Спирала за мигли - тема №20

• 56 008
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Имате ли отзиви за тeзи спирали?

Скрит текст:
Мнение от сайта на Лили, но бих искала да чуя и други мнения
Много съм доволна от спиралата, придава обем и гъстота на миглите. Четката също е много удобна за нанасяне. Доволна съм от избора си.
Да ,мирише хубаво иначе за мен не става размазва.И не ми прави обем.

# 181
Получихте ли си спиралите от  Pat McGrath? С кой куриер пристигат? Пуснах две, шипнаха ги на 10.12 и оттогава си пътуват. А червилата още не са ми ги изпратили.

# 182
Аз си получих всички пратки без червилата (в Италия обаче). Всеки момент предполагам ще стигнат и до БГ.

# 183
Получихте ли си спиралите от  Pat McGrath?
Отпреди 2 седмици - седи си в дамската ми чанта още неотворена. Но аз съм далеч от БГ.

# 184
  • София
Изкушавам се покрай коледните намаления да се обзаведа със спирала на Ланкон. Ако някой е ползвал, някоя от по-доло изброените, моля да сподели. Simple Smile
HYPNÔSE DRAMA
MONSIEUR BIG

# 185
Тези две са от най-често коментираните в темите. Може да се поразровиш, ако ти е интересно. Повечето момичета тук ги харесват.

Аз влизам, за да реабилитирам максимайзъра на Диор, който оплюх тези дни Blush Като го нанесох на спокойствие, изобщо не е лош, всъщност. Трябва да призная, че миглите ми не бяха слепени и в края на деня прашинка черно нямах под очите.
Все пак, със синята база на Ревиталаш ми е по-лесно. Четката е по-подходяща за моите много тънки, но дълги и извити почти като полукръг мигли. Има много фини гумено-силиконови ?!? реснички, които ги разресват и подреждат по-бързо и лесно. И тук е момента да благодаря на SUPERGIRL, която ми препоръча да си я купя заедно със серума на Ревиталаш Hug

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 18:37 от Light Beam

# 186
аз откакто пробвах тази на Мис Спорти други не признавам , страхотна е за моите дълги мигли , които се извиват адски трудно
https://edrogeria.bg/miss-sporty-spirala-pump-up-boster-curve?manufacturer_id=35

# 187
  • София
Получихте ли си спиралите от  Pat McGrath? С кой куриер пристигат? Пуснах две, шипнаха ги на 10.12 и оттогава си пътуват. А червилата още не са ми ги изпратили.
Вчера я получих с ойрошпед, ще дам отзиви като я пробвам.

# 188
  • Пловдив
Изкушавам се покрай коледните намаления да се обзаведа със спирала на Ланкон. Ако някой е ползвал, някоя от по-доло изброените, моля да сподели. Simple Smile
HYPNÔSE DRAMA
MONSIEUR BIG
Лично на моите тънки и късички мигли Драма-та е нищо особено,все едно съм ,с която е да е дрогерийна спирала за 20 лв.Мосю Биг пък е нищо и половина,слепва мислите,а за обем изобщо не може да се говори.А да не забравя да добавя и,че втората много цапа.

# 189
Една от любимите ми спирали е Драмата. По-нязад съм сложила снимки без, с 1 и с 2 пласта от нея.
Мосюто е ужасна на моите мигли. Слепва, без дължина и ефект панда.

# 190
  • София
Да дам отзив за Фетиш спиралата, не е лоша, но не бих я повторила, придава обем, но никаква дължина. Трайна е и не се размазва, но същия успех постигам със спирала на Макс Фактор или Лореал, които редовно са по 10лв. на промоция.

За моите мигли стандартния Хипноз стои най-добре.

# 191
Показвам Мейбълин - falsies lash lift
Според мен дава много дължина, не особено много обем, като че добре задържа извивка
 * моите мигли и по принцип са си дълги, но падат право надолу, не държат извивка и не им личи дължината.
От тази гледна точка спиралата ми харесва, но се харесвам и с повече обем. От която гледна точка си харесвам МаксФактор - lash revival. Качвала съм снимки по-рано.

Няколко часа по-късно:

# 192
Falsies lash lift си ми е фаворит.Моите мигли не са дълги,но тази спирала ги прави много дълги и обемни.Под нея ползвам основата на марката,ефекта става уникален,постоянно ме питат дали съм си слагала мигли.
Явно и промениха формулата,преди беше една посредствена,нищо правеща

# 193
Привет момичета!
Търся спирала с голяма дебела плътна масивна четка 😀 описах го брутално... но само тези ми дават търсения обем, а в последно време не случвам на такава.

# 194
Бих ти препоръчала класическата Diodshow.

Общи условия

Активация на акаунт