С какво ви дразнят мъжете /тема №5/

• 48 012
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
И такива случаи имаме. Сега редовно заспива преди детето , докато го приспива.

# 181
Това най-много ме изнервя.

# 182
  • софия
Моя още не е заспивал ама редовно си гледа в телефона докато го пази и всъщност не го гледа.

# 183
  • София
Моят мъж малки деца никога не е гледал, да си го кажа право. Голямата я гледахме заедно с майка му. Малкия си го гледах почти сама, дадох го рано на ясла. Все аз гледам да се съобразя с децата. Миналата година опитах да говоря с него поне да изпраща малкия на училище - не стана.

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 14:38 от Rockstar

# 184
То не го ли подхванеш от началото още..
а телефонът, ех този свещен предмет.

# 185
Ами, линчувайте ме, обаче и аз преглеждам телефона вечер, докато пазя и люлея. Нашата беба реши, че на две години иска да я люлеят, иначе прави опити за скачане....гледам я, разбира се, но ми досадява час/час и половина люш...на обяд е по- бърза. 😀

# 186
И такива случаи имаме. Сега редовно заспива преди детето , докато го приспива.

Това редовно. Той заспал, детето щъка наоколо. Не му се сърдя, понеже напоследък детето често почна да отказва да спи следобяд, макар че е на 2 и половина. Ама той дали поне е положил усилие да я приспи, или просто си е заспал на мига, е друг въпрос...

# 187
За децата е отделен случай.
Моят мъж не беше гледал деца (аз също), но трябва да призная че се справя чудесно. Смятам че всеки може да се научи, ако му се даде шанс и истината е че той проявява много повече търпение от мен на моменти.
За телефона, често съм аз, за заспиването докато ги гледа, той.. 50/50

# 188
  • София
Не, полудя защото искам да изляза за моя РД. Започна да пише пълни глупости, че цял живот съм го мамела. Както и да е, почти не му отг. и се опитах да спя. Към 1 нощес ми изложи нов финансов план, щял да ми превежда 1000 лв и това е.

# 189
Ненормална ревност и икономическо насилие.
Токсична идилия е това!
Rockstar, успех ти пожелавам. Simple Smile

# 190
  • София
Аз се ядосах, защото той ме пържи финансово от юли месец насам. Дадох спестяванията си, теглих заем, всичко с идеята че той започва нова работа, на която ще изкара много пари и ще градим ново бъдеще. А се оказа блато.

# 191
Аз се ядосах, защото той ме пържи финансово от юли месец насам. Дадох спестяванията си, теглих заем, всичко с идеята че той започва нова работа, на която ще изкара много пари и ще градим ново бъдеще. А се оказа блато.
Много неприятно, а за заемът ти можеш ли да се погрижиш сама?
Не е трябвало да го теглиш.

# 192
  • София
Заемът е малък, мога да си внасям вноски, аз съм се съобразила. Но просто още не мога да повярвам. Аз 16 г съм разчитала на него. Винаги е бил точен, общ бюджет, семейство...
Имаме друг голям заем, апартамента, къща... Ох, как ще се оправям с тая бъркотия.

# 193
Rockstar, такива решения не се взимат в състояние на афект.
Не прави глупости, за които може да съжаляваш. Имате и деца в картинката...
Нека мине време, да се успокоите, да се опитате да намерите изход от ситуацията като зрели и разумни хора.
Не бързай, адвокатът и разводът няма да избягат.

# 194
Роки, много съжалявам.
Но и аз мисля като Сийка.
Не прибързвай. Дай синвреме да минат емоциите и се опитай да го дочакаш, за да поговорите очи в очи.

Общи условия

Активация на акаунт