Спирала за мигли - тема №20

• 56 098
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
И тук да споделя за Скай Хай - цена - качество е много добра. Ползвам на Клиник и още една на Мед нещо си, но трябва да призная, че Мейбълин я взех заради множеството позитивни отзиви.
Добавям също, че за вече 13 часа не се размаза изобщо.
А аз сутринта си скъсах нервите с нея. Миглите ми станаха прави като праз. Никаква ефирност и дължина нямаше. И изобщо днес бях с ужасни мигли с нея. Нищо общо със снимките, които гледах за отзиви.
Знам си аз, че моите мигли не се спогаждат с Мейбълин. Ще й дам шанс да се разработи, но на първо слагане не е моята. Иначе наистина нито се рони, нито се размазва.
[/quote
Същата работа заминава вкоша,и ми се размаза на клепача горе ,ужасно миглите ми са дълги ,рядко ми се размазват спирали.Ревюта реклама пък накрая в кофата,същото като loreal bambi eyes..... 😡

# 271
Подарете я на някого, може да се хареса.Язък ако иде в кофата.Simple Smile

# 272
От 3 години ползвам единствено спиралата на Essence (червената), страхотна е! Придава обем и дълги красиви мигли☺️

# 273
Не се рони и не се размазва, да.
И се сваля със зверси усилия - мицеларна вода, двуфазна мицеларна вода, олиото за почистване на грим... и накрая пак има следи от нея.
Утре ще се събудя с panda eyes 😁
Аз я махнах много лесно с гел на Авен. Пробвай ултра устойчивата на Клиник, там падането е заедно с миглите ...

# 274
От 3 години ползвам единствено спиралата на Essence (червената), страхотна е! Придава обем и дълги красиви мигли☺
Може ли линк

# 275
  • софия
Не се рони и не се размазва, да.
И се сваля със зверси усилия - мицеларна вода, двуфазна мицеларна вода, олиото за почистване на грим... и накрая пак има следи от нея.
Утре ще се събудя с panda eyes 😁
Махнах я без проблем. Като вляза да се къпя и мия с вода. Не останаха следи. Поне с това нямах проблем. Не знам кога пак ще ми се занимава с експерименти.
Миглите ми са дълги, но тънки и търся подчертаване. С тази спирала стана мазньоч. Днес съм си пак с Max Factor Lash Revival. Не ми се занимаваше.

# 276
Здравейте. Аз съм с тънки, къси, руси и прави  мигли Sad
Пробвала съм какво ли не - от най-скъпите до евтините варианти. И от години най ми пасваше Max factor 2000 calorie с извитата четка. Онзи ден съвсем случайно (вече не се и надявах на добро попадение) си взех L'OREAL Paris air mega volume. Впечатлена съм. Никога не съм имала такива мигли - въздушни, подредени и извити. Не се рони, сваля се сравнително лесно с мицеларна вода.

# 277
  • Street of Dreams
Oтдавна не съм писала тук, намерих темата чак на трета страница в КМ.

Моята Шанел, след близо година, взе да свършва или да изсъхва. За мен все още ненадмината, но тази последната нещо не ми беше ок. Възможно е да е за това, че заради тази пуста корона много рядко я използвах, но не можа до края така да се разгърне, както всеки предишен път. Така че смятам да я сменя.

Я кажете - кой е новият хит? Изключвам Ести Лаудер, защото ми лютят. Може и някоя бюджетна да е - има ли някоя "нова" спирала, от която повече хора да са доволни? Нова в кавички, понеже от години не съм изпробвала нови спирали, а преди ми беше любимо занимание.

Търся обем и извиване.

Ще се радвам на мнения.

# 278
  • SF
Аз сега съм със SiZE UP на Сефора. Мога да ти я препоръчам за обем и извиване - прави ги. Но моите мигли определено се оформят по-добре със силиконови четки. След тази ще пробвам най-новата на Мейбълин, само защото казахте, че удължва и видях, че четката е силиконова.
Иначе, OnDiNe_, "моите" четки са силиконови, може като на Телескопик, но може и извити във формата на мигла. Тази на Сефора е с косъмчета.

# 279
Добра е новата спирала на Мейбълин, изненада ме. Но обем не дава, само удължава и разделя добре миглите.

# 280
Добра е новата спирала на Мейбълин, изненада ме. Но обем не дава, само удължава и разделя добре миглите.
Значи няма да я купувам, аз искам обем и силиконова четка.

# 281
  • Street of Dreams
Aко ви кажа колко от скоро имаме Сефора, ще се смеете. Много трудно с монопол като Дъглас. Ще видя за тази спирала, но в момента съм навита и на нещо достъпно - в смисъл, в по-разпространените вериги. Аз също харесвам силиконовите четки, но съм склонна да взема нещо различно, защото напоследък от познатите неща се разочаровам.

Как се казва новата на Мейбълин? Много съм изостанала, толкова рядко влизам в магазини за козметика - веднъж на няколко месеца и все набързо...

# 282
Aко ви кажа колко от скоро имаме Сефора, ще се смеете. Много трудно с монопол като Дъглас. Ще видя за тази спирала, но в момента съм навита и на нещо достъпно - в смисъл, в по-разпространените вериги. Аз също харесвам силиконовите четки, но съм склонна да взема нещо различно, защото напоследък от познатите неща се разочаровам.

Как се казва новата на Мейбълин? Много съм изостанала, толкова рядко влизам в магазини за козметика - веднъж на няколко месеца и все набързо...
Пък ние даже и нямаме Сефора Wink

# 283
Здравейте ,момичета! Преди ползвах спиралата на Maybaline Push up drama и бях много доволна, но в един момент я спряха и никъде не я намирах, та бях забравила за нея. Има ли някой информация дали пуснаха някакъв заместител на нея или да ми препоръчате добра спирала за наситено  черни мигли и за обем? Simple Smile)

# 284
Извити до края на деня, без цапане ми ги държи само синята (водоустойчива) принцеса на Есенс.  Махам я само с двуфазна мицеларна вода иначе не пада. Ще ми се някоя спирала, която да не е водоустойчива и да ми ги държи така до вечерта. На скоро се излъгах да си взема от фибрите за мигли. Пълна глупост. Повече няма да повторя.

Общи условия

Активация на акаунт