Спирала за мигли - тема №20

• 56 128
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • Street of Dreams
Нали ви казах, че искам нещо ново да пробвам, та вижте какво избрах Joy

В Гугъл резултатите от ревютата са плачевни, аз ще я пробвам след около седмица.

Някой да я е пробвал преди мен?

# 286
  • София
Вчера тествах L'Oreal Air Volume новата, като всяка нова - без праймър. Ами не е лоша. Супер приятна текстура има - лека, а същевременно все пак нанасяща се по миглите. Разделя ги много хубаво, без да е тежка и да напластява. Наситено черна е. Сякаш поизправя обаче извивката на миглите и леекинко позацапах клепач при нанасяне, което може да е, защото не съм й свикнала.
Изненада ме четката, защото показаната на стелажа на марката, изглежда доста пухкава и с дълги косъмчета, но туша маскира това и четката изглежда по-обикновена и никаква с него.
Формата на самото контейнерче е интересна, а същевременно приятна за хващане. 
Сваля се лесно.

# 287
Нали ви казах, че искам нещо ново да пробвам, та вижте какво избрах Joy

В Гугъл резултатите от ревютата са плачевни, аз ще я пробвам след около седмица.

Някой да я е пробвал преди мен?
Аз съм я ползвала, много ми се размазваше и ронеше.

# 288
  • Street of Dreams
Досетих се като прочетох за смолите, но вече бях излязла от дрогерията.

Ще пиша и аз по-натам.

# 289
И аз тествах нова за мен, имах може би  твърде високи очаквания, та не съм възхитена. Продуктът е ОК, но четката е мега, огромно мазало! Пробвах пълноразмерната, ако някой ми гарантира, че минито е с по-малка четка и същата формула бих и дала шанс 2-ри път.

Ето тази:

# 290
  • Варна
Купих L'Oreal Air Volume  през януари и в началото бях почти във възторг - както при всяка лореалска спирала. Кремообразна, не твърде течна, не твърде суха, лесно сваляне. Точно след две седмици вече се напластяваше грозно, образуваше топчета по миглите, слепваше ги - пак като всяка лореалска спирала. Засега не мисля да я повтарям.

Аз през последната година - две купувам приоритетно Lancôme Monsieur Big.

# 291
Аз също предпочитам да дам 20 и няколко лева за мини на Ланком или някоя друга по-висок клас фирма отколкото за Лореал. Съжалявам ама цените им са космически напоследък. По 20 лева за изсъхваща за нула време спирала, ами не мерси. За 22.90 ще си купя 5мл от най-новата на Лореа и ще знам че ще я ползвам поне 6 месеца и миглите ми ще са топ! Купувала съм минита на много други такива спирали и съм остава много по-доволна отколкото от Лореал. Качество пред количество! Лореал може да са по 9,10,12 мл, но изсъхват 2 пъти по-бързо от всички останали по-висок клас спирали. Визирам Бенефит, Диор, Ланком.
Аз лично от години отказва да си купувам Лореал. Единствено бих купила Буржоа от дрогерийните, те са си на ниво отдавна и го задържаха.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 16:30 от Lale_Lili

# 292
Лале, коя спирала на Буржоа препоръчваш? Аз бях загледала една червена, чиято четка прилича на Better than sex, но така и не я купих.

Иначе моята топ спирала е size up Sephora.

# 293
  • Бургас
И аз мн. харесвам Lancôme Monsieur Big.Мисля и аз да си взема мини на новата им Идол.

# 294
Анастасия точно червената Oh, Oui! е хубава, да.Аз най-често на Буржоа ползвах тази за чувствителни очи (черно бяла опаковка), но вече не я намирам
Хвърлила съм око и на тази:

Но за сега имам 2 отворени и изчакам да привършат преди да купувам нови.

# 295
Oh,oui! - размазва ли се? При мен това е проблемът. Искам wow обем .. обичам големи и плътни мигли. При следващото намаление ще си я купа ако кажеш, че не се рони и размазва. ❤

# 296
А не мога да кажа че не се рони и размазва. Аз си търкам очите и от много малко спирали съм доволна в това отношение.
В такъв случай по-добре погледни Benefit Roller lash. Уникална е в това отношение. Никакво ронене не съм имала с нея. Бях си взела мини и го ползвах цяла година (Уау!). Нито изсъхна, нито се промени. Страшно бях доволна. Но пусто обичам да сменям и не повторих. Прави миглите разделени, леко извити и удължени. Не дава обем, а дефиниция и никакво размазване.

# 297
Моите любими спирали са точно на Лореал. Не ми се размазват, правят ми миглите плътни, извити и големи, по-драматични.
От високия клас харесвам само Драмата на Ланком, която обаче ми изсъхва по-бързо от Лореал. Всеки ден слагам спирала, така че наблюдението ми е равнопоставено.
Иначе и аз не давам по 20-30лв за техните спирали. От Мейк ъп и Парфимо са между 7-12лв за брой в зависимост от вида.
Най-любими са ми тези:

И двете не ги продават по нашите дрогерии, преди си ги купувах, когато пътувам на някъде. Сега си ги поръчвам онлайн.

Днес съм с втората показана, така си нося и харесвам миглите:

Сложила съм я преди 6-7 часа и не съм коригирала нищо по грима днес. Сори, ама знаете как се снимат мигли - с психопатски поглед😁😁😁

Модю Биг при мен беше голяма катастрофа, бързо я подарих на приятелка. Слепва, размазваше ми се и миглите ми изглеждаха трагично.

# 298
  • София
Аз от векове не съм купувала висок клас спирали. И преди съм споделяла, че като са ми добре миглите, спиралите стоят добре, освен ако не е някаква тотална щета. Затова купувам масов клас на промоции. А любима продължава да ми е една на Golden Rose, която е на смешна цена.

# 299
Разкошни са ти миглите, Лола!
И аз ползвах само Лореал много дълго, докато не изчезна Телескопик по нашите ширини.

Общи условия

Активация на акаунт