Спирала за мигли - тема №20

• 56 094
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Аз я купих сега, да видим.

# 256
В ДМ и Лили мол Парадайс нямаше нито една на Мейбълин от новия модел, само Лореалската.
Чакам отзиви, Денси.

# 257
  • София
А новата лореалска как е?

# 258
В Лили ми я препоръчаха, но аз взех Мейбълинската, защото съм любопитна.

# 259
  • софия
Днес и аз купих новата на Мейбълин от Лили на Веслец. 18.99 лв. По принцип не харесвам техните спирали, но се впечатлих от ревюта в нета.
Ще видим как ще се държи с моите мигли. Лошото е, че миналата седмица започнах нова любима на Ревлон.

# 260
  • Бургас
Ще чакаме да споделите мнения.

# 261
И аз чакам отзиви за тази на Мейбълин.

# 262
Взех я преди малко и утре ще я пробвам.

# 263
  • София
С един бърз отзив за праймъра на Max Factor

Не може да се сравнява с този на Dior, но и безсмислен като този на Evelin (бога ми, поне няколко пъти аха да си изкарам очите с безумната им четка!).
Четчицата е силиконова, гъста и не поема много продукт. Позволява лесно разресване на миглите, без да си бъркаш в очите.
Извивам си миглите с извивачка, че са много прави.
След като се нанесе праймърът, поизправя миглите, но ги прави обемни и сякаш повече на брой. Лесно се маскира бежавият цвят на праймъра със спирала след това. Та, миглите стоят изправени, но след 10 мин, когато е засъхнала леко спиралата позволява да се доизвият - аз го правя с пръст като леко ги притискам към клепача. Направих го и с извивачка, но там е по-рисковано с вече нанесени продукти. Запазва ги някак еластични и податливи много дълго време след нанасяне на всеки от продуктите за мигли - праймър плюс спирала.

За цената си в промоция, не е съвсем лоша находка. Но не знам дали бих повторила, защото миглите ми си имат естествен обем, но нямат извивка.

# 264
Момичета, влизам набързо да похваля спиралата на Ланком - Lash Idole. Много добре стои на миглите ми - с къси, редки и без особена извивка мигли съм, прави ги добре подредени, без да ги слепва, издължава и лека извивка. Издържа ми цял ден и се сваля лесно. Определено ще я повторя!
🌺🌺🌺

# 265
Момичета, влизам набързо да похваля спиралата на Ланком - Lash Idole. Много добре стои на миглите ми - с къси, редки и без особена извивка мигли съм, прави ги добре подредени, без да ги слепва, издължава и лека извивка. Издържа ми цял ден и се сваля лесно. Определено ще я повторя!
🌺🌺🌺
Рони ли се?
Хвърлила съм й око за покупка.

# 266

Рони ли се?
Хвърлила съм й око за покупка.
[/quote]
Не, никак. Следа не оставя нито на долния ми клепач, нито на горния. Аз ѝ дадох няколко дни тест период, за да я преценя добре, но е разкошна. Дано и лятото е ок в жегите. При мен е трудно да постигна добър резултат, защото нямам хубави мигли.

# 267
И тук да споделя за Скай Хай - цена - качество е много добра. Ползвам на Клиник и още една на Мед нещо си, но трябва да призная, че Мейбълин я взех заради множеството позитивни отзиви.
Добавям също, че за вече 13 часа не се размаза изобщо.

# 268
  • софия
И тук да споделя за Скай Хай - цена - качество е много добра. Ползвам на Клиник и още една на Мед нещо си, но трябва да призная, че Мейбълин я взех заради множеството позитивни отзиви.
Добавям също, че за вече 13 часа не се размаза изобщо.
А аз сутринта си скъсах нервите с нея. Миглите ми станаха прави като праз. Никаква ефирност и дължина нямаше. И изобщо днес бях с ужасни мигли с нея. Нищо общо със снимките, които гледах за отзиви.
Знам си аз, че моите мигли не се спогаждат с Мейбълин. Ще й дам шанс да се разработи, но на първо слагане не е моята. Иначе наистина нито се рони, нито се размазва.

# 269
Не се рони и не се размазва, да.
И се сваля със зверси усилия - мицеларна вода, двуфазна мицеларна вода, олиото за почистване на грим... и накрая пак има следи от нея.
Утре ще се събудя с panda eyes 😁

Общи условия

Активация на акаунт