Случи ми се нещо странно XXIII

• 79 892
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Според мен сте отворени и сензитивни, а църквите са места изпълнени с много енергия. Влизайки там се разбалансирате - приемате или отдавате  от собственията ви енергия и това ви кара да се чувствате зле.

Аз пък имам друг проблем - приятелка, която е страхотен човек, приятна и умна, забавна, интелигентна и много добронамерена, но след срещите с нея винаги ми е зле. Малко по-бъбрива, от това което мога да приема и скача от тема в тема без да мога да и следя мисълта и това ме напряга, но не е някаква драма. В края на срещите ни някак не мога да мисля и съм раздразнителна и изцедена. Като се прибера направо ми е зле!
Станала съм като моите баби и всяко лечение започвам с измиване със светена вода Simple Smile и веднага ми олеква. Според вас какво мога да направя, за да се чувствам добре и да си продължим приятелството?
Не ми се е случвало да срещна някой, който да ме изтощава, но имах приятелка от съседния блок, с която прекарвахме лятото и един ден ми каза, че след среща с мен се чувствала страшно уморена,не знаела защо. Все пак се радвам, че въпреки това комуникараше с мен. Тогава ми се струваше странно, но сега се замислям, че бяхме много различни - аз много говорех, а тя едвам следеше всичко, което казвам, изтощително си е.

# 346
Бъбривите са енергийни вампири, обикновено. Аз стоя много далеч от такива хора. Самата бъбривост показва че имаш проблем с гърлената чакра.
Църквите са усилвател на всякакви чувства, нормално е по-чувствителен човек да не се чувства добре. Както и на гробищата, където негативизма определено не е от умрелите.

# 347
  • Далечният изток
Хм, и аз много говоря, особено ако се видя с приятелка, с която не сме се виждали скоро. Започва едно говорене, мога да разказвам с дни... Как ли се чувстват милите?! Казвали са ми, че така описателно разказвам, като филм... Ама дали не ги натоварвам?! Ще помисля по въпроса...

# 348
Бъбривите са енергийни вампири, обикновено. Аз стоя много далеч от такива хора. Самата бъбривост показва че имаш проблем с гърлената чакра.
Църквите са усилвател на всякакви чувства, нормално е по-чувствителен човек да не се чувства добре. Както и на гробищата, където негативизма определено не е от умрелите.
Мисля, че зависи за какво бърборят - ако само се оплакват и приказват негативни неща, тогава може да се каже, че са енергийни вампири, но ако е нормален и просто споделя нормални неща с човек, коренно различен от него, това е съвсем друга тема.

# 349

Би ли пояснила какво значи това?

# 350
След толкова години да науча че съм енергиен вампир 😒 Никой не се  е оплакал, а като се видим с приятели в България с часове не млъкваме, в 80% от времето аз 😉😂😂😂

# 351
В нашия град като цяло имаме само една църква ! Влизала съм когато има много хора,влизала съм и когато е била абсолютно празна и съм била сама  ! Още на врата започвам да плача !!!! А като всяка и постоя минута ,две и направо ми причернява ! Сякаш изпадам в безтегловност !!! Нито глава ме боли ,нито нещо ме боли ! Просто сякаш изпадам в безтегловност и за да не се сгромолясам на земята ,просто си излизам ! Обичам да ходя на гробището ,често си седя на гроба на баба и си говоря , поплаквам си !!!Но...едно голямо Но!!!Когато се прибера вкъщи ,усещам че съм много раздразнителна ,сприхава и изнервена !!! Сякаш наистина нещо не ми е наред !!!

# 352
Не знам дали ще го опиша така, че да ме разберете.. 2 пъти в рамките на седмица ми се случва да сънувам, че спя. В смисъл все едно съм будна... знам, че спя и се опитвам да стана, но не мога. Опитвам се да се събудя и не става. Чувам някакви обикновени звуци от ежедневието, все едно съм със слушалки... Много ми е странно и обикновено съм уплашена в съня си.

# 353
  • BG-DE
След толкова години да науча че съм енергиен вампир 😒 Никой не се  е оплакал, а като се видим с приятели в България с часове не млъкваме, в 80% от времето аз 😉😂😂😂
И аз така като сме си в България и се видим с приятели не млъквам но не знаех, че съм енергиен вампир 😂😂😂

# 354
  • пак там
В нашия град като цяло имаме само една църква ! Влизала съм когато има много хора,влизала съм и когато е била абсолютно празна и съм била сама  ! Още на врата започвам да плача !!!!

Аз в църква съм същата - още от входа започвам да плача и нищо не е в състояние да ме спре. Излизам обаче и се чувствам лека и спокойна - в нирвана някаква.

На гробища (на близки на гроба) не обичам да ходя - тогава болката от загубата излиза на повърхността и ми е тежко. Не съм ги прежалила още явно.

# 355
Не знам дали ще го опиша така, че да ме разберете.. 2 пъти в рамките на седмица ми се случва да сънувам, че спя. В смисъл все едно съм будна... знам, че спя и се опитвам да стана, но не мога. Опитвам се да се събудя и не става. Чувам някакви обикновени звуци от ежедневието, все едно съм със слушалки... Много ми е странно и обикновено съм уплашена в съня си.
Може би е сънна парализа?

# 356
  • София
Аз съм чувала, че от восъка на свещите може да му прилошее на човек, а в църквата както всички знаем има много.  Така, че може да е от това.

# 357
Аз в Кръстова гора се почувствах зле.При цялата красота на това място, в момента в който слязохме от колата и ми се искаше да си тръгваме.
Вечерта пренощувахме в манастира и макар стаите да бяха чисти и удобни не можах да мигна. Стаята и атмосферата на това място ме подтискаше .

# 358
Хайде сега, не всеки бъбривец е енергиен вампир. Дори е по скоро изключение. Ако имате досег с такъв ще разберете без много да се чудите. Не бъркайте обикновеното напрягане и досадата от бъбривостта на някой с изцеждането на енергия. Усещането е по различно и не може да се сбърка, може да стои отсреща ви и да мълчи като пън, а вие от своя страна да не сте правили нищо, никакво усилие, нищо, което би ви напрегнало и пак да сте изцедени като лимон, да ви боли глава, да сте изнервени и да чувствате огромно обклечение, когато такъв човек се отдалечи от вас. Кофти е общуването с такива хора, те ви превземат, обсебват, изискват цялото ви внимание без да се интересуват от вас и вашето състояние.

# 359
  • София
Дъщеря ми ( 7-годишна) наскоро формулира пред мен едно свое наблюдение и като се замислих е точно както тя го казва. Става въпрос за срещите й за игра с нейна приятелка. Въпросната приятелка  е много приятно дете, и двете я харесваме. Майката на приятелката също е мила жена, с която намирам общ език. Изобщо и майката, и детето са интелигентни, възпитани, внимателни. Но това, което дъщеря ми забелязва е, че при всяка среща с тази приятелка на дъщеря ми й се случва нещо неприятно, обикновено се наранява физически (удря се, пада, нормалните детски неща, но се случват всеки път когато се видим с това дете и майката). Последният път се удари доста по-лошо от предишните.
При една от срещите ни пък не й се случи нищо такова, но накрая на срещата сякаш се изнерви. Поведението й се промени, не приличаше на себе си, не реагираше по обичайния за нея начин, абе друго дете. В момента, в който си тръгнахме се успокои и сякаш не е било.
И двете деца обичат да играят заедно, а аз обичам да си говоря с майката, но определено ми е странно, че се случва така.

Общи условия

Активация на акаунт