С какво ви дразнят мъжете /тема №5/

• 48 294
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Моят ме дразни, че ми дава акъл, как да редя чиниите в миялната. И двама сме хоум офис, добре че си намери някакво занимание, че за малко да взема една чиния и да му я строша в главата. После ще го пишем: причина за смъртта: Ковид 19.
Чинии в миялната не реди, обаче е наясно как инжинерно трябва да се наредят, че да се измият.

# 496
Абе, Крис, като знае толкова как правилно се редят чиниите, делегирай му го. И Уишмастъров се пробва да ми дава акъл за новата пералня, че трябвало н'ам си кво си да внимавам, защото н'ам си що си ѝ било много специално. Гледах го аз, гледах, па му рекох: "Аз няма да се справя с толкова специални изисквания, но виждам, че ти си много добре с тях." А познай кой е единственият човек у нас, който пуска пералнята? Жокер - не съм аз.

# 497
Добро утро!

Да ви кажа мм ме вбесява как връзва косата на дъщера ни.
Детето е с доста дъгла, абсолютно права коса. Показвала съм поне 100 пъти как да и́ на прави една обикновена опашка.
Е няма такова кълчене на пръсти и стратегии...После винаги има някой омотан кичур около ластика, който естествено я скубе.( Не обсъждам пропуснатите кичури, стърчащи косми и бобунки).

Сега едно момиче от столовата, като и́ дожалее за горкото ми дете, и́ прави разни рибени кости и въобще такива произведения, после да ме е яд да и́ развържа косата.

Но да си дойдем на думата, една опашка искам.. на дълга, права коса, отрязана на черта, без бретон. Толкова ли е сложно...

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 15:08 от Eli..........

# 498
Ели, сещам се за едно клипче с прахосмукачка 😆
Иначе вярно, че са много несръчни милите.
Добре,че имам момчета.

# 499
Сложно им е 😀 ММ така се мъчеше на голямото дете. Така и не се научи. Детето вече се връзва само, но ще го видя на малкото, като му порасне косата.

# 500
Моята майка/лека и пръст/цял живот не пускаше прахосмукачка,защото е сложно и да не я повреди!Вземайте пример!

# 501
Извинявайте за правописните грешки, върнах се да си ги оправя, че ме досрамя.

Лимонче, кога дъщеря ти се научи сама? Само там ми е надеждата😜

# 502
Ами да ти кажа не съм много сигурна. Горе-долу 3-4 клас започна да се връзва що годе прилично. Сега в 5 клас вече си прави и прически. 1-2 клас правеше някакви опити, но не се получаваше много добре.

# 503
Аз се чудех ММ къде да го "бутна" точно - тук или в темата за Муньовците в друг подфорум..

Та, редовно е за "бой" защото ми се дразни на неща, които самият той прави, но когато му направя забележка, се започва с едни оправдания и става олелее..

Аз може да съм оставила 2 книги на някой стол,  а неговите дрехи за работа и отделни излизания да са на 2 купчинки и да си отлежават, но точно за моите неща ще се сърди, че "Цялата къща е на главата ми и трябва да подреждаме"..

Не обяснява понякога важни неща по телефона и когато си дойде, се оказва, че сме се "загубили" в превода. А че аз може и да съм пред припадък от тревога - ми, кой ми е виновен, да не съм се нервила.. Така преди 2 месеца за малко да се окажем "коронясани", но не би..

"Аз съм мрачна личност", ме беше предупредил още в началото, обаче веднъж аз да измърморя за нещо си, съвсем основателно и "Недей, че това и натоварва"..

Редовно като го хване "рачешкият" инат и не му се говори с техните (понякога наистина не се съобразяват с услугите, които искат от него), оставя да звънят на мен и аз да се оправям. Ама, че може да не ми се говори по тел и да не ми се играе на развален телефон - пука му..

Прибрала съм се от нощна смяна (преди пандемията и хоум офиса), преплитам крака, изпускам стотинки като се преобличам и става ад под небето, ако не му се налага днес да става рано и иска да спи. А когато аз спя след нощна е имало и тропане, и разговори..

Претенции как мия чинии няма, обаче съм се дразнила как аз му събирам бири, опаковки от шоколади и прочие, нали пазим чисто и т.н., обаче за малко съм оставила или забравила бутилка с кола/вода някъде си и ауу, ама как можело така...

Та, ей такива глупости ме вбесяват, защото наистина сериозни проблеми ние нямаме,  а си създаваме нерви от нищото.

# 504
  • София

Стана ми интересно- ти всичко ли можеш да правиш, та се ядосваш, дето мъжът ти не можел да върже качествено опашката на дъщеря ви?
Защо задължително той трябва да я връзва?
Или защо задължително трябва да връзвате наполовина?

Не го разбирам това- нали целта е да се допълвате, благодарение на различните си качества, а не да сте еднакви?
То и няма как да сте еднакви, де- дори близнаците не са. Всеки си има силни и слаби страни.

# 505
И аз малко да се оплача.
Не е ММ, но пак е мъж.
В къщи има камари с ненужни неща - боклуци. Има в избата, в двора, в гаража. Има шкафове, стари легла, изтърбушени дивани, камари с дъски и други дървении, ръждясващи метали... Дори има прибрана стара автобусна врата... Хиляди неща събирани и запазвани на принципа "може да потрябва" през годините. "Благодарение" на това в избата и под терасата са се завъдили мишки, които се опитваме да унищожим. "Мечтата" ми е да се изчистят всички тези неща. На всичкото отгоре баща ми решил да вземе стар неработещ хладилник, където да си нареди инструменти /които вече години стоят от вън/. След няколко години ще има да се чудя как да се изнесе поредния боклук от двора, защото и той ще седи отвън и ще се разпадне. Направо ме яд ме хвана. Аз се чудя как да изчистя, а той само какъв боклук да вкара в двора.

# 506

Стана ми интересно- ти всичко ли можеш да правиш, та се ядосваш, дето мъжът ти не можел да върже качествено опашката на дъщеря ви?
Защо задължително той трябва да я връзва?
Или защо задължително трябва да връзвате наполовина?

Не го разбирам това- нали целта е да се допълвате, благодарение на различните си качества, а не да сте еднакви?
То и няма как да сте еднакви, де- дори близнаците не са. Всеки си има силни и слаби страни.

Не връзвам косата на дъщеря ми по една много лесна причина, не съм там в този момент.

И да у нас всичко правиме всички. Нито гладя, нито чистя, нито готвя,нито пазарувам, нито  гледам децата сама, което е прекрасно.
Мъжът ми, "не ми помага", защото това не е само моя работа, всичко правиме и двамата.

Аз имам ужасна памет, мъжа ми е като енциклопедия, но път съм много по-сръчна от него.
Естествено имаме си много недостатъци и за косата на дъщеря ми, най-често му се смея, а не че се дразня.
Както казах и преди, чакам тя да се научи Simple Smile

# 507
  • София
Повечето мъже никога през живота си не са връзвали коси на опашки. Не може да се очаква, че всеки един от тях ще започне да го прави идеално, когато стане баща.

# 508
Важното е, че все пак имат желание, другото са подробности 😀 Децата рано или късно ще се научат сами.
Ели, твоето детенце на колко е?

# 509
Важното е, че все пак имат желание, другото са подробности 😀 Децата рано или късно ще се научат сами.
Ели, твоето детенце на колко е?

С голямата коса е на 6г, но имаме и друго на 3г ( там какви са изпълненияс малките ластичета 🤭, но за сега е заменено с шнола, за по-бързо).

Та нашия татко ще има да се опражнява още доста време😄

Или голямата като се научи, ще връзва и на малката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт