Спирала за мигли - тема №20

• 56 408
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Не знам. При мен Sky High прави на един пласт дълги и плътни мигли, много добре разресва, не се променя цял ден, не ми дразни очите и се маха лесно, плюс че е бюджетна. Не виждам какво друго може да се иска от една спирала. На Джефри внася една идея повече драма и се маха само с вода, поради което ми е фаворит, но е 2,5 пъти по-скъпа.

# 616
Вчера имаше една последна в магазина на Джефри. Доста и се почудих, но си купих обувки и остана за друго време.

# 617
Кой магазин на Джефри?

# 618
Не, не Джефри, Бюти Зоун.

# 619
  • Пловдив
Понеже прочетох негативни коментари тук за Lancôme Idole,а я имам от поне месец,реших спешно да я отворя и да я пробвам.Слава богу не е толкова зле,колкото се бях настроила, прави обем и подрежда,но не е нещо уау, което ще повторя.Като цяло повечето скъпи спирали,които съм ползвала до сега са така и не съм повторила нито една,освен тази със силиконовата четка на MAC.Тя е с голяма силиконова четка, обожавам такива четки,прави  ми невероятен обем и подрежда перфектно,поне моите скромни мигли 😁.

# 620
  • София
Понеже прочетох негативни коментари тук за Lancôme Idole,а я имам от поне месец,реших спешно да я отворя и да я пробвам.Слава богу не е толкова зле,колкото се бях настроила, прави обем и подрежда,но не е нещо уау, което ще повторя.Като цяло повечето скъпи спирали,които съм ползвала до сега са така и не съм повторила нито една,освен тази със силиконовата четка на MAC.Тя е с голяма силиконова четка, обожавам такива четки,прави  ми невероятен обем и подрежда перфектно,поне моите скромни мигли 😁.
Ще се радваме на снимки

# 621
Имам си няколко
четки, които за късмет стават за гърлата  на някои други спирали и си ги ползвам.Понвкога смяната на четката работи при някои спирали и са ок в последствие.

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 18:20 от ДХ3

# 622
Аз имам комплект четки за спирала, но честно казано ги ползвам за вежди, защото не ми хареса как работят със самите спирали. Всъщност само с две опитах и повече не съм се сещала.

# 623
  • София
Да похваля Нанолаш, мисля че Ния сподели за него, за което благодаря Flowers Hibiscus От дълго време ползвам с почивки Ревиталаш и  Рапидлаш, но на моите мигли ефектът на Нанолаш е много по-добър. Резултат видях след около месец ползване всяка вечер.

# 624
Вмъквам се в темата с въпрос. От години ползвам само Chanel le volume. Два пъти я замених със същата, но един път революшън и втори път беше нещо наситено черно. И двата пъти беше за първи и последно път. Сега се чудя дали да не пробвам Ланком хипноз или хипноз драма. Търся ефект на добре подредени, разресани и обемни мигли. Съвет?

# 625
  • Popovo
Да похваля Нанолаш, мисля че Ния сподели за него, за което благодаря Flowers Hibiscus От дълго време ползвам с почивки Ревиталаш и  Рапидлаш, но на моите мигли ефектът на Нанолаш е много по-добър. Резултат видях след около месец ползване всяка вечер.

Здравейте!От къде поръчахте Нанолаш?

# 626
  • Бургас/Пз

Здравейте!От къде поръчахте Нанолаш?
Не съм Михаела, но го поръчах от nanolash.bg
https://nanolash.bg/order

# 627
# 628
Първи опит с Хипноз драма - ужасен! Още един, два такива и в кофата.

# 629
Femme, при мен се случи същото, но с Грандиоз. Опитът ми с Хипноз Драма беше очарователен, за пореден тъп се убеждавам, че явно не е проблемът в спиралите, а по-скоро в миглите ни и в очакванията ни. В заключение се връщам към първата си и единствената която не ме предаде  Guerlain Cils de Enter.Моделът е доста старичък, но ефекта винаги е перфектен за мен.

Общи условия

Активация на акаунт