Спирала за мигли - тема №20

• 56 002
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Този максимайзър на Диор мислех че само на мен не ми допада в целия сват. И аз преди време го взех и нямах никакво желание да го изразходя, колкото и да го оставях за после. На края изсъхна и го хвърлих.

Аз като привърженик на Телескопика, за първи път се разочаровах от 15 години може би. Вероятно са сменили формулата. От последната ми покупка няма такава клепаница втора. ТОлкова мокра ли и аз не знам. Всичките ми мигли събира в 5-6 снопчета и не мога да ги разделя по никакъв начин. Мъчих я със стара четка. Но не става и не става. Гледам през деня разни прашинки нападали от миглите ми по лицето. Това го нямаше до сега. Абе едно нещо не оставиха каквото си е. Все трябва нещо да се променя. До сега на каквото са променили формули, се е за в кофата.

# 166
  • някъде под слънцето...
О много отдавна съм  поставила  маскимакзъра на Диор в графа  неподходящи за мен.

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 10:51 от sl

# 167
На Телескопика отдавна му смениха формулата.Нищо не става от тях вече.И трите си купих,по два пъти от различни магазини,и ги изхвърлих,нямат нищо общо с миналото

# 168
И аз сега от месец се мъча със златния Телескопик -ами не става ,както казахте миглите стават снопчета .Не ми се изхвърля ,ще я карам до края  Expressionless

# 169
Телескопика обожавам! Откъде я намирате?

# 170
Онзи Телескопик, който изчезна тук преди време, беше една от най-любимите ми спирали. Може да е просто носталгия някаква. От години редувам най-различни и май рядко повтарям.

# 171
  • някъде под слънцето...
И аз така.
Единствено  когато открия моето лилаво се запасявам, защото  обикновено са лимитки.

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 16:41 от sl

# 172
Ами то аз от повече от 10 години не съм я ползвала. И на мен ми е носталгия(като имах бал си я купих нея и Гейшата, с която пък бях насамия бал и двете тогава излязоха и бяха много хубави спирали).
 В годините съм я търсила по козметика Телескопика и не съм я намирала.

# 173
Мис,аз ги купувам от физически магазини и сайтове в Германия.В Нотино и Парфимо има сребърната,мисля,че и в ДМ я има

# 174
Аз не живея в Бг и при нас се продава под път и над път. До скоро беше старата формула. Или аз съм попадала на последни количества. Сега за първи път попаднах на по-различна.

# 175
Предложения за добра основа?

# 176
  • някъде под слънцето...
Моят личен фаворит е

Вече съм на четвърта опаковка и.имам две  в запас.

# 177
Аз харесвам този на Евелин за основа, след продължително ползване наистина имаше голям ефект върху миглите ми. Бяха буквално унищожени от едни 3Д мигли.

# 178
Спиралата Bambi eyes Loreal   водоустойчивата не я купувайте отвратителна е нито обем нищо нищо. 😒

# 179
Имате ли отзиви за тeзи спирали?

Скрит текст:
Мнение от сайта на Лили, но бих искала да чуя и други мнения
Много съм доволна от спиралата, придава обем и гъстота на миглите. Четката също е много удобна за нанасяне. Доволна съм от избора си.

Общи условия

Активация на акаунт