С какво ви дразнят мъжете /тема №5/

• 48 022
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Rockstar, такива решения не се взимат в състояние на афект.
Не прави глупости, за които може да съжаляваш. Имате и деца в картинката...
Нека мине време, да се успокоите, да се опитате да намерите изход от ситуацията като зрели и разумни хора.
Не бързай, адвокатът и разводът няма да избягат.
Сега не е добра идея тя да е финансово зависима.
Ти работиш ли в момента, Rockstar?

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 09:00 от Дракарис

# 196
Аз все пак бих посетила адвокат. Той може да ти даде някои насоки над които да мислиш. Едно консултация не пречи. Но не бързай за развод и най вече нищо не казвай, на мъжа си докато не си 100% сигурна.

# 197
  • София
Ок, ще почакам до 10.09. Ако наистина ми е превел 1000 лв, ще действам.
В момента точно - не работя. Но съм на договор и взимам малко пари.
Да, искам по-скоро финансова консултация.

# 198
Роки, оправете парите. Развода е мега лесно нещо. Не смятам, че при финансова бъркотия е баш време за развод. Отделно нали е в чужбина, какво ти пука какво ти пише. Ако развода е средство за манипулация, в смисъл развеждам се ако не направиш еди какво си, лично смятам, че си вкарваш автогол.
Моите наблюдения, че той ще се успокои, защото ти така и така не го искаш, той защо да ти дава.
Според моя опит мъжете много по-добре се цакат със следното:
Мише, имам нужда от пари. Не искам да се разделяме и прочие ала-бализми.

# 199
  • София
Заемът е малък, мога да си внасям вноски, аз съм се съобразила. Но просто още не мога да повярвам. Аз 16 г съм разчитала на него. Винаги е бил точен, общ бюджет, семейство...
Имаме друг голям заем, апартамента, къща... Ох, как ще се оправям с тая бъркотия.

16 години е бил точен, но ти ще се разведеш заради неколкомесечни проблеми?!?

# 200
Напрежението между вас се гнети от години. Сега му избива на него. Съжалявам за ситуацията. Ти си познаваш човека, не бързай с действията.  Уважаемите съфорумки бих помолила да се въздържат от крайности и допълнително натягане и навиване на женската страна.

# 201
Rockstar, откакто мъжът ти е заминал, вие говорите ли си за нещо друго, освен за пари?
Имаш ли представа дали няма някакви проблеми с работата или настаняването там, дали не е стресиран далече от вас, дали не му идват в повече скандалите ти за пари?
Пред себе си си задай тези въпроси, опитай се да се поставиш на неговото място и да погледнеш на проблема от неговата гледна точка.
Всяка стъпка, която предприемеш в момента, когато него го няма, ще е нож в гърба му. Ти хубаво си разчитала на него 16 години, той обаче дали е разчитал на теб и най-важното, дали ще може тепърва да разчита?

# 202
  • София
Колкото и да ми е мъчно и странно, няма да го бъде нашето семейство. Той полудя и започна да ме заплашва финансово. Това вече ми е последната капка. При първа възможност отивам при адвокат.

Вече са писали -успокой се и изчакай да говорите лице в лице.
Докато се върне си направи консултация с адвокат, но не му споменавай нищо.
И имай предвид, че с камионите не е лесно.  Много време трябва да мине докато човека свикне, наложи се във фирмата и започне да я кара лесно. Не, че "старите вълци" ще му позволят, но да пробва поне.

# 203
  • София
Може да изглежда друго, но говорим за пари 1 път седмично. Останалите пъти си говорим кой как е, за децата, кучето, клюки... Чуваме се всеки ден.
Аз не правя скандали. Даже напротив. Всеки път повтарям: Ние сме добре, ще се оправим. Не се безпокой.

# 204
Нищо такова не личеше от предходните ти споделяния.

# 205
Аз като човек, от който всички искат само пари, някак съчувствам на мъжа на Роки. Тоест не съм им в семейството и не знам дали това е така, но при всички случай е мега досадно само да ти искат.
Аз имам предвид и други роднини извън моето си семейство.
Стигала съм до там да им викам, че е сто пъти по добре да са умрели /другите роднини де, не от моето семейство/, отколкото само да ми искат.

# 206
Роки, хубавичко прочети написаното от Дренка и Как'Сийка. По-малко емоции и повече мисъл вкарвайте с мъжа ти. Минали сте средата на 40-те, запътилисте се към 50-те, а още се дърляте като тийнейджърски гаджета.

# 207
  • София
🤣🤣 Това е щото още сме влюбени загубени. Ох, голямо шоу ви направих. 🥴🤭
Оказа се, че е блъфирал за парите.
А моето излизане се отлага, защото компанията отива на планина.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 22:55 от Rockstar

# 208
Ама, вие наистина като малки деца го раздавате.

# 209
Изобщо не съм вярвала, че ще се разведете. Но ми се струва, че ти трябва да предприемеш нещо за повишаване на доходите, беше писала преди, че работиш само 13 часа седмично, не знам още ли е така. Постави се на негово място - не му е лесно, нова държава, нова работа и всеки му иска пари постоянно. Друг е въпросът, че мъжете често издребняват за глупости.

Общи условия

Активация на акаунт