Спирала за мигли - тема №20

• 56 399
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
D.B., точно същото си мислех и аз. Явно е до миглите най-вече и до това - кой, какво очаква. Моите в момента с хипноз са сплъстени, изглеждат едни такива пършави, хвърчащи. А съм свикнала с шанела да ми са подредени и сресани. И то предвид, че сега започвам да ги “лекувам” понеже от дълго и непрестанно ламиниране малко съм ги погрознила и са една дълга, друга къса. Ще и дам още няколко опита шанс да се поправи и ако не, връщам си се на стария ле волюм, и повече няма да правя опити да го заменям. Той също първите една, две седмици ми идва по-течен един такъв и после ми става идеален, та дано и с Ланком стане така. Но в факт, че от ле волюм нанасям два пъти и имам гъсти, подредени мигли. А сега мацах 3-4 пъти, за да станат с обема, какъвто постигам с другата и разбира се резултатът е сплъстени, гадни мигли.

# 631
  • Бургас/Пз
Може ли да ми препоръчате щипка за извиване на мигли /не знам дали такапсе казва/. По възвожност в реален магазин, не ми се занимава с поръчки.
Гледах в ДМ тези двете, но не мога да преценя коя е хубава

# 632
  • София
Лошото на щипките е, че трябва да я пробваш, за да разбереш дали ти пасва или не. Имам ги и двете - с едното око е ок, но то има и по-подредени и равни мигли, но с другото не мога да направя хубава извивката към външния край на миглите. Иначе розовата е малко по-мекичка сякаш, но прави чупка.

Аз пък съм в колебание по отношение на серума. От година и половина ползвам Бонилаш и до скоро резултатите бяха много впечатляващи, но сега забелязвам, че миглите вече не са толкова дълги. Дали свикват със серума? Идеи как да проработи пак?
Не съм правила почивка. Имам още една неотворена опаковка напред от него и затова не планирам покупка на друг, макар че тук доста хвалите Нанолаш.

# 633
  • София
Ani_d в Нотино до края на седмицата има безплатна доставка, аз от там мисля да си взема спиралата на Буржоа с въртяща четка, що се отнася до извивачката аз със съвсем обикновена си ги извиваш и съм доволна

# 634
Имах една спирала с въртяща се четка на By Terry и не видях въртенето на четката да играе някаква роля.

Аз от Lancome Hypnose Drama съм много доволна. Не ми е най-любима, но ми харесва повече от Volume и Revolution на Шанел. Последната беше добре 5-6 ползвания и после за нищо не ставаше.
Толкова пари за спирали вече не давам. Има и по-добри, и по-евтини варианти. Пари харча за друг вид козметика.

# 635
  • Пловдив
Ani, тази препоръчвам  но е с поръчка
 https://www.notino.bg/ardell/heated-eyelash-curler-masha-za-izvivane-na-migli/

# 636
  • София
Доволна ли си от тази извивачка?

# 637
  • Пловдив
С удоволстие бих показала снимки,но в момента миглите ми са в ужасно състояние от дълго ползване на Бони Лаш.С начупени връхчета са и с криви растежи и сега се опитвам да ги възстановя като ги мажа с Черно Ямайско Рициново Масло.Чак ми иде да отрежа пречупените връхчета,но няма да го направя,защото ще станат още по-зле Grinning.

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 20:17 от Жижи

# 638
Аз с никакви извивачки не се справям и даже съм се отказала да пробвам. Веднъж я нагрях със сешоар и си изгорих клепача. 🙈

# 639
И аз не се справям с извивачки. Все са пречупени при мен миглите. Щях да купувам на Шейседо уж, така и не взех. Не знам със скъпа и евтина дали има   разлика.

# 640
При мен и с Тарт, и с Диор няма разлика. Ако някой го може, ще го направи успешно и с Есенс.

# 641
Моите извивачки са на Lancome и на Kevyn Aucoin - до личната форма на клепача е коя ще ти е по-удобна. В крайна сметка ги ползвам 3/годишно. Напоследък забелязвам, че щерката ми е приватизирала КА и я е пренесла в нейната баня.

https://www.lipsticklatitude.com/2018/04/05/the-best-lash-curler … ape-2018-edition/

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 22:57 от Agent Provocateur

# 642
Аз с най-обикновена извивачка се справям, даже не знам откъде съм в взела а едното око ми е по-тегаво и определено е голяма за мен, но пак става.Успявам да захвана хубаво от основата.Дали не беше от Джъмбо?!
Искам да похваля базата на Евелин(зелено и бяло), чудени мигли ми прави, а моите хич ги няма.Това
с Мейбълин розовата СенсейшънълFun...нещо си..за обем.Коментирахме я скоро.Днес си взех водоустойчивата за лятото.

# 643
  • Пловдив
Идвам да похваля Maybelline Snapscara.
Мисля, че Азалия писа за нея в някоя тема. Тази спирала се оказа по - добра от моята любима. Дълги, извити, много добре разделени мигли прави. Втори слой не слагам. Цял ден не мърда. Впечатлена съм определено. ❤

# 644
  • Бургас/Пз
Благодаря за препоръката. Поръчах я и съм много доволна. Спокойно си ходя в почивните дни без спирала само с извити мигли 😊
Продължавам да редувам Мейбълин, Лореал и ЕЛ. Взех и една зелена на Ейвън само заради цвета, а тя се оказа мнъго прилична. От 2 семици правя почивка след три месеца ползване на Нанолаш. След 20тина дни ще го почна пак. Засега ефектът все още се задържа.

Общи условия

Активация на акаунт