Честито на всички празнуващи тези дни!
Лала, толкова забавно ми изглежда вашето семейство.

. Направих всичко, което ми казахте, но ефект нулев. Мъча я още, давам й гърдата суче малко и започва да се дърпа и да плаче, много жалка картинка
.
моето момченце спи накуп най-много 3 часа.

и след един татъв кошмарен ден отидохме по спешност при частното педи.тя го прегледа най-обстойно и заключи че е в идеално здраве единственото което остава е да е гладен.допреди това той натдаваше 350-400гр на седмица,а тогава за 12дни беше натдал 290гр.веднага купихме Аптамил дадох му 110гр,той ги изпи и заспа на секундата.бях много разтроена защото винаги съм била против АМ,но не исках детето ми да гладува.дръпването на кърмата мисля че стана защото бях много неспокойна,много често плачех и т.н.след като започнах да давам АМ,но не на всяко хранене забелязах че малкия започна да се дърпа от гърдата.плюе я,плаче,върти се неспокойно,реших че иска да се отбива и си мислех да спра АМ.но не мога защото не му стига тази пуста кърма.изпих 2 опаковки от хомеопатичното Рицинус комунис 5,хиляда опаковки от чая на Хип от който няма май много полза затова си взех българския лактогонен чай и го пия по 1-1,5литра на ден,само да не прекалявам.ям по две дини на ден,пия много вода,ям мюсли.орехите ги почвам от утре че днес нямах време да си начупя.снощи съм го кърмила почти през цялата нощ в леглото и днес почти на всеки час.беше много неспокоени еднам заспа след обяд.сега вечерта пак започна много да реве и пищи и му дадох 80мл АМ,той се успокои и заспа.За памперсите всеки един ни е напишан,а почти нямаме ненаакани.вода не давам,той нея иска,с чайовете е същата работа.Гърдите ми не са като преди,сега са едни меки,апреди бяха като гюлета и постоянно течаха.ами това е май.
. Дори има и безалкохолна бира на Каменица и пия нея в къщи, а като съм навън един малак Бекс. Ако искаш пробвай, желая ти успех с лактацията за да можеш да си храниш пълноценно малкия бебок!
. Сега вечерта беше киселичък, но баткото влезе в роля
, много се погаждат двамата. Както плачеше в ръцете ми и като видя бате, спря и започна да му гука. Много са сладки двамата. Никак не съжалявам, че имат голяма разлика. Голям помощник ми е баткото, на мама отмяната
.
Най-най важното е да спреш да плачеш, със сигурност го осъзнаваш, но трябва и да го приложиш! Случайно или не попаднах на един диалог по ТВ, който пасва идеално за нашето положение: