С какво ви дразнят мъжете /тема №5/

• 48 012
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Не си сама. Моят заспива под път и над път. Няма значение по кое време на деня е, ако го оставя сам за известно време, го намирам заспал Joy Свикнах му и вече не му вярвам за плановете вечер да гледаме филм, само кимам и се съгласявам ама си знам, че сама ще си гледам Joy Преди много се дразнех ама с какво пък е виновен човека..

# 151
  • София
Е според мен си е напълно основателно мрънкането ми. Той ме моли да не ходя и после заспива. Аз не мрънкам, че съм останала вкъщи. факт ако достатъчно ми се ходеше щях да се оправя и да отида. Ама тъпо постъпи просто.

Всъщност, мрънкането ти е абсолютно напразно.
Като го знаеш, че така заспива, защо се самозаблуждаваш, че ще е нещо друго?
Освен това, ти сама пишеш, че не ти се е излизало сериозно, та и това мрънкане не е много от зор.

Мисълта ми е, че напълно излишно си товариш психиката, вместо да си организираш приятно занимание.

# 152
  • София
Моят пък, като си е вкъщи спи през деня и кукува нощес.

# 153
Не си сама. Моят заспива под път и над път. Няма значение по кое време на деня е, ако го оставя сам за известно време, го намирам заспал Joy Свикнах му и вече не му вярвам за плановете вечер да гледаме филм, само кимам и се съгласявам ама си знам, че сама ще си гледам Joy Преди много се дразнех ама с какво пък е виновен човека..

Същата работа в и моя. Даже не знам дали е имало път в който да гледаме филм по което и да е време на деня и да не е заспивал. Прави дте до някъде сама съм си виновна. Ама не ми е голяма драма де просто споделих.

# 154
  • Sofia
Пратете ги на изследвания тези мъже – хормони, витамини, ала-бала. Не се шегувам. Simple Smile Не е нормално да са чак толкова поспаливи.

# 155
Такива са. Доколкото съм чувала и от други познати, явно мъжете са способни на секундата да заспиват (дори след скарвания, за разлика от нас жените, дето мислим и премисляме и се въртим в тези случаи). Моят е способен да заспива на мига, по абсолютно всяко време на денонощието, но така също и да скача и да тръгва в активност, също по всяко време. И независимо дали след кратък или след дълъг сън. Аз точно обратното - не ми ли дойде часът за заспиване, и да съм смъртно уморена, не съм заспала. Също и ако съм вдигната насред съня си, седя като прасната с мокър парцал и с часове не мога да се освестя.
И ние цял филм не можем да гледаме Grinning

# 156
  • софия
Ние пък никога не можем да се разберем какъв жанр филм да гледаме, той все иска нещо от сорта на Бързи и яростни или някакъв безсмислен екшън...та затова не гледаме филми заедно. Заспива за 2 минути, после иска да се разсънва поне 10 минути и ако може по-нежно да го будиш, че иначе не му е приятно Grinning

# 157
Ние правихме кино вечер в началото. Филм, който и двамата да гледаме, но нещо не можем да си напаснем вкусовете. Но пък като седнем, гледаме каквото другия е харесал, без мрънканици. Но пък се мъчим да е нещо, което ще допадне на другия. Все още не съм го изтезавала с някакъв супер женски филм.

# 158
Правим същото. Веднъж даже гледахме "Мен/Аз преди теб" (забравих вече 😀😀😀)и го хареса. 😆
За филми от рода на Непопедимите и сие го оставям да си гледка кротко САМ. 😀

Последна редакция: ср, 19 авг 2020, 13:34 от Ива Кръстева

# 159
Аз имам друг проблем. От години бачкам на смени и са ми тотално извратени циркадните ритми - или съм труп в 20:00 и ставам в 03:00, или по цели нощи не спя. А той си ляга в 02:00 и после до 12:00  поне е като умрял.

# 160
Дразнят ме такива, които се правят на много одухотворени, толерантни и пр.,а накрая се оказват истински деспоти, обичащи да се налагат. С две думи-властни мъже.

# 161
Много ме дразни моя, тотално не ще да говори, да живеем в тишина. Отговаря с едносрични думи. Никога не разказва след работа. Когато все пак полудея, че така не мога, и той се разкрещява - как не съм ли научила, че не обичал да клюкари (така нарича, когато на  негов/наш приятел му се е случило еди какво си) и че за работа НЯМА да говори . Дори и да има проблем , ще говори с колега поне час да се оплакват, в другата стая естествено, но на мен нито дума. и баща му е такъв. Честно казано много ми тежи това , казвала съм му, не му пука. Явно ако искам да продължаваме (имаме две малки деца) трябва да свикна и да се примиря. Не мисля , че изневерява, сега работи от вкъщи.

# 162
Дразнят ме такива, които се правят на много одухотворени, толерантни и пр.,а накрая се оказват истински деспоти, обичащи да се налагат. С две думи-властни мъже.
Аз бягам от т.н. "мъжкари", "работяги" и "сериозни". Обикновено са просто комплексари и ганьовци. Говори ли ти за глави на семейството, за традиции, за джендъри и т.н., пиши го поредния насилник...

# 163
  • София
Пак ми се развика да се оправям. Ей, как ще го оставя без телефон....
И даже проблемът не е в парите или работата. Проблемът е, че уж го прави "за семейството", а всъщност е "оправяй се сама". Е последно? Семейство ли сме?

Разделих бюджета.

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 13:11 от Rockstar

# 164
Не си сама. Моят заспива под път и над път. Няма значение по кое време на деня е, ако го оставя сам за известно време, го намирам заспал Joy Свикнах му
Как свикна??? Ние сме 13 години заедно и това вечено заспиване тук и там направо ме влудява. Онзи ден отивам да пазарувам с голямото дете, той остава с малкото. Връщам се. И двамата спят. Качих си покупките сама ( независимо колко тежаха.Предпочетох го пред " после ще ги кача" и да си седят така в колата). Влизам и се почва- оправи голямото, сложи маса, прави салата.. Еми, можеше поне това да ми спести. За него сънят е най-най- важен!

Общи условия

Активация на акаунт