Първо, една молба към Надето да ни включи в списъка в началото на темата - Яна се роди на 14-ти юли, 3,100кг и 49см.
Относно въпросното изхождане да разкажа новини. Първо да ви кажа, че снаха ми, която е прокурор и много интелигентна и рационална жена, ми каза, че акушерка я посъветвала да издържа дъщеря си след 40-тия ден и тя така правела - дъщеря й сега ще бъде 8-ми клас. Аз я погледнах скептично и казах, че тогава не имало памперси. После четох въпросната тема и се впечатлих повече, особено от това, че бебетата на африканките никога не били изцапани, защото майките им винаги знаели кога да отскочат до храстите. Викам си: "Аз да не съм по-тъпа от африканка, да му се не види
". И вчера пробвах просто така, без особено да се надъхвам, че ще стане. И от четири издържания над легенчето - на три от тях тя пишка и ака до 30-тата секунда Тя и майка ми каза, че започнала да ме издържа на три месеца и вече не ми звучи толкова екзотично идеята, макар че преди няколко дена не бях чувала за това.
Мисля да й купя гащички и пелени и през деня да си я издържам, когато се научим, защото е по-лесно свалянето, а за през нощта си оставаме с памперс. Най-малкото, че мойта консултантка по масажите казва, че е добре през деня да се слага тензухена пелена, за да не се запарява в памперса.
Както и да е, аз естествено никого не агитирам, но съм силно впечатлена как детето бързо разбра какво се иска от него.

дето ги държите така над лехенче,не е ли рано пък и щом нощното пак си е с памперс то не може де да си регулира пишкането и да каже пиш,но то си е още бебе и си пикае когато си иска едва ли чак толкова ще усети че го държиш затова голо!Незнам де!

Отивам да си го гушкам, да поспим малко и после, ако времето е ок, отиваме в Южния!

.И не бъркам,но гледам че тя сама се чисти.
Голям кеф е!
Не се оплаквам.Имам си едно много кротко бебенце.Многа още 5 да изгледам като него
Няма какво да свалям