Спирала за мигли - тема №20

• 55 988
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • някъде под слънцето...
NiaV Heart
Всичко лилаво се пробва независимо от марка и ценови клас, стига да е точния  нюанс.
Скърбя, че лошите хора спряха последните ми лилави спирали фаворити
Живанши и Бай Тери.
Последната  лилава соирала която взех беше на Vivian Sabo, но тя е по скоро близка като цвят до лилавата на Шисейдо, която харесвам само като цвят .
Баба ми казваше, като няма рибини раци се ядат Simple Smile
Все още имам запаси., но приемам.предложения.
Последната лилава придобовка ми е лилавата гел очна линия  от преди два дни на Марк Джекъбс.
Скрит текст:
С палитрите е трудна работа, за да ги купя трябва да имат поне два от "моите" цвтове, което при Анастасия, Худа, Фенти, всички останали е "мисия невъзможна".
С четворката на Армани направо си беше Бинго 3 от 4  цвята, по таза причина купувам единички.
Щях да гръмна лилавата единичка на Пат, но беше изчерпана.
Знаеш, че в грима на очите съм пълна скука, като Ирина Флорин, "аз съм само цвят лилав", едва ли ще е интересно  на фона на красотите, които показвате...
[/spoiler)

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 11:44 от sl

# 151
Последен спам в темата, обещавам, но за този кит говорех, Sl, но вече никъде го няма Sad
https://www.patmcgrath.com/products/dark-star-006-ultraviolet-bl … riant=37002444430

# 152
Девойки, някоя да има опит с този продукт?

Lancome Big Lashes Extension Fibers Lash Fiber

# 153
Не, но го искам! Sweat Smile

# 154
Ъпдейт от мен за Nars Extreme Climax- като се разработи започна да наслоява прекалено много продукт за моят вкус. Все още не слепва, но определено дава обем, който не ми допада.

# 155
Не, но го искам! Sweat Smile
Ужасен е Simple Smile или поне ужасно странен, но буквално ме засърбяват очите още преди да съм поднесла към тях "четката" с топката от "косми", пардон фибри...

# 156
  • here, there, everywhere
Агенче, не си ли доволна? Аз тъкмо залитнах да купувам.

# 157
Между другото, преди 100 години, още когато имаше магазини на Трансимпекс, в тях продаваха една уникална спирала- Pikenz се казваше. Беше именно с много мънички власинки в нея, които правеха миглите страхотно гъсти и "богати". Тук явно принципът е същият, със сигурност ще пробвам.

ПП. Сега, връщайки лентата назад, се сещам и че това беше първата тъмно кафява спирала, която си купих и реално от тогава винаги, когато имам избор, предпочитам тази опция.Heart

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 10:13 от TиРиРиРам

# 158
  • някъде под слънцето...
Имам това
https://farmaciamontagut.com/cosmetica/1250-lash-extender-de-vit … -de-pestanas.html

Пробвала съм го няколко пъти, но явно не съм усвоила техниката , която да дава резултат , който харесвам.

NiaV благодаря за ъпдейта Heart , ще чакам в кварралната Сефора да заредят с мини на Нарс.За сега имат  мини само от Climax червената опаковка.

# 159
Аз пристигам да докладвам за спиралата на Dior  Pump ‘n’ volume . За мен лично тази спирала не си струва парите. По принцип харесвам доста от нещата на Диор,но тази спирала не е сред тях. Дава ми много лек обем и нищо повече,ама наистина нищо. Четката е доста обемна и лично за мен много неудобна,почти винаги си омазвам горния клепач. Размазва се и се рони след няколко часа носене.
Ще я изхабя,докато съм вкъщи.

# 160
Здравейте, дадоха ми мостра от спиралата Benefit BADgal BANG, направи чудеса с миглите ми, които са ужасно къси и редки. И стои цял ден без да се промени. Знаете ли от къде може да се закупи най- изгодно?

# 161
  • София
Здравейте, дадоха ми мостра от спиралата Benefit BADgal BANG, направи чудеса с миглите ми, които са ужасно къси и редки. И стои цял ден без да се промени. Знаете ли от къде може да се закупи най- изгодно?
А кой ви даде мострата?

# 162
А кой ви даде мострата?
Дали са я на ММ от сефора когато ми е купил подарък, донесе една торбичка с мостри. Няма сефора в моя град.

# 163
Идвам да ви похваля тази Лореалска спирала. Не пиша често, но към момента не се гримирсм ежедневно и няма много какво да кажа по темата.
Но... тази спирала е страхотна и исках да ви споделя.

Взех я без никакви очаквания, защото я нямаше Червената на Буржоа, (която е последния ми фаворит) и просто грабнах тази.
Очарована съм. Миглите ми стават страхотни. Обемни и дълги-тип изкуствени, какъвто ефект искам. Красиво стоят, много добре извива. Не е нито суха, нито с много туш, както са някои други. Идеална е като консистенция. Аз съм с две леви ръце, но въпреки това ми е много удобна четката. Лесно се нанася.
Много отдавна не бях ползвала спирала на Лореал. И този път реших що пък да не пробвам.
Знам си аз, че Лореал си е Лореал.
Сред масовите марки са топ.
Тази спирала наистина ме впечатли.
Много е хубава.
Една от най-добрите, които съм ползвала.
И да се запиша с моите топ 3:

Като до момента Буржоата ми е любима.

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 08:50 от Мис Каролин Бингли

# 164
Аз в последните две седмици отворих два нови за мен продукта.
Първият е максимайзъра на Диор. За съжаление не е моето. По принцип не съм фен на спиралите на Диор - твърде "дебели" и натрапчиви мигли правят. За тази база мога да кажа същото. Ще я ползвам от време на време, но не ме грабна. За дълги мигли с твърде фин косъм бих определила като недобра по-скоро. Не успява да раздели прецизно, като цяло не виждам особен ефект и смисъл от нея.
Вторият е новата спирала на Герлен, мини от която ми беше подарък с друга покупка. В комбинация с базата на Диор - не се харесвам. Не обичам твърде "дебело" подчертани мигли. Не обичам и продукти, които правят миглите да изглеждат като пластмасови.
 Комбинацията от тези два прави точно това при мен. Ще намеря начин да ги изразходя, но не са ми на сърце като цяло.

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 23:36 от Light Beam

Общи условия

Активация на акаунт