Вече ЮЛЧЕТО в леглото се върти и играчката с очи следи

• 13 860
  • 289
  •   1
Отговори
# 285
  • София
popova, часът ни е за 8.40, може да успеем да се засечем, стига бебка да не се е изнервила от прегледа, защото като ходим при педи е голям рев после, все я кърмя в колата, преди да си тръгнем, че да се укроти  Simple Smile. Ние сме и на една дата родени, и сме с трибуквено име също  Simple Smile.
ravia, честито и на твойто бебче! Цената на ваксината Пентаксим за един прием е 62.60. За тези, които са от София - има я на бул. Г.М. Димитров 1. Питах специалиста по ваксините Бърди от темата за ваксините - вместо нея препоръчва Инфанрикс + АктХиб + още нещо си за полиото или Тетравак + АктХиб, ама много сложно ми се видя две боцкания, купихме Пентаксим и в понеделник ще я слагаме, живот и здраве... В къщи всички сме с хрема, освен бебето, което явно се имунизира от мойта кърма, но все пак ще видим в понеделник как е, преди да я заведем...
А с този Вигантол много ме замислихте, ние на 1 месец започнахме да даваме по две капки и не съм пропускала, но тази вечер дадох една и направо се замислям да го спрем...

Я кажете, моля. как точно се мери температурата с дупето и колко трябва да е там на здраво дете, че да знам в понеделник след ваксината...   Mr. Green

# 286
  • София
Равия, купихме Пентаксима за 62,60  от Търговска лига и ми я доставиха вкъщи за 2 часа при това напълно безплатно.

# 287
Aми да  Crossing Arms Ще ви пищят бебоците от тия сокове. Още са ни мънинки.Резултатът е обострени колики.
Аз се срещам с доста сродни душици всеки ден.Майки които са кърмели до 10 месец,захранвали са късно.Та явно все повече хора се интерисуват и четат.Но днес имах един случаи с една комшийка.Като и казах че не давам вода и сокове тя направо онемя  Shocked
За нашите педиатри няма скоро проблясъци да се оправят  Crossing Arms Тц,никак даже.

Ели  ами вашият татко много строг бе  ooooh!
Аз на моят мъж започнах да му обяснявам какво и защо и той неще да му обяснявам и каза да правя каквото си знам  Joy

Асе ,добре че се завърна да ни вкараш малко акълец  hahaha

# 288
Момичета, днес ще си направим импровизирана среща в Южния парк. Всички, които можете, елате! Срещата ще е следобяд към 13 ч. и ще откараме до късно. Все още нямаме уговорка къде точно и в колко часа, така че да се търсим по телефоните.
Ей сега ще пусна нова тема със заглавието на Пингвина!   bouquet

# 289
Хайде хоп в новата темичка.. Пак направих копи-пейст..

Общи условия

Активация на акаунт