Вече ЮЛЧЕТО в леглото се върти и играчката с очи следи

• 13 865
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Здравейте отново от нас с Яна!

Първо, една молба към Надето да ни включи в списъка в началото на темата - Яна се роди на 14-ти юли, 3,100кг и 49см.
Относно въпросното изхождане да разкажа новини. Първо да ви кажа, че снаха ми, която е прокурор и много интелигентна и рационална жена, ми каза, че акушерка я посъветвала да издържа дъщеря си след 40-тия ден и тя така правела - дъщеря й сега ще бъде 8-ми клас. Аз я погледнах скептично и казах, че тогава не имало памперси. После четох въпросната тема и се впечатлих повече, особено от това, че бебетата на африканките никога не били изцапани, защото майките им винаги знаели кога да отскочат до храстите. Викам си: "Аз да не съм по-тъпа от африканка, да му се не види  newsm78 ". И вчера пробвах просто така, без особено да се надъхвам, че ще стане. И от четири издържания над легенчето - на три от тях тя пишка и ака до 30-тата секунда  Rolling Eyes . Пак си бяхме с памперс, защото се опасявах, че няма да улучвам моментите и беше малко досадно слагането и махането, ама то и да я преобувах все е досадно. Та от масажа в 10 часа, при който я преобух, до 16 часа тя си беше все с един памперс - чист!!! Днес също опитвах, пак от четири опита успяхме на два. Е, повечето пропуснах, но това беше защото цял ден сме на двора и не я следях толкова.
Тя и майка ми каза, че започнала да ме издържа на три месеца и вече не ми звучи толкова екзотично идеята, макар че преди няколко дена не бях чувала за това.
Мисля да й купя гащички и пелени и през деня да си я издържам, когато се научим, защото е по-лесно свалянето, а за през нощта си оставаме с памперс. Най-малкото, че мойта консултантка по масажите казва, че е добре през деня да се слага тензухена пелена, за да не се запарява в памперса.
Както и да е, аз естествено никого не агитирам, но съм силно впечатлена как детето бързо разбра какво се иска от него.

# 16
  • някъде
Честити 2 месеца на София на мама писана! Hug
Да е здрава и много послушна малката принцеса!
  bouquet

# 17
Здраствайте!
Нашто путе със кърпичките го бърша и  в банята си го мием!Но педи каза вътре да не бъркаме между срамните усни то си се почиствало само и е достатъчна банята! Peace

Незнам за това  Thinking дето ги държите така над лехенче,не е ли рано пък и щом нощното пак си е с памперс то не може де да си регулира пишкането и да каже пиш,но то си е още бебе и си пикае когато си иска едва ли чак толкова ще усети че го държиш затова голо!Незнам де! newsm78

Ох ние утре се каним да ходим в Хисара и ако не влезна утре да ви кажа Чао во казвам сега!ЧАОООООООООООооооооооооо

Че не се знае дали ще имам време утре!
Бай и да не пишете много че да мога да ви изчета към петък !!!Айде Бай и да се пазите и умната!  bouquet

# 18
Добрутро, майчета! Днес съм първааа ранобудкааа  #2gunfire

Нашата любезна педиатърка също си затрая за ортопеда. Чудя се дали не си пази направленията за "наши хора", понеже така направи и с ваксините. Въобще не ни информира, че по ЗК ни се полагат безплатни, а ни прати да купуваме петвалентната, като не сметна за необходимо да ни информира, че тя се бие 3 поредни месеца. Отгоре на всичко на консултацията миналата седмица буквално избяга от кабинета и не ми даде шанс да й задам нито един въпрос. Че ще я сменям, ще я сменям, ама чак зимата..  Outta Joint

Тази нощ с Калоян спахме що-годе нормално, но след 4 ч. като почна едно зверско пъненеее и плач - той реве, аз рева и по едно време си казвам "добре де, какво му помагам, като се треса и аз от сълзи" и взех че се успокоих и той милия се успокои след малко. Малко по-късно разбрах, че не са колики, а опит да се изака. Сега ми гука сладко-сладко..  Simple Smile Отивам да си го гушкам, да поспим малко и после, ако времето е ок, отиваме в Южния!

Много се радвам за Попова и Нарина! Надявам се от тук нататък да нямат и спомен от проблемите и да изпитват истинско удоволствие от кърменето и от връзката с малките кукли!

Агуууу на всички от нас!  newsm51

# 19
  • някъде
Привет и от нас!  Hug
ЧЕСТИТИ 2 МЕСЕЦА НА ВСИЧКИТЕ БЕБОЦИ ! Да са здрави и да растат послушни и добрички!  bouquet

# 20
Здравейте и от нас! wavey
Честито на всички бебенца, които днес навършват 2 месеца. Да порастнат големи, големи!
Малката Мадлена беше настинала тези дни, имаше хрема, но, слава Богу, вече почти свърши, че много се мъчеше с тези сополи. Дано бебенцата не се разболяват много, че е гадно.
Лек ден на всички!

# 21
Здравейте момичета,

Браво на popova  и Narina - много сте упорити,  smile3501

Кажете ми вашите бебоци все ли са ви в ръцете, че не ми  слиза от врата. Спи върху мен, сложа ли я другаде - рев.  не знам къде ще му излезе края.

# 22
Здравейте  wavey
Честито на всички бебоци,които днес стават на 2 месеца,да са живи и здрави,за радост на мама и татко.
Това с издържането на бебе на 40 дни според мен е мъчение и за бебо и за мама.
Температура още не съм мерила на бебка.
Ние сме на консултация на 14. и тогава ще ни даде направление за ортопед.Ще слагам ваксина Пентаксим,мисля че е по-добре за бебка.
И аз я почиствам с мокри кърпички отдолу,а педи каза да не бъркам вътре-работа там нямам  Naughty .И не бъркам,но гледам че тя сама се чисти.
Колики почти нямаме(дано не ни чуе дявола и пак да ни почнат).Вечер се къпем към 21:00 часа,яде и заспива сама с бибата.Съ6гласна съм,че трябва да сегушкат бебоците,никога не оставям Ема да плаче  Naughty Но след като може да заспива сама,защо да я уча на ръце.Много ми е кротко и послушно детето пу-пу да не са ни уроки.И с акането влизаме в ритъм след като спрях Саб симплекса.По един път на ден ака.
Пърли,дано и  при теб нещата се развиват добре,и да се наслаждаваш на кърменето.
Ема суче от проблемната гърда,но кратко време,и после започва да плаче и я местя на другата.Суче от нея само когато е сънена,абе не е лесно,но се справяме лека полека.
На Враца изкарахме3 много добре.Починахм,е си хубаво,и по цял ден бяхме навън въпреки неприятното време.
Ели приятно изкарване,хубаво да си починете.
Диди,голям сладур е Алекс.И каква причесзка имааа,пу-пу,много е фешън  Wink
Стига съм писала,че се унесох.
Хайде чао за сега.Много целувки на бебоците   love001

# 23
valche,моята Ема не е постоянно на ръце.Оставям я на нашето легло,или в активната гимнастика и си играя с нея-говоря й,правим гимнастика ей такива неща.Дори по половин,един час може да си се заглежда по играчките и сякаш няма дете вкъщи  Heart Eyes
Напоследък започна да ми раздава много усмивки,а като й говоря почти постоянно гука и се усмихва  Flutter Голям кеф е!

# 24
Ние също гукаме и се усмихваме вече  Joy  Joy

valche , бебчето е както свикне. Галин беше свикнал по едно време покрай свекито на ръце,ама после отвикна Mr. Green
Сега заспива с бибката и го люлея или в кошарката,или в шезлонга. В момента заспива сам в шезлонга и със залагалката.
Аз също не го оставям да плаче.Ако мрънка даже пак го взимам и го гушкам.Много обичам да го гушкам,но ако е спокоен и стои сам и не мрънка избягвам да го взимам че да не свиква много в мен.Тази сутрин даже си приказваше в шезлонга сам а аз простирах  Flutter След това закусих  Grinning Не се оплаквам.Имам си едно много кротко бебенце.Многа още 5 да изгледам като него  Joy

Рени, моля те да не си побликуваш повече снимки в цял ръст(само главата)- изпадам в депресия като те видя как си си върнала формичката Mr. Green

Фионка ми аз бях наедряла на корем и гърди като цяло  Whistling Няма какво да свалям  Heart Eyes
Остават ми още 2 кг да сваля  всъщност  Tired 

# 25
Аз минавам да нагледам какво става (покарай мен нищо ново - аз ремонтирам хола, майка гледа бебето...) и да кача малко снимки на пердето, което засега ползвам за слинг Laughing

а си купих плат, от който да си ушия по-свестен, като за навънка, но още не мога да си намеря халки, а без халки не е толкова удобно.

# 26
Да защото не можеш да регулираш дължината,а бебето расте    bouquet

# 27
Скъпи дами, приятно ми е - аз съм живото доказателство, че животно като "кърмата ми спря" съществува!!! След толкова упорита борба, това си заслужвам...

# 28
Скъпи дами, приятно ми е - аз съм живото доказателство, че животно като "кърмата ми спря" съществува!!! След толкова упорита борба, това си заслужвам...
Защо,какво стана???

# 29
Нямам представа!!! Предполагам, че карането на велото ми създава проблем този път, понеже Калоян суче добре (за неговия начин на сучене), пия си достатъчно вода. Уж се очаква че като кърмя на поискване, ще се стимулират достатъчно гърдите.. да, ама ядец. Днес на няколко пъти пищеше и нищо не можа да хапне милия. Педиатърката на Кети ме прегледа набързо и каза, че кърма няма.
Така че, почвам отново с мъките..

Общи условия

Активация на акаунт