Спирала за мигли - тема №20

• 57 098
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Някой знае ли откъде мога да си купя мини спирали?

# 301
Мини спирали има там, където продават дадената спирала, която притежава мини версия. Тоест, Sephora предлагат Too faced better than sex, ту фейс пък от своя страна имат мини на тази спирала => в Сефора има мини на better than sex. 
😀😀😀 егати обяснението ....

makeup сайта оригинален ли е? Има ли някакви съмнителни неща около него, че всички спирали са значително по-евтини?

# 302
  • Бургас
Нищо съмнително няма, Мейкъп си е читав сайт и всичко е оригинално.

# 303
Мини спирали в бутиците на Есте Лаудер съм виждала. В Дъглас също, Ланком със сигурност имат в момента. В Нотино - Боби Браун.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 11:43 от Light Beam

# 304
  • Седмото небе
Момичета на мен ли само ми се струва или тези две спирали имат еднакви четки?

Не че нямам 5-6 отворени, а и колко ги ползвам сега покрай стоенето вкъщи с бебе на 2 месеца мале-мале Joy Ама сега това съмнение ме загложди и сериозно обмислям поръчка на Feline и едно мини на Idole... Много ми се иска, ако четките са наистина идентични да си направя успоредно сравнение. А и си търся нова любима спирала след предишната розова мейбълинска, която съм на мнение, че развалиха.
Иначе на Лола миглите са страхотни просто! Имала съм честта и на живо да ги видя Wink

# 305
Аз от векове не съм купувала висок клас спирали. И преди съм споделяла, че като са ми добре миглите, спиралите стоят добре, освен ако не е някаква тотална щета. Затова купувам масов клас на промоции. А любима продължава да ми е една на Golden Rose, която е на смешна цена.

Подкрепям за Голдън Роуз. След безброй покупки на какви ли не спирали /и по-висок клас и по-масови/ в крайна сметка стигнах до извода, че спиралите на Голдън Роуз са ми много добър вариант и покриват изискванията ми за добра спирала. Би ли споделила, моля те, коя ти е любимата, заинтригува ме! Innocent

# 306
Supermama ♥
По-назад бях писала, че според мен са идентични, без да съм използвала тази на Ланком, евентуално в бъдеще бих я пробвала и ще дам отзив. Но към момента имам 8-9 спирали, така че не бързам😁
Но Фелин ми е най-любимата, особено 2 седмици след отваряне на тубичката ♥

# 307
  • София
Nude Look e, cabochard

# 308
Много благодаря, ще я търся! Hug

# 309
Вчера тествах L'Oreal Air Volume новата, като всяка нова - без праймър. Ами не е лоша. Супер приятна текстура има - лека, а същевременно все пак нанасяща се по миглите. Разделя ги много хубаво, без да е тежка и да напластява. Наситено черна е. Сякаш поизправя обаче извивката на миглите и леекинко позацапах клепач при нанасяне, което може да е, защото не съм й свикнала.
Изненада ме четката, защото показаната на стелажа на марката, изглежда доста пухкава и с дълги косъмчета, но туша маскира това и четката изглежда по-обикновена и никаква с него.
Формата на самото контейнерче е интересна, а същевременно приятна за хващане. 
Сваля се лесно.
Аз си я купих и съм много доволна Simple Smile

# 310
Нали ви казах, че искам нещо ново да пробвам, та вижте какво избрах Joy

В Гугъл резултатите от ревютата са плачевни, аз ще я пробвам след около седмица.

Някой да я е пробвал преди мен?

Здравейте за първи път пиша до сега само четох. Аз съм луда на тема спирали хаха и днес гледах видеа за точно тази спирала и някой не бяха изобщо доволни, други пък им беше в топ 5 любими спирали. Ще следя ако я пробваш да изкажеш мнение. Имала съм доста спирали сега съм само с 3 на брой- maybelline lash sensаtional и 2 на есенс get big lashes в розовата опаковка и в черната. Розовата повечето я харесват, но нещо ми е много течна и ми спластява миглите. На мейбълинн не ми харесва ефекта...Понякога ми седи страхотно друг път не ми харесва, може проблема да е в мен, но и силиконовите четки не са моите. И сега се разбираме доста добре с черната на Есенс, но си търся нови спирали. Търся си за обем и извиване. А и само да кажа моите мигли са късички и не са гъсти, но сега ги мажа пак с рициново масло и виждам резултати. 😊

# 311
Днес ми пристигна Oh Oui на Bourjois.Хм,тази спирала на моите мигли е тотал щета.Поръчах я заради коментарите във всички теми,но е катастрофална.Омазах си горните клепачи,никакъв обем не даде,а за дължина да не говорим.
Доволните от нея ще споделите ли с какви мигли сте и как я ползвате.

# 312
Любимите ми три спирали са:
1. Lancôme Hypnose Drama Waterproof
2. Tarte- лилавата
3. Benefit- Roller Lash.
Някой пробвал ли е новите спирали на Lancôme - Idole и на Бенефит- they are real! Magnet mascara. Чудя се между двете .
Благодаря предварително !

# 313
Ще споделя мнение за две евтини спирали за очи на Essence, които си взех наскоро. Съжалявам, че не прилагам снимки, но аз така или иначе не се гримирам особено добре Joy

https://essence.eu/int/p/lash-princess-volume-mascara

https://essence.eu/int/p/pinkandproud-powerful-lash-princess-cur … -can-and-you-will

И двете са с много добър краен резултат, за тази цена страхотен просто. С оранжевата не се нацапах при нанасянето и въпреки странната четка ми беше по-лесно нанасянето, докато с розовата получих повече извивка на миглите ми, но трябваше да почиствам клепачите. Премахването и на двете беше без особен проблем.

Иначе и двете не придават чак толкова обем според мен и се замислям дали да не си взема нещо като

https://www.yslbeauty.co.uk/makeup/eyes/mascara/mascara-volume-e … /WW-50636YSL.html

въпреки всички негативни коментари. Просто като става въпрос за мигли, за мен обемът е най-важен и досега YSL са били най-добрите откъм много обем с минимално слепване.

# 314
и на Бенефит- they are real! Magnet mascara. Чудя се между двете .
Благодаря предварително !

Аз я имам от няколко седмици. Хубави мигли прави, без да са драматични, бих казала, че е подходяща за семпъл дневен грим. Може да се наслагва, но пак не става някаква драма, макар че само на два пласта съм пробвала. Много хубаво разделя, но изобщо не извива. С тази спирала обаче ми се случва нещо, което не ми се беше случвало от ученичка. Размазва се отдолу към края на деня.
Според опита ми с други ланкомски спирали, нищо общо няма. На тази като й извадиш четката, имаш чувство, че няма туш по нея. Ланкомски въобще не са така. И цветът не е толкова дълбоко черен. Абе дневна спирала, но аз вече на долни мигли не я ползвам и при това положение съм доволна.

След всичките пари, които съм дала за спирали, с голяма изненада установих, че най- хубавата която съм пробвала струва 7 евро. Слагам снимка. Открих я благодарение на nikkietutorials, когато я обяви за най-хубавата спирала за 2020, а тя почти не ползва дрогерийни продукти.

Много искам да си купя спиралата на Джефри, но свърши за минути след като я пусна. Чакам следващо зареждане. Опаковката е убийствена, от кожа, пискюлът се маха при желание. Отстраняванито става само с топла вода и пада на тубички. Четката е почти идентична с тази на Loreal Baby Roll, макар че на нейната снимка не се вижда това много добре.

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 13:55 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт