Вече ЮЛЧЕТО в леглото се върти и играчката с очи следи

• 13 859
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
Ох мила,много съжалявам  Sad Дано всичко се оправи по-скоро,и да кърмиш малкия сладур.Стискам палци.много е трудно кърменето за накои като нас.Аз имам много кърма и това ми създава неприятности,други пък нямат...абе лоша работа  Confused

# 31
Благодаря.. Дано.. Няма да се откажа!  Heart Eyes

# 32
Изи, мила, как така бееее.. Няма да се отказваш, давай пак така на поискване и хрумна ми нещо: вземи пък цеди след кърмене докрай. Нали Асето беше писала един път че ако правиш така може да си докараш хиперлактация, та си мисля дали пък в твоя случай няма да стимулираш..А и друго си мисля не че се бъркам нещо, просто си мисля от какво може да е, надявам се да не досадя, ама дали не е нещо от стрес? Знам че това може да намали известно време кърмата, аз имах такъв период.Миличка, стискам палци!!!!!!! Кураж и не се предавай, сигурно не е лесно, ама пък по-лесното е да се откажеш, нали.

# 33
  • somewhere over the rainbow
Здравейтее! Hug
Днес станахме на 2 месеца newsm44 и искам да ви почерпя по този повод /по-добре късно,отколкото никога ooooh!/
  cook newsm38 beer3 Drunk Wine Glass eat eat Popcorn cook cook bombs kaffeetrmker_2  food002 Misc Baby Bottle...кой каквото му душа сака.
Нас пак ни нямаше през уикенда-бяхме на обичайното посещение при свекитата,с обичайите нерви #Cussing out Та докато ви изчетааа Crazy
Диди,ние си се мажем с олиото на Евент-евтино и ефикасно. Аз съм рационален човек и не бих дала много пари за нещо,за което може и да не се дават много пари Money Embarassed. Вече второ шишенце ползваме и сме доволни.
За очите и аз знам,че са едни такива блудкави,докато се кърми.След това добивали окончателния си цвят. Какво общо има,незнам
 newsm78
ИвелинаМ,на мен ми казаха да свалям 5 десети от температурата в ануса.
Мама Писана,и на мен ми се струва рано за пробиване на ушите. Нека да порастне малко baby_neutral
Не правим никакъв специален тоалет на гениталиите-мием си я,после Бочко и това е. Аз кърпички ползвам много рядко-когато сме навън,няма вода и др. Още в родилното питах дали е добре с кърпички,ама ми отговориха,че лятото по-добро от вода и сапун няма. И аз лично се уверих в това,а и Дая много обича да я мият. Е,през зимата няма да има толкова миене,повече кърпички ще играят Naughty
Държане върху леген не сме пробвали,но всеки път като сменяме памперса,я подканваме да ака-свиваме краченцата,масажираме коремчето,казвам й "а-а". До 2 мин се е изакала в стария памперс. Така новия остава по-дълго време чист.
Секса го практикуваме още откакто ми свършиха лохиите-преди 20-тина дни. Няма нищо страшно,а имах и шевове. Почти същото е,а с течение на времето става абсолютно същото.
Това е от мен. Лека нощ на всички! Hug

# 34
  • някъде
Попова- мерси Hug, вие също сте много хубави!  bouquet Ема свободна ли е, макар и да е с един ден по-голяма няма нищо- те хората са казали вземи кака да те отрака! Joy
pearly, стискам ти палци да можеш отново да си кърмиш детенцето! Praynig

# 35
Pearly ама хич никак ли кърмица нямаш  newsm78 Ако имаш поне малко пробвай да стимулираш с помпата  Peace
И каква е причината кърмата да спре така изведнъж  Thinking Направо недоумявам...

# 36
Благодаря ви, момичета! Наистина не зная какво стана този път. Зърната ми са спокойни, не изпитвам болка, т.е. едва ли пак имам инфекция. Затова си мисля, че е от карането на велото и упражненията за ръце. Откакто взех да спортувам, почнах да усещам лека промяна. Няколки дни нямах никаква кърма м/у 18-20 ч. и като капах вчерашния ужасен ден. Като карам велото, се изпотявам много по гърдите и корема. Другото ми предположение е, че понеже е мързелив, изсмуква млякото, което е в гърдите и не желае повече да се "труди". И заради това гърдите не получават достатъчно стимулация. И последно - вероятно още не ми е регулирана кърмата и тези неща създават объркване..  ooooh!

През нощта успях да го кърмя 2 пъти, но той не яде много и заспа. Сега сутринта пак кърмих, но в момента се съдира от плач.
Синеоче, за цеденето - много ме болят зърната. Още от болинцата когато ми бяха запушени каналите и акушерката ме цеди на ръка, явно зърната ми са станали свръхчувствителни и изпитвам зверска болка дори и при съвсем леко изстискване. Така че ще се опитам и с помпата, но като краен вариант. Досега винаги разчитах, че малкия ще предизвика лактацията и това ставаше. Иска ми се и сега да разчитам изцяло на него. Ще се справя някак!

Искам да ви питам нещо друго: кенгуруто до каква възраст може да се използва? И през зимата май няма хич да е удобно и ползотворно за бебето? Чудя се дали да си купя хубаво кенгуру или да си търся втора ръка. А слинг Кети ми е обещала да ми ушие, така че слинг ще си имам при всички положения.

Прекрасен слънчев ден на всички и не си стойте по къщите!  newsm51

# 37
Диди,Ема има 2-ма кандидати  Flutter Единия във Варна -Александър на мама Tizija,a другия във Враца-Дени на Сиска,това не ни пречи да си има и във Видин кандидат  Wink  Peace .Пък после тя сама да избира,добра майка и тъща ще съм-давам избор на децата  rotfImao  Mr. Green
Ние се подсичаме от Бочко,а си мислех,че няма да има проблеми с него,карема на Бюбхен ни оправи,но ми казаха и за по-евтин вариант-Паблодерм бил много ефикасен.
Обички ще слагаме преди кръщането,нали трябва да сме представителни  4470 ,което ще бъде  като станем на годинка.Мисля и двете да минат на едно.
Честито на всикчки които днес празнуват 2-та си месечинка.Много здраве и безгрижно детство   bouquet

Последна редакция: вт, 05 сеп 2006, 09:02 от popova

# 38
Честито на всички на които съм пропуснала да чиститя ! Да са ви здрави и послушни бебенцата !

Пърли успех мила.Ама без помпа...трудна работа.Пак ще успееш.Не се съмнявам в теб  Hug

Ние мажем с Бюбхен или Здраве.Нямаме подсичане до този момент  Naughty

Поръчах си слинг.А кенгуруто така и не съм го използвала  Tired А има легнало положение.

Хайде лек ден.Ние пак забегваме   bouquet

# 39
  • ES
здравейте момичета,
а ние от няколко дена сме с колики и само въртим мозъци както се изразява тати, нервни сме, капризни, ако сме гушнати до ушето на мама най-добре. Кърменето ни е често и по малко и ме притеснява, дали за него е добре през 1-1.5-2 часа да суче и то за 5-10 минутки и за мен, да не ми намалее кърмата. Инъче вечер спим добре, будим се само веднъж на шестия час, папкаме и пак заспиваме. Ама сутрин сме будни преди петлите. Много ми е жал като се гърчи от тези колики, а аз не мога много да помогна. Когато няма с какво пеем песнички, помага, харесва му да му пея, макар че не съм добра певица. Заслушва се и спира да плаче.
 А за  luvbed се опитахме оная вечер, но много ме болеше. Аз имам някой друг шев но не ме болеше там, а точно на входа на влагалището, чувствах го сухо и протрито. Нищо не можахме да направим, добре, че имам един разбран тати. Абе практика му е майката  Wink
Хайде че пак сме на ръце и вече ни се свърши търпението.
pearly не се отказвай мила, може да е нещо временно, яж повечко диня и ако има пий безалкохолна бира супер е. Стискаме ти палци  Peace

# 40
Привет и от нас Hug
абсолютно си отговаряме на името на новата тема - Траян не спира да се върти, иска непрекъснато нещо да се случва около него, не му харесва да лежи и плаче докато някой не го вземе на ръце, но има изисквания - да е в изправено положение и с лице към света Crazy шантава работа ooooh! възложила съм бойната задача с разхождането из целия апартамент на тати, а кака Мая му крещи на главата всеки път, когато се налага да е легнал, а се бунтува
за мое огромно учудване бебока не само не се стряска от шума,, който милата ми принцеса сътворява (а то е страшна врява, повярвайте ми Grinning), ами веднага се успокоява и я следи където и да мръдне и й се усмихва най-чистосърдечно newsm78
та, всичко правим в екип hahaha Мая участва активно и при къпането - полива вода докъдето стига (хубаво, че коритото й идва маалко височко Laughing), че и върху себе си, но е много доволна
колкото и да ми се струва рано, при нас определено започна да става "весело" с две деца Peace
иначе Траян е едно доста спокойно бебе, за разлика от Мая на неговата възраст; боли го коремчето системно, но не плаче, а само си пъшка и пръцка
виж чая на Хип не може да го понася и изобщо нищо освен на мама цицата не влиза в устата му току така Joy затова аз се наливам с тоя чай вместо него, но освен мен го пият и Мая и татито (не питайте защо, незнам; много им харесвал #Crazy)

накрая, честито на всички с поводи  bouquet да сте здрави и да ви растат спокойни бебоците

# 41
Ивичка, разсмя ме с това за чая, ама вкусове всякакви. Grinning Grinning Grinning Лора пък толкова много го пиеше тоз пуст чай че един ден изпи 200мл., което ме накара да го спра. А аз мисля че е пълна отврат, така смърди на мастика и се чудех как може да пие таз отвратня newsm78
А за секса да ви кажа хем го направихме на 46-тия ден точно, но хич не беше зле. Може би защото стана непринудено. Обаче оттогава пък все време не остава или сме уморени, та оскъдна работа Sad SadА пък мъж ми вика че не било удачно пред детето hahaha
Пърли, миличка, без доцеждане и особено ако е мързеливичък малкият бандит, много трудно ще стане работата мисля. Не се изпразват сигурно гърдите докрай и това е причината може би. Боли не боли, хващай помпата и след всяко сукане цеди докарай. Милинка, дано стане работата, стискам палци.

# 42
  • София
Здравейте майчета,
не съм писала от доста време, ама то нищо особено не мога да разкажа, което не се случва и с вас. И моят бебок иска да се гушим по цял ден и се сърди, като го оставя да спи в леглото му, ама какво да го правя- гушкам и люлея и това е Hug
Още не сме сложили втората ваксина, чак в събота, ама нали нямало проблем, ако закъснеем и така се случи- първо ние пътувахме, после педиатърката.
Цецко също си играе с играчките над креватчето му и им говори много, сладура на мама:)
Ние се кърмим, засега успешно и това е май в общи линии.
Лек ден

# 43
Здравейте момичета искам да ви се оплача и да помоля за съвети:
В неделя бяхме на пробно кърмене 3 поредни кърмения и положението е ужасяващо по 60мл., това е от едната гърда, но аз винаги така съм давала. Доки каза, че трябва да се дохранваме с Фризовом поне по 30мл., защото е много малко моето мляко. А вчера просто беше някакъв ужас - гърдите ми бяха страшно меки и не пускаха нищо и това май стана защото започнах да давам на едно кърмене и двете гърди и явно не мога да произвеждам толкова бързо кърма. И като се започна едно наливане с вода, ама не е истина, сигурно изпих 3 литра за около 1 час и днес вече са по-пълни, но пак е малко. Като се цедя преди кърмене от двете гърди с 300 зора изкарвам по 40 мл. Ако има начин да си увелича кърмата, моля помогнете ми Cry

# 44
galiq_82,повече течности,слагане на бебо по-често на гърдата и цедене.Дано всичко се нармализира  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт