Спирала за мигли - тема №20

• 56 450
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, имате ли наблюдение за праймъра за мигли на Мас?

# 571
  • Пловдив
Аз го ползвах преди време-гъст е и не се нанасяше особено добре,като цяло е нищо особено и не си струва парите.Основата на Евелин с арган е даже по-добра от праймъра на Мак,въпреки че съм фен на продуктите им, но просто точно този не струва.Харесвам много спиралата им за обем със силиконовата четка,прави моите тънки мигли страхотни-обемни и подредени ,но като се замисля май това е единственият им продукт, който съм повторила,че и потретила.

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 22:27 от Жижи

# 572
  • някъде под слънцето...
Момичета, имате ли наблюдение за праймъра за мигли на Мас?
За мен , нищо и половина, както и всички спирали на МАК.Спрях да купувам дори   и лилавата , въпреки, невероятния и цвят.
Дори  и спиралите на Кико, които  за мен са пълен боклук   са по добри  от тези на МАК..
За мен качеството на МАК  последните 5-10 години пада главоломно.
Бях им фен  до преди 15+ години, но вече дори не им влизам в магазините.
Има много по добри  неща от техните.

Вчера си взех магнитнат очна линия в бурканче,  учудващо трайна е, почити колкото , тази на Худа и миглите не мърдат по цял  ден.
Определено е по добра от течната.

# 573
Sl, дай линк към тази в бурканче, моля.В Бг още ги няма май масово, гледам из сайтове някакви, ама знам ли ги какви са.

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 18:06 от ДХ3

# 574
  • някъде под слънцето...
Бурканчето е по малко от срандартните и върви заедно с четката.
Взех я от физически магазин , но примерно
https://www.beautybay.com/fr/p/ardell/magnetic-gel-eyeliner/?cty … LU4RoCkoQQAvD_BwE

# 575
За мен качеството на МАК  последните 5-10 години пада главоломно.
Бях им фен  до преди 15+ години, но вече дори не им влизам в магазините.
Има много по добри  неща от техните.

Не знам дали е паднало или е нямало с какво да сравняваме. Понякога отварям една магнитна палитра на МАС, която напълних с единични сенки и се питам къде ми е бил акълът да дам толкова пари за толкова посредствено качество. За спиралите им да не говорим.

# 576
  • някъде под слънцето...
Имало е с какво да го сравнявам.
Отлкрих МАК преди 20+ години когато заживях в Испания, а тук от край време се продава  декоративн козметика на Боби Браун, Армани, Нарс, Версаче, Живанши,  Марк ДжейкъбсТиери Моглер Бюти(още.ме е яд, за техния лак за мигли от серията Винил.И до сега не съм открила аналог на този продукт.) и всички от селективен клас ....
Тарт, Наташа, Тери, Фенти, Анастасия , Худа влязоха сравнително по късно.
Мак имаха много добри неща.Любими лилавите моливи и лилавата  гел очна линия .
За спиралите, пробвала съм спирали от всички изброени, но така и не съм повторила никоя от тях.
Никоя не ми е харесала да степен да.забравя останалите марки.

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 18:47 от sl

# 577
Тарт, Наташа, Тери, Фенти, Анастасия , Худа влязоха сравнително по късно.

Аз сега с тях и много други нови сравнявам. На първата група не съм фен, нито на Шанел, Диор и подобни с редки изключения.

# 578
  • някъде под слънцето...
От изброените има попадения , но  далеч не са най  , което съществува.
Примерно Тоери Моглер бюти имаха невероятни попадения, но не успяха да пробият , явно им  е куцал маркеринга.
Между другото поне при мас Наташа, Худа, Тарт , Анастасия , Фенти , КФД, Тери  и сега Пат не се радват  на особен  интерес и далеч  не са сред най продаваните.

# 579
  • Бургас/Пз
Присъединявам се към темата. Откакто ползвам Нанолаш, най-после и аз се видях с мигли та честичко ви препрочитам.
Благодарности към Ния за препоръките. Поръчах първо тази https://www.notino.bg/benefit/theyre-real-magnet-mascara-mini-sp … b819257de0a180513 въпреки предупреждението, че цапа под веждите. Е наистина цапа, но пък разделя много хубаво миглите и ги прави подредени. За съжаление обаче към края на деня започва да се рони и дори на два-три пъти малки частички ми влизат в очите. Не знам аз ли нещо не правя както трябва или просто е такава, но това е единственото , което не ми допада.
След това взех Колагена на Лореал - хареса ми, само ми е малко по-мокра, отколкото харесвам, та ще я поизчакам да изсъхне. После взех на Мейбълин Лаш Сенсейшън -  супер ми е. Особено пък за тези пари, чака да й се ненадява човек. Продължавам да си ползвам и две други спирали,които купувах преди нова година, отпреди да ползвам серума - на ЕЛ и Клиник. Те са ми любими, но откакто ми пораснаха миглите имам чувството, че дали ще сложа ЕЛ или Мейбълин - все са прекрасни Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Да ви попитам - освен серуми, какво друго ползвате за поддръжка ?? Рициново масло чувам, че често се ползва, но се притеснявам, ако попадне в окото дали не е притеснително??

# 580
  • някъде под слънцето...
Освен серум, ползвам, маската на Мейбълин , серума им във вид на спирала и балсама ма Ардел.
Също и ЯЧРМ.
Основата на Живанши като нощна грижа.
Сега с  новите магнитни мигли мисля .да мина за бяколко месеца само в режим грижа, без спирали.
Не знам , дали няма да си променя решението.
Миналата година, при голямото затваряне не ползвах спирали.Не забелязах ефект но тогава ситуацията поне при нас беше доста зловеща и стресираща.

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 20:50 от sl

# 581
Присъединявам се към темата. Откакто ползвам Нанолаш, най-после и аз се видях с мигли та честичко ви препрочитам.
Благодарности към Ния за препоръките. Поръчах първо тази https://www.notino.bg/benefit/theyre-real-magnet-mascara-mini-sp … b819257de0a180513 въпреки предупреждението, че цапа под веждите. Е наистина цапа, но пък разделя много хубаво миглите и ги прави подредени. За съжаление обаче към края на деня започва да се рони и дори на два-три пъти малки частички ми влизат в очите. Не знам аз ли нещо не правя както трябва или просто е такава, но това е единственото , което не ми допада.
След това взех Колагена на Лореал - хареса ми, само ми е малко по-мокра, отколкото харесвам, та ще я поизчакам да изсъхне. После взех на Мейбълин Лаш Сенсейшън -  супер ми е. Особено пък за тези пари, чака да й се ненадява човек. Продължавам да си ползвам и две други спирали,които купувах преди нова година, отпреди да ползвам серума - на ЕЛ и Клиник. Те са ми любими, но откакто ми пораснаха миглите имам чувството, че дали ще сложа ЕЛ или Мейбълин - все са прекрасни Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Да ви попитам - освен серуми, какво друго ползвате за поддръжка ?? Рициново масло чувам, че често се ползва, но се притеснявам, ако попадне в окото дали не е притеснително??

Здравей. Аз използвам рициново масло и миглите наистина стават дълги, но да си знаеш, че като го спреш се връщат към нормалното. А за очите, не веднъж ми е влизало в очите аз нося очила, чувствителни са ми доста но понякога само пари за мноого малко и минава. Слагай внимателно в коренчетата като очна линия и по дължините малко. Слагай го преди да легнеш и няма да имаш проблеми. Ако не си го използвала досега мацни на китката или лакътя отвътре и стой с него, за да видиш дали не си алергична или нещо такова.

# 582
  • Sunshine state
Нищо никога не съм позлвала освен, че де придържам към правилото винаги да отстранявам напълно грима си преди лягане. Миглите са ми доста добре и скоро не смятам да употребяван допълнителни продукти за подхранване, че и без това ползвам доста други неща за лице и тяло..

# 583

Тази спирала и от мен има "Да". Но точно тази без масла и т.н. Не ми слепва миглите, не ми се размазва, достатъчно черна е, не ми се рони и не ми образува топчета. Относно свалянето....след водоустойчивата на Есенс, вече няма какво да ме уплаши 😃. След този зор, според мен тази се сваля лесно. Иначе от трудното махане на предната спирала, миглите ми бяха на места окапали и накъсани. Иначе ползвам двуфазна мицеларна вода, но все пак зор си беше. Оправих ги като в стария серум на Евелин, който бях израсходила, сложих вътре колкото можах рициново масло и 2-3 хапчета Геритамин. Мажа се всяка вечер с него+ преди спирала пак ползвам на Евелин серума като база. Миглите ми се оправиха, но отчитам резултата от рициновото масло. Преди време съм го смесвала и с кокосово и пак става.

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 19:55 от Part_Of_Me

# 584
  • Бургас/Пз
Sl, Vanesa, благодаря ви за споделеното. Потърсих тази нощна маска на Мейбълин, но не я открих. Има ли я изобщо в БГ??
Като ми свърши серума на Нанолаш ще пробвам с рициново масло. Забелязвам обаче, че самите връхчета на миглите са много изтъняли и дори леко се завиват. Със спиралата ги оправям, но ме дразни това и се чудя дали да не ги отрежа с една малка ножичка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт