Честито на всички бебчовци, ставащи на 2 месеца!

По въпроса за Вигантола - днес на консултацията педито ме пита по колко капки давам (аз давах 2 месеца по 1, въпреки че тя ми беше казала да давам по 2) и каза да намаля от 2 на 1, че била с малка фонтанела и можела да се затвори бързо, а не било хубавао.
Ето защо взех решение - СПИРАМ да давам! Ще оставя всичко да става по естествен път. Иначе Ема е качила 1 200 гр втория месец и педито пропусна да каже за каквито и да било сокчета и прочее. Мисля, че е разбрала, че няма да я бъде и вече дума не отваря. Харесва ми, защото не налага мнение. В крайна сметки всеки си решава за детето, а и мисля, че тя е напълно запозната с "новите" тенденции (ако така могат да бъдат наречени).Сложиха ни васината - Пентаксим, следващите приеми са в края на 3 и на 4 месец. Педито каза, че няма да има странична реакция и не изписа нищо. Сега Ема спи.

Желая ви усмихнат и неревлив ден

?Ако някой има преки впечатления и е доволен да казва къде е ходил и какво представлява прегледа.
И все ми се ктува невъзможно да изяждат 110-120 гр на всяко ядене, мойта като и давам от шише яде по 70-80-90 гр мноого рядко 100 и повече, злояда работа брей.....
...власинките си отиват в моите черва и си действат там, а в кръвта се резорбират само витамините и другите харнителни вещества.