам и без да съм била там... Ама наистина много!!!

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 19:00 от * SUPERGIRL *

# 662
  • Пловдив
Здравейте.Може ли да споделите как е като трайност Trussardi my name ?

# 663
SOTD подред вече незнам-кой си от диетата, спирам вече да ги броя...

Аз да си призная не знам как мирише Калифорния...  Но ако е като като жасмин, нероли и франджипани, с по малко мандарина, восък и ванилия, то значи я харесвам и без да съм била там... Ама наистина много!!!
много хубав жасминов чай:)

# 664
  • España
Здравейте.Може ли да споделите как е като трайност Trussardi my name ?
Аз го ползвам пролетно време . Тогава най-добре го усещам. При мен трайността му е около 4/5 чАса...

# 665
Установих, че повечето ми парфюми са пролетно/летни, през есента и зимата ползвам основно Номад и Rituals Nuit a Marrakesh и искам да си купя още аромати за студеното време. Страх ме е от много сладки парфюми, причиняват ми главоболие ( LVEB, Scandal и подобни), а в момента много рядко стигам до парфюмерия да пробвам.
Не се наемам да препоръчам конкретен парфюм, но си мисля, че някой шипров би отговорил на търсенето. Не съм добре запозната с тази ароматна категория, затова се въздържам. Дано другите се включат с препоръки.

# 666
https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Angel-Eau-de-Toilette-2019--55460.html
Да наруша ли диетата? Мирише ми кадифено и синьо, ябълката почти не я усещам, но пък пралината Blue Heart ....

# 667
https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Angel-Eau-de-Toilette-2019--55460.html
Да наруша ли диетата? Мирише ми кадифено и синьо, ябълката почти не я усещам, но пък пралината Blue Heart ....
Дръж се, ако можеш Simple Smile ! Аз го имам, но не ми е "уау", даже половин година стоя без да го отворя (купен след тест в момент на поредното умопомрачение).

# 668
Не, не я нарушавай. Не харесвам аз този парфюм и не смятам, че си струва.

# 669
My name e  хубав люляков парфюм, но е силно пудрен и го считам за пролетен. Иначе като трайност е 4-5 часа.

Аз се запалих по Мансерите и сега се чудя между Wild candy и Roses Greedy. Koй да избера?

# 670
Хм, на мен пък доста ми хареса Ейнджъла.... Наистина се колебая.

# 671
  • Бургас
Щом ти е харесал Ейнджъла си го купи, голяма работа като ние тук не го харесваме.Smiley

# 672
Killpop, аз много обичам Angel EdT 2019, но не искам да те подстрекавам да си нарушителка. Smiley
Вярно, през лятото ми лепнеше и го оставих настрани, но температурите паднаха, и отново ще го нося.
Работата опира до там, доколко си обсебена от Мюглерското пачули. Ако то не ти предизвиква взрив от емоции, наистина не си струва, при положение че имаш купища други любимци.

Мога да се похваля с първо дъно- L'erbolario Vaniglia Zenzero 15ml. Много хубава ванилия с лимон, и захаросан джинджифил, който я подлютява леко. Чудесен аромат, нищо синтетично няма в него. Идеален за спорт, и след него.
Радвам се, че се запознах с този аромат. Няма да подновявам. Спомени за Падуа миналия септември.

# 673
Аз страшно много харесвам Angel 2019 EDT, купих си го миналата есен и ми е любим. Страшно траен е върху мен и винаги отнасям много комплименти, когато съм с него. Според мен определено си заслужава покупката!

# 674
Аз мюглерското пачули малко го недолюбвам като цяло, но тук е мнооого по-умерено, не те обсебва, а е просто плътна подложка за другите нотки. Така го харесвам аз и го нося в други парфюми. Та този ми е много кадифен и нежен, различен от всичко, което имам....

Общи условия

Активация на акаунт