С какво ви дразнят мъжете /тема №5/

• 48 018
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
В случая не сънят е проблемът, а готованството и мързелът на мъжа ти. Но за това се мисли, преди да се създадат 2 деца...

# 166
Не си сама. Моят заспива под път и над път. Няма значение по кое време на деня е, ако го оставя сам за известно време, го намирам заспал Joy Свикнах му
Как свикна??? Ние сме 13 години заедно и това вечено заспиване тук и там направо ме влудява. Онзи ден отивам да пазарувам с голямото дете, той остава с малкото. Връщам се. И двамата спят. Качих си покупките сама ( независимо колко тежаха.Предпочетох го пред " после ще ги кача" и да си седят така в колата). Влизам и се почва- оправи голямото, сложи маса, прави салата.. Еми, можеше поне това да ми спести. За него сънят е най-най- важен!

милички а да сте чували дна болест " Сънна Апнея " - нека да се провери - може и затова да заспива

# 167
  • Обран бостан ;)
За него сънят е най-най- важен!

По-важен е рзбира се. Без жена може да изкараш месеци, без сън - ден, два и си труп.

# 168
  • София
В случая не сънят е проблемът, а готованството и мързелът на мъжа ти. Но за това се мисли, преди да се създадат 2 деца...

Мъжът й, по нейни думи, не е никакъв готованец.
И готви, и пазарува, и чисти, и с детето се занимава.
Писала е, че и винаги е бил до нея в тежките моменти.

Това, че заспива "прав", трябва да се провери на какво се дължи.
Как пък толкова бързо раздаваш квалификации?

# 169
Black Cat, то ако чакаме перфектния за децата, тоя свят да е загинал вече. Имат мъжете недостатъци. Затова идваме, мрънкаме и минава. А и има къде къде по-лоши мъже.
С бившия ми за две години връзка всичко беше цветя и рози, ама толкова несериозрн човек не може да си представите. Не мога да си представя да създам семейство с него.
Иначе по темата: Аз съм тая, дето все й се спи и може да си подремва постоянно. Много добре разбирам чувството. Но пък легна ли вечер, запопват едни размисли. И затова завиждам на ММ, чекато легне да спи, за 30 секунди е заспал.

# 170
  • Sofia
Мъжът й, по нейни думи, не е никакъв готованец.
И готви, и пазарува, и чисти, и с детето се занимава.
Писала е, че и винаги е бил до нея в тежките моменти.
Коментирам конкретния пост. Не познавам нито потребителката, нито мъжа ѝ. Във всеки случай, това ми звучи ужасно:
Влизам и се почва- оправи голямото, сложи маса, прави салата.. Еми, можеше поне това да ми спести.

Black Cat, то ако чакаме перфектния за децата, тоя свят да е загинал вече.
Вие си знаете. Не споделям този начин на мислене.

# 171
  • у дома...
Това, което най-много ме дразни е, когато в редките моменти на караници, след като си каже каквото има, мъжът ми излиза от стаята и аз нямам възможност да си изкарам тирадата. Аз, обаче вече набрала инерция, вървя по него и си каканижа. Как ме търпи, не знам.
Иначе поспаливите ги разбирам - мога да спя винаги и по всяко време. С това пък го дразня аз. Simple Smile

# 172
Дразни ме като вдигне телефона с репликата "Кажи!"...

# 173
  • София
Дразни ме като вдигне телефона с репликата "Кажи!"...

Аз вдигам телефона с репликата "кажи", когато нямам време за празни приказки.

# 174
Абсолютно същото. За нищо няма ясен отговор. Все "ще видим".

Веднъж казах на съпруга си, че ако каже „ще видим“ отново, ще го набия. Съпругът ми е  два метра....аз не съм Grin

# 175
Дето имаше един лаф: "Сине, ако някой ти каже "ще видим", да знаеш, че нищо няма да видиш". Joy
И моят ме дразни, но и аз съм голям дразнител. А как обичам да командвам, не е истина. Важното е да сме живи и здрави, идеални хора няма.

# 176
  • София
След 7 дни ще изтеглят вноската за заема от неговата сметка. Положението все още е "ще видим".

# 177
При мен и близките ми “ще видим” е по-скоро да. Много сте черногледи Simple Smile

# 178
Аз казвам "ще видим", когато ме притискат отсреща. Никак не обичам някой да ми рипа и да ме припира за нещо. Обикновено става въпрос за нечия невроза, която човекът просто пренася върху мен. Мъжът ми за радост, не го прави.
Чета темата, мъжете не ме дразнят с нищо. Виж, конкретен мъж може да ме издразни според ситуацията. Не си го слагам особено.

# 179
Не си сама. Моят заспива под път и над път. Няма значение по кое време на деня е, ако го оставя сам за известно време, го намирам заспал Joy Свикнах му
Как свикна??? Ние сме 13 години заедно и това вечено заспиване тук и там направо ме влудява. Онзи ден отивам да пазарувам с голямото дете, той остава с малкото. Връщам се. И двамата спят. Качих си покупките сама ( независимо колко тежаха.Предпочетох го пред " после ще ги кача" и да си седят така в колата). Влизам и се почва- оправи голямото, сложи маса, прави салата.. Еми, можеше поне това да ми спести. За него сънят е най-най- важен!
Поне и двамата спят. Моя онзи ден го оставих с малкото, а аз имах работа с каката. Прибираме се, мъжът спи, а детето го гледа. Много разумно да заспиш и да оставиш дете на година и нещо без надзор. Вдигнах го във въздуха.

Общи условия

Активация на акаунт