С какво ви дразнят мъжете /тема №5/

• 48 272
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
То не се знае кой е шматката - дали пък  не е майката, която си е приучила детето да взема, каквото му дадат да облече, дори да не му е по мярка и да не е негова дреха. Ама, друго си е да чакаш на мъжа да ти свърши работата, че да има един виновен.
Simple Smile

# 526
Чичи, ти там ли ще гледаш детето?

# 527
Чичи, ти там ли ще гледаш детето?
Да, тук при татко ще сме. Но на горния етаж, където няма проблем с мишки. Запушено е от всякъде и не се качват. На бебешката стая ще правим и ремонт допълнително. Просто се налага да е тук, поне за няколко месеца.

# 528
Моите домашни мъже никога не знаят кои чорапи и боксерки на кого са. Май аз по-добре им различавам парцалите. Но не ме дразни това. Забавлявам се.

Гащите на дъщерите ми, на 6 и 3 г се разменят постоянно, но мои чорапи и блузки също се намират в гардероба на децата Simple Smile

Лимонче, както си тръгнала към детските размери дрехи, не ме изненадва Wink

# 529
О, аз много отдавна мъжки гащи и чорапи не сортирам. Имаме си шкаф за изпрани такива и да се оправят. Гащите не си менкат, но чорапите... По-старият прилежно си ги комплектова и прибира в гардероба. На по-младия не му пука особено, че не са от един чифт. И без това всички мъжки чорапи вкъщи са черни.... Обаче се е изхитрил и ходи и взима на баща си от комплектованите 😁

# 530
  • София
Днес ходих на работа и ми се е обадил 7 пъти. Нее, не ме дразни. Само малко.

# 531
Предлагам челен опит.На единия всичкото бельо е бяло.На другия разноцветно.Всички чорапи са само черни.

# 532
То не се знае кой е шматката - дали пък  не е майката, която си е приучила детето да взема, каквото му дадат да облече, дори да не му е по мярка и да не е негова дреха. Ама, друго си е да чакаш на мъжа да ти свърши работата, че да има един виновен.
Simple Smile
ДренкО, първо детето не е куче да го научиш.
Второ гледането на деца и прането НЕ Е само моя работа! Вкъщи всеки върши, когато каквото му е удобно. Аз снощи си гледах ревящото бебе без да будя ММ, а той сутрин оправя детето. И без това става за работа, а не специално за целта. И да се разбира, че случаят е повод за смях, а не мрънкане. Просто бяхме закачили темата.

Ели, благодаря за комплимента, но съм доста далече от детските размери. Просто сушилнята свива дънките и от начало изглеждат не особено големи.

# 533
Благодаря за насоките. Аз деца не съм гледала и хич не знам кой кой е и кое какво е Wink

# 534
  • София
И аз не обичам да сортирам чорапи. Все ги оставям за последно. На големия мъж са черни, на малкия - сини и зелени. Добре е, че големият е съгласен просто да му ги изсипя в чекмеджето.

# 535
Дренка, постът на лимонче беше хумористичен и съм сигурна, че само ти си го приела като оплакване. Аз се посмях доста и не смятам, че това е проблем и трябва да “дресира” някой. Забавна случка, която след време ще разказва на децата си и ще се смеят заедно.

# 536
Не беше много редно да обръщаме темата в личен чат..

Напротив, според мен имаме уникален шанс да разберем отговора на въпроса, който (сигурна съм) ни тормози всички: ЗАЩО ТОЙ ПРАВИ ТОВА?

@И. Радев 658901, каква е причината да се държите така с вашата половинка в изброените от нея ситуации?

# 537
Не е баш кауза пердута, ММ беше абдикирал в началото от всякаква помощ вкъщи, аз бях млада и здрава и понасях това положение. Като минах 50г. ме раздрусаха нерви, депресия, дискова и т.н и той започна да помага, участваше наравно с мен в домакинството. Обаче от няколко месеца пак се скатава, снощи го помолих да оправи килима, че аз не мога да се навеждам...леле като се разкрещя, сега съм му обидена и не говоря с него. Одеве казал на дъщерята май сбърках, ама бях много гладен. Ми уста нямаш ли да кажеш, защо ми крещиш, та и малкия се стресна.

# 538
  • Варна
Комуникацията е изключително важна. Но съм скептик, относно коренната промяна на някой. Оттам идва и парадокса, защо живеете с някой, който ви дразни? Компромисите палят личното неудовлетворение повече. И грешките на "престъпника" се преекспонират.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 14:06 от Viviana91

# 539
Аз лично много се промених. Не мога да кажа, че ММ насилствено ме е променял. По-скоро времето в нашата връзка и нещата през които минахме ме промениха. Той също е коренно променен, също не насилствено. Просто нещата се случват естествено. Няма човек на този свят, които да не те подразни ако живееш с него. Ние също дразним с разни дребни навици и битовизми. Ако не приемаме забележката на другия, като обвинение в престъпление ще ни е по-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт