Спирала за мигли - тема №20

• 56 011
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Макс Фактор- lash revival

# 196
Взех си и аз Мейбълин falsies lash lift. Не знам коя формула нацелих. Нищо не става при мен. Суха. Сигурно 10 слоя сложих, едва се нанесе нещо. На края претрупах и миглите ми кльопнаха, и сякаш по-къси изглеждат. Под очите се засипах с черни прашинки. Ще видим след 2-3 как ще е. Но за сега много зле. А като ви прочетох и се бъзнах да я взема. Поне мога да я върна.

# 197
Аз в БГ попаднах на такава,че и две взех...в коша са вече.Явно утикват още старата формула.При нас навсякъде пише "Ново",дори на кутиите,в БГ не видях такъв надпис,та най-вероятно са стари

# 198
  • Пловдив
Привет момичета!
Търся спирала с голяма дебела плътна масивна четка 😀 описах го брутално... но само тези ми дават търсения обем, а в последно време не случвам на такава.
На Мак спиралата за обем препоръчвам,любимата ми е.

# 199
VanessaDE, виж моята. Май е от старите. Никъде не виждам new.

# 200
Хич не се разбирам със спиралите на Мейбълин напоследък. Много години ползвах само тях, но напоследък изобщо не ми харесват. Най-вече трудното сваляне.

В последно време се насочих към Лореал и съм много доволна. По-скъпи са, но има за какво.
Тази ми е най! Единствен минус е, че засъхва супер бързо. Трудно изкарва и месец.
Скрит текст:

А тази ми е другия любимец. Като тази е с по-драма ефект, за разлика от горната, която седи много естествено. И при двете нямам ронене, слепване, дразнене. Държат миглите цял ден извити. Свалям ги лесно.
Скрит текст:

# 201
  • София
vici75, май е новата, от старата съм доволна, но не пазарувам козметика в БГ, а от https://www.superdrug.com/search?text=Maybelline+The+Falsies+Lash+Lift+Mascara, хем по-евтино, хем с по-добро качество. 2бр. излизат 25лв.
Поръчах я новата формула, да видим.
Pat McGrath FetishEYES, не е моята, не ми харесва, докато дойде мейбълина се връщам на Хипноз.

# 202
Nadаз не живея в Бг, та нищо чудно да е и с друга формула. Ще я връщам днес. Ще се оглеждам за различна опаковка  и ако намеря да пробвам и нея.

# 203
Vici такава пък единично опакована за първи път виждам.Но подозирам,че ти си взела ultra black,ето тази

А моята е тази

Някъде бях снимала трите спирали една до друга,двете от БГ и една от тук.Има разлика в шрифта леко и номер на партида явно.Не съм търсила обаче срок на годност или място на производство.Ако намеря снимката ще я кача

# 204
Хубава спирала за обем?

# 205
Хубава спирала за обем?
Зависи с какви мигли си. Всички описани в горните постове са с такъв ефект.
Много обем, ако това се търси, от по-скъпите, правят Diorshow pump n volume, Драмата на Ланком, новата спирала на Герлен. Чак прекалени и прекалено напластяващи идват, ако се търси по-естествен вид и добре подредени мигли.
За такива цели фаворит ми остава  Supra Volume на Кларанс. Приятно ме изненада и Multi Effects на Есте Лаудер.
И базата на Диор вече ми харесва, всъщност... След няколко нанасяния явно се разработи. Разделя и подрежда миглите добре. Върху нея е все едно каква спирала съм сложила. В момента ползвам почти изсъхнало мини на Герлен, колкото да покрия белия цвят на базата и изглежда съвсем добре. При първите опити да го ползвам - без база, беше ужасно слепващо и удебеляващо миглите. При друг може да е съвсем ок, разбира се.

# 206
  • Манчестър
Официално заявявам ,че повече спирали , поне през 2021 година няма да купувам.
В момента имам отворени:
Клиник зелената
Huda с двете страни
Диор базата
живанши базата
Две на Есенс
YSL - две
том Форд - две

# 207
Двойната на Huda е много хубава и трайна.

# 208
Официално заявявам ,че повече спирали , поне през 2021 година няма да купувам.
В момента имам отворени:
Клиник зелената
Huda с двете страни
Диор базата
живанши базата
Две на Есенс
YSL - две
том Форд - две
Мдааа, и аз имам за цялата година и нищо не търся.
В момента имам неотворени: 2 пълноразмерни - Sumptuous Extreme на ЕЛ и Supra Volume на Кларанс, 3 минита и три мини бази от първата, едно мини 3,5 мл от втората, минита Bobbi Brown, YSL, Guerlain. Бяха повече, но няколко раздадох по празниците, защото нямам какво да ги правя толкова много.
Отворени държа по 2 спирали и една база. Няма смисъл всички да съхнат едновременно. Толкова са и сега - 4d Clarins във водоустойчивия вариант и една Герлен.

# 209
Ave сподели малко инфо за спиралите на TF

Общи условия

Активация на акаунт