Спирала за мигли - тема №20

• 56 413
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Абсолютно същото впечатление имам от Lancôme idole. Ужасна е и то като имате предвид, че почти винаги съм доволна от спиралите, които ползвам, защото миглите ми са лесни за докарване в приличен вид с почти всяка спирала. Не разбирам всичките положителни мнения за нея по форумите. Иначе съм голям фен на спиралите на Лаком, но тази е пълно разочарование.

# 601
Grandiose е една от любимите ми спирали, но има 2 вида- smudgeproof, която е истински гадна и нормалната, която за мен е чудесна. Дава страхотна извивка и дължина, нанасям и разресвам нормално.

# 602
  • Street of Dreams
В темата за козметичните придобивки ми направи впечатление, че масово се купува Idole, което ме учуди, след като тук вече бяха излезли негативни мнения. Явно темата не се чете от от много хора и мнозина сега са разочаровани.

Аз да кажа, че от YSL The Curler съм доста доволна. Не прави това, което искам, но е хубава спирала - удължава, оплътнява, извива, разделя и се сваля лесно. В последно време ми е най-добрата покупка.

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 13:54 от OnDiNe_

# 603
Жестоки очи!!!
Аз пак извадих Грандиоуз, старичка ми е вече, но все още ми харесва. Миглите ми на двете очи, разбира се, са коренно различни...

# 604
  • Street of Dreams
Ниа, безкрайни мигли!

Сега карах колата на автомивка и момчето намери един златен Телескопик. Не помня кога съм го купувала, но няма да е преди повече от две години, защото колата е на толкова.

Сега нанесох набързо, не е уау, но не е и за изхвърляне.

# 605
NiaV Вие ме разбихте нямах търпение да преспя бебето и да коментирам... какви мигли само и то с Грандиоз, качвам снимка на моята гад
Сега пак се зачудих тези дни ще й дам последен шанс,и ще кача снимка с ефекта който по-скоро ми идва като дефект. От кой модел е моята според Вас?
OnDiNe_ имате много красиви очи.

# 606
Втори ден разнасям Sky High и страшно ми харесва. По всички стелажи навсякъде е перманентно изкупена, но вчера видях в една дрогерия дегримьор за очи и към него залепени най-различни спирали. Имаше и High Sky. 😆
Не знам от какво са недоволни недоволните, но да им кажа, че проблемът е или в миглите им, или в техниката на поставяне.

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 00:19 от Анонимен

# 607
  • някъде под слънцето...
Аз съм от нехаресващите я.

Моята замина в коша.
Явно имам кофти мигли и не мога да боравя със спирала
Joy

# 608
В случая очевидно причината е субективна, защото спиралата е много хубава.

# 609
Много хубава не знам, но средна хубост.

# 610
  • някъде под слънцето...
В случая очевидно причината е субективна, защото спиралата е много хубава.

Всеки има своите предпочитания в завсимост от спецификата на миглите и ефекта, който търси.

Ако съществуваше  "най  добрата спирала",  тази тема отдавна да е в архива.

# 611
И аз не харесвам Sky High, според мен е посредствена и като цяло не е една от тези, с които се харесвам. Пробвах я 2-3 пъти, повече просто не ми се занимаваше, а имам мигли и се справям с грима.

# 612
OnDiNe_, NiaV, страхотни очи и мигли! Flowers Hibiscus

# 613
На мен ми харесва Sky High.

# 614
D.B, спиралата Ви изглежда като моята. При нанасяне пробвайте да разресване миглите по-продължително. При мен на един слой с неколкократно разресване винаги стои така, освен може би първите 3-4 ползвания.

Общи условия

Активация на акаунт