С какво ви дразнят мъжете /тема №5/

• 48 208
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Скоро в опит да засилим малко wi fi вкъщи съвсем останахме без нет. Това се случва 3-4 часа преди да ми почне смяната на работа. От фирмата-доставчик не можаха да изпратят екип в рамките на деня, защото.. половината им клиенти работят от вкъщи и не смогват със заявките. Е, щях да го набия, честно!
Покрай работата си е свикнал да говори много високо. Почти вика. Скъсах се да му правя забележки. Не е прилично, а и не искам съседите да ни слушат, да им пречим. "Дреме ми.." Иначе е възпитан мъж,  няма просташки прояви и недоумявам разни такива бунтарщини в неподходящия за целта момент.
Когато съм се съсредоточила в нещо и ми трябва тишина, ще влезе 100 пъти и ще вдигне шум. Направя забележка и се цупи като дете.

# 661
Едни хора не са един за друг, това е.
Виждала съм мъж да подава телефона на жена си, за да говори за ремонта. Срамува ли се, какво ли..смачкан си изглежда човека. И за хората, да, той е под чехъл. Та това се чудех, от там дойде всичко. Той е такъв, защото тя се справя с всичко, или тя се справя, защото...и подават телефона.

В моите очи това е мъж, който зачита жена си.

# 662
  • софия
Моя не може да връща неща, когато се налага, на морето чинно отиде до тоалетна докато аз връщам скаридите му на сервитьорката, иначе той е коравия и водещия, но понякога успявам да му стъпя на врата де.
Влиза като хала в стаята, все едно дебне да хване неродената си дъщеря на калъп с гаджето, но най-мразя като прави нещо за да ме дразни умишлено, пощръклявам, защото той не се усеща кога да спре и често прекрачва границата.

# 663
  • София
Моят ме дрази като изпадне в едно такова умишлено пасивно състояние. Това става, когато той има някой як проблем. Седи на дивана, пуши, гледа тв и това е. Може да откара така със седмици.
Другото - прави ми скандал за нещо, което е пълна дреболия. После се оказва, че това, което го мъчи е съвсем друго, но нарочно не е споделил с мен.

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 11:12 от Rockstar

# 664
  • Далечният изток
Моят ме дрази като изпадне в едно такова умишлено пасивно състояние. Това става, когато той има някой як проблем. Седи на дивана, пуши, гледа тв и това е. Може да откара така със седмици.
Другото - прави ми скандал за нещо, което е пълна дреболия. После се оказва, че причината е съвсем друга, но нарочно не е споделил с мен.

Моят в това състояние и тв не гледа. Забил главата в земята и гледа в една точка. Пуши и пуфти....

# 665
Ох това е гадно, изкарва си го там където може, същата работа, когато бяхме млади.
Моят вече много внимава да не ме дразни, чак се чудя на тази трансформация, ама и вече не ме вълнува.
Днес скучая и се замислих дълбоко😂 Значи за толкова много години брак, 35 г , бяхме студенти като се оженихме, не обича нови храни, дай му боб, месо с картофи , мусака брррр, сарми, чушки, чесън 😫 Пътували сме къде ли не, ами не ще да пробва даже, ако има суши, примерно ще седи гладен.Ако сме с други хора се започва, ама пробвай, ама може да ти хареса, аз си похапвам и се забавлявам, ако ще. Обича да ходи все на едно и също място, плаж, град, държава, много го напряга нещо ново, може да е тъпо , ама да е познато, скука , скука.
Ако сме на гости или на ресторант седи час, час и половина и да сме си тръгвали, не пие, манджата модерна, гладен бил хахаха.
В един момент започнах да отказвам всякакви покани, аз пия, пуша и комуникирам, не ходя да отбивам номер.
Намерих си група за пътувания и посещаваме нови места, без тази година, жалко.Най-мразя да ме “води” някъде, и отказвам,аз да не съм мечка, мога да се заведа и сама и да се самофинансирам.
Някак си , като се отгледат децата и минеш 50 г качеството на живот рязко се подобрява, пълно е с жени около мен дето са готови за пътуване, спорт, развлечения.

# 666
  • Далечният изток
Хаха, това с храната същата работа. Като ходи в Италия си стои гладен. Не близва нито паста, нито пица. Никога не е опитвал де. В Белгия добре, че ходи по турски ресторанти да яде леща и боб. Simple Smile

# 667
И моят беше много особен на тема храна. Обаче от както родих, година и нещо не бях стъпвала в кухнята. Абдикирах тотално от тази дейност. Сега дали е правилно или не, не обсъждам. Но от няколко месеца започнах отново да готвя и о, чудо! Яде всичко и само ме хвали каква готвачка съм 😄 Един път се опита да измрънка, но му казах, че пак ще спра да готвя и повече не го чух. А преди беше страхотна претенция. Сега дъщеря му го замества де.

# 668
Да, възможно. Важно е всеки да е щастлив с избора си, какъв е за хората не е важно.
За мен е без значение нечий мъж какъв е точно, интересува ме моят.
Това не изключва, че имаме близки, приятели, които споделят проблемите си и търсят съвет и мнение, а реално...за мен може да е ок, за нея не...Сложно е.

Всичките ми приятелки са недоволни от мъжете си, то вече не е нормално да нямаш оплаквания.
В съседна тема препоръчват книги по приложна психология. От любопитство погледнах. Какво съчетавала в себе си жената, с практически съвети. От книги ще се учим как да бъдем жени. Тъжна история.

# 669
Преди няколко дни си купи нещо, което бях купила и беше под елхата. Днес го отвори и каза: "Е, защо ми купи същото като имам вече?!". Та избра да върна моето... Обидно ми е малко.

Той от де да знае, че си му го купила?

Другото - прави ми скандал за нещо, което е пълна дреболия. После се оказва, че това, което го мъчи е съвсем друго, но нарочно не е споделил с мен.

и ти си като мен - хората ни усещат като всичко поемащи жертви и за квото и да им е криво все на нас си позволяват да си го изкарат - на други не смеят - прекалено добри сме. Но това няма как да се промени, защото както и да се държим насилниците усещат какви сме реално. Аз не търпя - винаги си казвам на секундата, карам се, показвам, че не ме устройва. Не помага - продължават в същия дух. Съдба. Трябва да си намерим хора, които умеят да ни уважават, но такива съвестни рядко се срещат, защото повечето са жалки лайна  с двойни стандарти и за съжаление на такива сме попаднали. Не ни заслужават. Затова ако ми падне свестен мъж ще се възползвам. Факт е, че всички глупаци, които са ми екс в последствие съжаляват, че са ме изтървали и сами си го признават. Настоящият ще е поредният - когато му дойде времето.

Моят успях бързо да го науча да яде боб и леща (тук не умеят да ги готвят и ядат), но видях зор докато го науча да ги яде с хляб. Ми дразня се - без хляб изяжда двойно - не ми се готви толкова често. Вика: "Аз така го харесвам - какъв е проблемът?" Викам му: " Проблемът е, че като ида на гости на майка ти и ми сервира месо и картофи, които по датски се консумират заедно, и аз ако нагъна само месото и кажа Аз така го обичам, тя ще се вбеси." Като намесих и майка му помогна.Там той се храни по правилата  и не си позволява да яде както на него му харесва да не дразни и да не подяде мамата. Ми щом при нея месото се яде с картофи при мен бoбът се яде с хляб - точка. Пък и сам видя, че с хляб даже е по-вкусно.

# 670
Ако на мен мъжа ми ми направи проблем, че ям боба без хляб.........много бих се ядосала. Аз супите ги обичам без хляб и ям две-три малки порции понякога. Иначе и мен ме мързи да готвя.

# 671
Ако на мен мъжа ми ми направи проблем, че ям боба без хляб.........много бих се ядосала. Аз супите ги обичам без хляб и ям две-три малки порции понякога. Иначе и мен ме мързи да готвя.

Супите ясно, че без хляб. Аз говоря за яхния. Не знам някой в БГ да я яде без хляб тази запържената. Това е българско ястие и така се яде. Както те си настояват датските ястия да се ядат по датския начин, така и аз настоявам това което съм сготвила да се яде по съответния. Ако не иска да си го сготви сам и да изгълта целия казан ако иска. Може и с ориз да го яде ако предпочита - пак става - ако държи да си го яде по датския начин. Но мен ме дразни самият факт, че дори няма желание да го пробва по българския начин - така няма шанс да осъзнае, че всъщност е по-вкусният вариант. Бобът е заместител на месото - щом месо ядат с картофи, ориз, паста... така е и с боба. На китайски ресторант като иде си яде манджите с ориз или нудели както си му е редът, а не изгребва цялата манджа от съда и да си я опука само нея (за бюфет когато е говоря)

# 672
Скрек, това са глупости. Има хора, които ненавиждат да ядат хляб с готвено. Аз съм от тях. От дете ненавиждам да ям хляб по друг начин освен на филийки с масло или сандвичи. Яхнии със запръжка не ям, но месо със зеленчуци, боб, леща - да. И няма шанс да ги ям с хляб.

# 673
  • София
Научи го да яде зоб. Сипваш с чувала и чиста работа. Ако ще с хляб, ако ще без.

# 674
Е това за хляба е пълна глупост. Толкова не можеш да го траеш, че се чудиш за какво да се заядеш.

Общи условия

Активация на акаунт