С какво ви дразнят мъжете /тема №5/

• 48 308
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Най-вероятно така ще стане. Каките много обичат да се грижат за сестричките си. Моето малкото има много късичка косица, а кака ѝ чака с нетърпение да започне да ѝ прави прически.
На мъжете не можем да се сърдим за тези неща. Те не са с такова внимание за детайлите, като нас. Ако знаеш каката в детската градина и в първи клас в какъв вид е ходила 😀 И с чорапогащник наопаки, и с различни чорапи, блуза с гърба напред... Сега поне малката си има кака.

# 511
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ако знаеш каката в детската градина и в първи клас в какъв вид е ходила 😀 И с чорапогащник наопаки, и с различни чорапи, блуза с гърба напред... Сега поне малката си има кака.
Моя мъж е извеждал детето лятото по пижамка. Но пък на нея не пише, че е пижама. Къси, свободни панталонки и тениска. Шарени. Все тая 😁

# 512
Ако знаеш каката в детската градина и в първи клас в какъв вид е ходила 😀 И с чорапогащник наопаки, и с различни чорапи, блуза с гърба напред... Сега поне малката си има кака.
Моя мъж е извеждал детето лятото по пижамка. Но пък на нея не пише, че е пижама. Къси, свободни панталонки и тениска. Шарени. Все тая 😁
Дааа и нашия татко води щерката по пижама, но само до парка. За у-ще оставям дрехите приговени от вечерта.

Но видях че не е само у нас. Едно съседче ми го доведоха да си поиграе с моето малко дете, двете на 3г.
Беше с горнище на пижама и в торбичката и́ имаше чадър и вода.
С другата майка така и не разбрахме какъв апокалипсис ще докара дъжд през два етажа.. но пък ако не завали имаше си вода детето.

# 513
И аз съм извеждала дъщеря си по пижама, от онези - на Дисни. Обожавах ги и потоянно им купувах. Даже снимка има, документирала съм. На моите деца като им писна да им правя опашките с “планини”, се захванаха сами с тази работа. Пък вие си чакайте, да се научат мъжете, голям праз.
Чадъра може само да си го е взело детето.

# 514
Наследих така Дисни пижама за дъщеря си от детето на сестра ми. Чак тогава тя разбра, че е разхождала щерка си с пижама.

# 515
Аз се чудех ММ къде да го "бутна" точно - тук или в темата за Муньовците в друг подфорум..

Та, редовно е за "бой" защото ми се дразни на неща, които самият той прави, но когато му направя забележка, се започва с едни оправдания и става олелее..

Аз може да съм оставила 2 книги на някой стол,  а неговите дрехи за работа и отделни излизания да са на 2 купчинки и да си отлежават, но точно за моите неща ще се сърди, че "Цялата къща е на главата ми и трябва да подреждаме"..

Не обяснява понякога важни неща по телефона и когато си дойде, се оказва, че сме се "загубили" в превода. А че аз може и да съм пред припадък от тревога - ми, кой ми е виновен, да не съм се нервила.. Така преди 2 месеца за малко да се окажем "коронясани", но не би..

"Аз съм мрачна личност", ме беше предупредил още в началото, обаче веднъж аз да измърморя за нещо си, съвсем основателно и "Недей, че това и натоварва"..

Редовно като го хване "рачешкият" инат и не му се говори с техните (понякога наистина не се съобразяват с услугите, които искат от него), оставя да звънят на мен и аз да се оправям. Ама, че може да не ми се говори по тел и да не ми се играе на развален телефон - пука му..

Прибрала съм се от нощна смяна (преди пандемията и хоум офиса), преплитам крака, изпускам стотинки като се преобличам и става ад под небето, ако не му се налага днес да става рано и иска да спи. А когато аз спя след нощна е имало и тропане, и разговори..

Претенции как мия чинии няма, обаче съм се дразнила как аз му събирам бири, опаковки от шоколади и прочие, нали пазим чисто и т.н., обаче за малко съм оставила или забравила бутилка с кола/вода някъде си и ауу, ама как можело така...

Та, ей такива глупости ме вбесяват, защото наистина сериозни проблеми ние нямаме,  а си създаваме нерви от нищото.

Раченце, ама в куфара имам чук и пирони, ако искаш и бесилка можеш да сковеш. Мога да ти покажа и примката как да я направиш... Аз верно съм мрачна личнос, ама некои твои изяви направо са за първа награда. Това в кръга на майтапа. Наистина, дано остане така с тези дреболии и по-сериозни джафкания да нямаме.

Оня ден, АЗ да се оплача, пък жената ми ме изюрка да си ходим по никое време от един лайф, и то последната вечер преди да затворят нощните заведения, и то баш на Васко Кръпката, дето не бях ходил от години. Ама мрън!

# 516
Е като чета за прически, хич няма да се оплаквам тогава. ММ се справя с коковете на детето като я води на танци. Може за прави кок с гъба, може и без гъба.
Обаче ако трябва да я води на фризьор за прическа, да я заведе до залата с костюмите в точно определен час за концерт, пиша бележка + пращам пълни инструкции на Месинджър. /Отделно детето си знае процедурата и му повтаря и тя/ Това не му попречи за последния концерт да закъснее, защото фризьорката я нямало и стояли 30 Мин и не се сетил ни на мен да звънне, ни на нея.

# 517
  И. Радев, не се оплаквай, накарай жена ти да се регистрира да ни юрка нас, ние ще се радваме.

# 518
  • София
  И. Радев, не се оплаквай, накарай жена ти да се регистрира да ни юрка нас, ние ще се радваме.
Според поста не се ли разбира, че Господинът е съпруг на потребителката, чийто пост цитира?

# 519
Според поста не се ли разбира, че Господинът е съпруг на потребителката, чийто пост цитира?

Годеник, все още. Wink

Не беше много редно да обръщаме темата в личен чат..

# 520
  • Mediterraneo
И аз малко да се оплача.
Не е ММ, но пак е мъж.
В къщи има камари с ненужни неща - боклуци. Има в избата, в двора, в гаража. Има шкафове, стари легла, изтърбушени дивани, камари с дъски и други дървении, ръждясващи метали... Дори има прибрана стара автобусна врата... Хиляди неща събирани и запазвани на принципа "може да потрябва" през годините. "Благодарение" на това в избата и под терасата са се завъдили мишки, които се опитваме да унищожим. "Мечтата" ми е да се изчистят всички тези неща. На всичкото отгоре баща ми решил да вземе стар неработещ хладилник, където да си нареди инструменти /които вече години стоят от вън/. След няколко години ще има да се чудя как да се изнесе поредния боклук от двора, защото и той ще седи отвън и ще се разпадне. Направо ме яд ме хвана. Аз се чудя как да изчистя, а той само какъв боклук да вкара в двора.

Много гадно. И с възрастта това се задълбочава, имай го предвид. Мои близки са напълнили триетажна къща с всякакви отпадъци, ужас е. Не дават да се хвърли даже парче стар вестник!

# 521

Не беше много редно да обръщаме темата в личен чат..

Напротив - много сте ми мили  и беше удоволствие да ви чета. Пожелавам ви само това да са ви проблемите!

# 522
Падам 😂 Вчера нали подхванахме темата за приготвянето на децата. Сега се прибира щерката и какво да видя обула моите дънки😂😂😂 ММ ги е бутнал по грешка при нейните дрехи и сутринта ѝ ги е подал. Аз и малкото сме спали след безсънна нощ и не съм я видяла. Милата, и тя изобщо не се е усетила. А даже не сме близки по размер. Дънките са са ѝ огромни. Вика ми "а аз се чудя защо ми падат. Дали не съм отслабнала " .Големи шматки са и двамата 😀

# 523
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Падам 😂 Вчера нали подхванахме темата за приготвянето на децата. Сега се прибира щерката и какво да видя обула моите дънки😂😂😂 ММ ги е бутнал по грешка при нейните дрехи и сутринта ѝ ги е подал. Аз и малкото сме спали след безсънна нощ и не съм я видяла. Милата, и тя изобщо не се е усетила. А даже не сме близки по размер. Дънките са са ѝ огромни. Вика ми "а аз се чудя защо ми падат. Дали не съм отслабнала " .Големи шматки са и двамата 😀

Лятото, редя пране, мъжа ми излиза от банята, хваща нещо от купа с пране, почва едно мърморене "Ама тия шарени боксерки са ми малки", аз -  "Да, ще са ти малки, щото това са къси панталонки на детето"...

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 16:16 от Sunshine-rainbow-lollipop

# 524
  • София
Моите домашни мъже никога не знаят кои чорапи и боксерки на кого са. Май аз по-добре им различавам парцалите. Но не ме дразни това. Забавлявам се.

Общи условия

Активация на акаунт