попова е каква ги е свършила вашата госпожица
И кога успя, много ме развесели. Аз ще сложа в албумчето снимките на нашите хубавици, може да ги видите какви са слдурани!!!!!
И кога успя, много ме развесели. Аз ще сложа в албумчето снимките на нашите хубавици, може да ги видите какви са слдурани!!!!!

Че те са МНОГО полезни бе мила.

Ще ходя при частната ми лекарка в понеделник и ще реша 

Горещо ви го препоръчвам.

Аз напоследък направо започнах да се отказвам...Иска ми се да оглупея напълно и да започна просто да правя каквото ми каже там педито и толкоз! Понякога се умарям все от всичко да разбирам и да трябва да разсъждавам. А то сега е само началото. После като си представя като вземем да си говорим кое училище е най-доброто, кое го отричат, кой език да учат и кой го отричат, кое гадже е най-хубавото и кое го отричат
Ето на дъщеря ми давах флуор, сега обаче все повече се чудя дали на сина ми да давам...Сега пък витамин Д не се давало. Синео4ка, аз не се опитвам да те убеждавам, исках само да разбера защо ти не даваш витамин Д и изложих аргументите, които мен ме накараха да давам с първото си дете. Защото точно за витамин Д още не бях срещала информация да не се дава. 
, а даже и видях онзи ден една госпожица си беше седнала в количката играчка и майка и бута другата количка и се навела милата с една ръка бута и играчката, в която се вози щерка и
. Не знам какво да я правя вече, честно...
Направихме три пълни дни и сега караме 4-ти! Вчера на два пъти давах по малко Дуфалак, но нищо
! А какво пръцкане пада
, даже и е много миризливо! Преди като пръцкаше и изкарваше и по малко ако, но сега три дни въобще нищичко! Как се процедира с термометъра, защото май натам отиват нещата! И другото- Асе кажи нещо повече за чая от сини сливи- колко сливи се слагат и колко вода, какво количество може да се даде? 
Черпя всички Ви
Нивото на количката не е повдигнато,явно така се вижда на снимката.Пробва ли с мушкато,при нас действа безотказно?Значи измиваш дръжката на едно листо мушкато,после го мажеш с олио или зехтин и боцкаш в дупето,затваряш памперса и до 5 мин е пълен
Аз днес ще го прилагам пак,защото 3-ти ден вече става както не е акала.

Има кризи на растежа, има ниски и восоки нива на пролактина в различните часове от денонощието... но при активно кърмеща на поискване майка и здраво, активно сучещо бебе, кърмата практически няма как да спре. Ако приемеш този факт ще ти е много лесно да продължиш с успешното кърмене, защото от целия ти пост разбирам, че вие си се кърмите успешно
Относно проблема със захапването и пускането - рано й е още да се отплесва от околната среда... но знае ли човек - можеш да я храниш на тихо и затъмнено - можеш да пробваш в банята през деня. Аз лично бих направила друго, обаче. Осигурявайки подобно спокойствие и тишина рискуваш да не можеш да храниш детето навън в по-големите месеци, а това си е неудобство. Можеш да си направиш "огърлица за кърмене" - това е гердан от едри, разноцветни мъниста, който можеш да си направиш и сама. Може да виси повече, за да го стига детето и да има с какво да се занимава докато суче. Но наистина смятам, че сте още прекалено малки, зад а се разсейвате. По-скоро е от онези периоди - "не знам какво искам" - хем са гладни, хем им доскучава да сучат, хем като не потече веднага (понякога рефлексът на потичане се забавя и бебоците се дразнят) не знаят какво става и се ядосват... Може да пробваш следващия път като направи така да я гушнеш и полюлееш и после така разхождайки се да предложиш гърда. И да питам - как разбираш, че към 11 и 19 часа едвам й стига? Нещо в поведението й ли се променя, плаче по-дълго... опиши, за да видим дали просто не бъркаш симптомите на недостиг с нещо друго и дали това би трябвало да те притесни или е нещо нормално
Коша на количката се повдига след 4-тия 5-тия месец и то зависи колко степени има. Ако е от 4-ри степенните е добре, но ако е от 3-степенните ще се наложи да изчакате поне до 6-тия месец. Това ме навежда на друга мисъл... момичета, не бързайте дечковците да порастват. Знам, че искате да видите първото зъбче, да чуете първата сричка... знам, че искате да ядете заедно от масата, да седите и да играете на пода или да тичате след топката... Но за всичко си има време - оставете нещата на естествения им ход и не ускорявайте никой процес - така наистина ще сте направили най-доброто за децата си 
и тя жената се съгласи
приложихме мушкатото- дано да е за пръв и последен път!
Друг път акото е като водичка, но сега беше като пасиран банан размешан с малко водичка! 
По-добре да си ми ака редовно момчето и да пренебрегнем късното захранване, отколкото да го мъча, защото дори и да е нормално не мисля че му е много комфортно да задържа всичко в себе си в продължение на 3-4-5 дни!