Случи ми се нещо странно XXIII

• 79 899
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Карлово
Това с катастрофата е случайност, съвпадение. Не си го проклела.

Мисля,че съм споделяла за едно такова съвпадение в миналото ми. Много пътувах на автостоп.

Връщаме се от море с приятелка и някъде около Сливен си висим и чакаме някой да ни качи. Минава кола и ни подминава. И аз много разочарована викам "Дано спукаш гума!" След 100 м човекът се върна назад и ни взе. Беше някакъв републикански  шампион по автомобилизъм. След километър - два спукахме гума... Та с моите камъни по моята глава. Иначе беше хубаво пътуване.

# 151
Проклинала съм едно кандидат гадже много яко веднъж. Още (към 40 отива) не може да си намери приятелка. Гложди ме, някак си... И един друг яко клетви му сипах в състояние на афект, а дано не го застигнат. Съжалявам ама...

# 152
Момичета, недейте да кълнете. Дори и на шега.

# 153

Така е, но като чета момичетата, се сещам, че на път и мен са ме вбесявали и обикновено процеждам "уф, да не ти пожелавам, че половината ще ти е много", но всъщност нищо не ми минава конкретно през главата в тоя момент и нищо конкретно не пожелавам, та не знам, клетва ли е, не е ли, правя го от яд. Simple Smile

# 154
Не кълна защото вярвам че се връща.

Говорих с моя ментор. Попитах го не ти ли идва непознат без нищо да ти е направил да му шибнеш един в мутрата. Той каза Господ достатъчно го е наказал. Защо и аз да го удрям?

# 155
  • 42.69751° с. ш. 23.32415° и. д.
Да ви кажа, че не знам как да цитирам във форума , но искам да споделя защо имам угризения. Татко (лека му пръст) още по соц. времената караше ТИР. Купи си Жигули и аз бях много горда. При едно пътуване някакъв Москвич се "тътрузеше" пред нас със 60... Сопнах му се! ЛитнИ я тази трошка!  А, той (врял и кипял по пътищата на Европа, Азия и Близкия изток) ми каза (тогава думата толерантен не беше позната и не се използваше): Това, че колата ни е по- нова от този когото изпреварваш не те прави неуязвим. Я си представи, че го "лИтна" с пренебрежение, спукам гума или катастрофирам, може той да е първият който ще види и ще ми помогне. От както взех шофьорска книжка, винаги се сещам за тези думи и съм толерантна, спазвам правилника и за това имам "златен талон".... Розов де Simple Smile Не съм го проклела пича, но някой мои мисли които изневиделица ме спохождат ме стряскат. Ще ви разкажа как моя мисъл неизречена погуби свекърва ми... Sad
Може пак да ме оневините. А, дано!

# 156
  • софия
Да ви кажа, че не знам как да цитирам във форума , но искам да споделя защо имам угризения. Татко (лека му пръст) още по соц. времената караше ТИР. Купи си Жигули и аз бях много горда. При едно пътуване някакъв Москвич се "тътрузеше" пред нас със 60... Сопнах му се! ЛитнИ я тази трошка!  А, той (врял и кипял по пътищата на Европа, Азия и Близкия изток) ми каза (тогава думата толерантен не беше позната и не се използваше): Това, че колата ни е по- нова от този когото изпреварваш не те прави неуязвим. Я си представи, че го "лИтна" с пренебрежение, спукам гума или катастрофирам, може той да е първият който ще види и ще ми помогне. От както взех шофьорска книжка, винаги се сещам за тези думи и съм толерантна, спазвам правилника и за това имам "златен талон".... Розов де Simple Smile Не съм го проклела пича, но някой мои мисли които изневиделица ме спохождат ме стряскат. Ще ви разкажа как моя мисъл неизречена погуби свекърва ми... Sad
Може пак да ме оневините. А, дано!

???
Иначе хубаво ти е казал баща ти и е хубаво, че помниш думите му. Вчера един ни засече и когато на следващия светофар мм го попита оня познава ли лентите за движение, въпросния започна да вряка видимо изнервен и обезумял, мм искаше да слиза и да го шамароса ама ме послуша, знам ли колко му е акъла като видях как предизвиква на бой...

# 157

Така е, но като чета момичетата, се сещам, че на път и мен са ме вбесявали и обикновено процеждам "уф, да не ти пожелавам, че половината ще ти е много", но всъщност нищо не ми минава конкретно през главата в тоя момент и нищо конкретно не пожелавам, та не знам, клетва ли е, не е ли, правя го от яд. Simple Smile
Е, ако не ти минава нищо, не е клетва 😊
По добре една псувня на ум и готово 😂

# 158
  • Там където
Simple Smile Нормално е в моменти на афект да сме нерви и зложелателни. Едва ли имаме чак такива сили свише, че да предизвикаме катастрофа, смърт, болест и т.н. (макар да има такива хора за съжаление).
Преди много време бях чела, че псувните са измислени от славянските народи именно с цел да не се кълне и колкото по-цветисти са, толкова повече се разсейва отрицателната енергия...Беше в научно проучване, базирано на исторически и литературни извори и може би е вярно. Истината е , че именно по нашите Балкански земи има супер мого псувни Simple Smile

# 159
Аз лично след този стол и преживяванията ми дори абсолютно нищо втора употреба не бих купила.

Голямо търсене ударих, но не намирам клипа със стола, а помня че беше качен в ютюб... Дали имате линк?

# 160
Аз лично след този стол и преживяванията ми дори абсолютно нищо втора употреба не бих купила.

Голямо търсене ударих, но не намирам клипа със стола, а помня че беше качен в ютюб... Дали имате линк?
Беше и тук в темата мисля 2 теми назад и аз на скоро исках да го покажа на мм (върл неверник на свръхестественното), но ме мързеше да ровя. Другия вариант ако ползвате компютър от там да влезете в продила на Амбросия и да търсите в публикации, през телефона все още я няма функцията

# 161
Мисля, че и аз съм го гледала клипа. Да не е с една черна сянка с детски ръст, която се появява зад стъклена врата?

# 162
Мисля, че и аз съм го гледала клипа. Да не е с една черна сянка с детски ръст, която се появява зад стъклена врата?
Същото ✌

# 163
Търсих клипа в YouTube, просто от любопитство, (предполагам, че не е той), попаднах на бял люлеещ стол, накрая се стреснах, но и се почувствах тъпо, защото си личеше, че е направено, а не реално.

# 164
Скрит текст:

Скрит текст:
Е, ако не ти минава нищо, не е клетва 😊
По добре една псувня на ум и готово 😂
Засега само на ум, не знам кога ще изокам на глас! Joy
На мен такива клипчета са ми интересни за гледане, но някак не се вживявам и впечатлявам.

Общи условия

Активация на акаунт