Виждате ни колко сме големи, а сме още с жълтеница

Вече е доста слаба, ама я има. Да не ми се увреди детенцето? Докторката каза, че ще го изчакаме да навърши 2 месеца и ако не е минала ще го вкара в камерата, да го пекат(на някакви лампи), ама 4 часа то горкото ще се съдере от рев

Само на кърма сме, несъвместими резус фактор и това е обяснението за дългата жълтеница.
Кажете моля, има ли друг подобен проблем и колко сериозно е, че ще се изприща вече.
Бях много, ама много против, но отстъпих на педиатърката и тази седмица пием по 1 фенобарбитал (1 гр.). Днес ни е петото подред, ама аз не забелязвам подобрение

Благодаря предварително за отговорите.
Целувки на бебоците

и нас така ни пекоха на лампа, ама беШе на 2 дена Митето. И аз като теб си мислех 4е 6те се скъса от рев, ама не, топли4ко под лампата и си спе6е, а като ревне или ме викаха за кърмене, или го успокояваха я с биберон, я с гу6кане. Държаха го по 24 4аса, даже докато кърмех слагаха лампата на гръб4ето му(тя е като плоска дъска). За 3_4 дена падна нивото на билирубина и ни изписаха, но ни казаха да продължаваме с излагането на слънце. И на мен все о6те ми се вижда тук таме жълти4ък. Но такива фенобарбитали не са ни давали да пием. Между другото това не е ли сънотворно, изписвано със зелена рецепта¿

А за дърпането, дърпаме се и ние и то не от скоро, явно периода е такав, 6том при вси4ки е така.
Моми4ета, аз си купих и кердови ядки. До сега не ги бях 4увала, даже и виждала, за това пуснах дна търса4ка ж нета поне да видя какво да търся. Та си ги купих. Скъпи4ки са, 70 гр. 2.50 евро, изпозват ги тука за подправка ама за каква манджа не знам. На вкус наистина докарват на иглолистно дърво и след 4_5 ядки ми стана малко тежко. И бири4ката редовно
. Това питие никога не съм го оби4ала, може би за6тото алкхола ме замайва6е, ама сега много ми се услажда. С кърмата сме добре (
да не 4уе дявола) ако не са тия пусти колики от време на време 6те6е да е о6те по_добре, ама това е.Ние се будим след 4_5 4аса сън и после много рано сутрин, това наЙ_ми тежи, много ми се спи....
Цунки, до скоро

.

Само си повтарям, че след няколко месеца вече ще сме забравили тези начални болежки. 
. При мен това се случва като че ли само вечер след баня, тогава сме много кривички.
И без това всички ги стабилизират с живак, и без това децата, ваксинирани с жива ваксина са преносители на вирусите