Пазаруване от Amazon - тема №90

• 55 764
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте. Трябва.ми куфар ,за ръчен багаж,но май няма да
имам време да го чакам от странство. Някой може ли да препоръча Бг сайт или магазин? Също не ми се дават много пари.

Аз препоръчвам Естил. Издържливи са. Имат магазин в Ринг мол.
Да препоръчам и аз Естил. Мисля във всеки мол имат магазин.

# 106
  • На брега на реката
+1 за Естил!
В Парадайс-а, със сигурност имат магазин!

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 08:53 от Бубoлина

# 107
  • Сф
Преди короната и в Бълхария мол имаха магазин. Не знам дали още са там

# 108
  • Sofia
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus
Английският Amazon имат ли официален e-mail адрес, на който мога да се свържа с тях? Трябва да им пиша за едни неща, които поръчах, но не искам да е по чата.

# 109
  • софия
Има ли някакъв код за английския? (този за wish list при мен не става, имам продукти)

# 110
И аз това исках да попитам дали има код за немския Blush
А струва ли си с тази Амазон карта? Уж приспада някакви пари, ама сигурно има после някаква уловка.... Виждам, че има такса годишно обслужване, но някой дали я ползва вече и да изкаже мнение?
Благодаря Simple Smile

# 111
  • Варна
Картата не става за нас, само за граждани на съответната държава е.

Доколкото знам, няма действащ код в момента, нито за английския, нито за немския амазон.

# 112
  • София
Назад в темите беше даван този мейл   cs-reply@amazon.co.uk

# 113
Имам няколко пратки от миналата седмица за доставка при Габиели - Лондон. Случвало ли Ви се е статусът на поръчка в амазон да е "доставена", а при Габиели -  нищо (от информацията в акаунта). Според амазон, доставката е извършена на 13-ти август. След това имам още 2 пристигнали пратки при превозвача, за които всичко си е ок като проследяване и вече пътуват за България. Дали да изчакам още или?!... Мога ли да искам от амазон повече детайли от стандартните, които виждам като движение на пакета?

# 114
При мен зимата се случи да ми излиза в проследяването, че пратката е доставена, а да я няма в курсовете към БГ. Свързах се директно с превозвача и те направиха проверка и такава пратка нямаше пристигнала при тях. Свързах се с амазон и се оказа, че била грешно маркирана от куриера и изобщо не е доставена. Върнаха ми парите.
Говори с превозвача първо, може те да не са я отметнали като доставена.

# 115
При мен зимата се случи да ми излиза в проследяването, че пратката е доставена, а да я няма в курсовете към БГ. Свързах се директно с превозвача и те направиха проверка и такава пратка нямаше пристигнала при тях. Свързах се с амазон и се оказа, че била грешно маркирана от куриера и изобщо не е доставена. Върнаха ми парите.

Благодаря! Да, писах на Габиели, но все още нямам отговор.
........
Отговориха! Закачили са въпросната пратка към номер, който съм създала за пратка от IHERB при положение, че попълвам всички реквизити, посочени във формуляра.

Ей така като се изяви  някой непознаващ цифри и букви и..... Rage

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 15:25 от Даринандия

# 116
Преди десетина дни ми пристигна такава пратка. От Амазон излизаше доставена, а при Габко нищо. Направо получих известие за получаване.

# 117
# 118

........
Отговориха! Закачили са въпросната пратка към номер, който съм създала за пратка от IHERB при положение, че попълвам всички реквизити, посочени във формуляра.

Ми те за това качват снимка на полученото  и се вижда опаковката и етикета.

# 119

........

Ми те за това качват снимка на полученото  и се вижда опаковката и етикета.
Така ли?! Не знаех, че няма смисъл от попълване на детайлите по дадена пратка. И въобще защо да си създаваме отделни "поръчки" в профила като на етикета на пратката си пише всичко?!

Общи условия

Активация на акаунт