КГБ = Клуб на Готините Баби - 202.

• 54 151
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
Ехо! Да ви агитирам да ви взема с мен на "йога 65+" - понеже сега се готвя. Ако знаете колко е благо - ще се втурнете. Вторник и петък 10.30 - 12.00. Като възродена съм след това. Съвсем лекичко е - за да мога и аз да я правя. Онлайн, ако искаш - включваш се ако не искаш - не. 5 лв. ако се включиш. Мммм, кеф, ей сега идва.
Айша, защо не се подстригвам - и аз не знам.  Защото така имам възможността да си вържа косата и хич да не му мисля. Инак - ролки, време, усилия - еее! Ако ме виждаш по снимките, пък и инак, - дай съвет, всички - дайте съвет.
Пия антибиотик още, поради което зъбът спря да боли, отокът спадна почни и аз съм си ок. Та вчера излъгах зъболекаря и отложих ваденето. От чисто шубе! Признавам. Луси, мерси за стиснатите палци!

# 616
  • София
Здравке, не е нужно драстично подкъсяване на косата. И т.н. бабашко късо е неприемливо за мене. Но може да намалиш дължината с 1 -2 см. така се изрязват мъртвите краища, косата се обновява а и пак може да я вързваш.
Бабешката йога присъствена ли е или онлайн?
Сега се зачетох - няма да ме вземат, малка съм.

# 617
Ще пораснеш, няма оттърване...
Здравчо, твоят човек е тук, почна работа и ще е поне зимата, а защо не и повече у нас, малко се спря от света.Да мине короната ,да е край мен и  някои негови неща да осъществи.
Ще се търпим заедно, той рано излиза и късно се връща ,та се случва и да не се видим.
Силен вятър днес и още не съм я почвала, то и без това имам лимит на успеваемост, няколко часа дневно, та дано свърша плана за деня.
Снощи  имах контакт с другия син, малко време е имал ,та снимки ми прати  и дадох заявка за гости скоро.Някакъв курс кара, днешно време се учи докато си жив, изпит има и после , дано и аз привърша работа да съм безгрижна и да им обърна цялото си внимание.Малките са правили туршия в детската, та ако съм имала нужда , да търся помощ, да си знам.Придружено със снимки.Виждат ми се порасли, особено внукът, той е все усмихнат , но се е налял в бузките.
Друго - да ставам и да почвам...

# 618
Ехооо! Айша, йогата е както желаеш - в залата има жени, аз лично съм онлайн, въпреки, че салонът е през 3 преки от къщи. Утре отивам да ме фризират, ще фъкам мъничко, както ти казваш.
Борянка, да ми го гушнеш, приятелчето скъпо. Ееее, сега си имаш хем дружинка, хем умножение на задачите.
Нещо щях да ви питам, беше делово, проблем като за Айша, но забравих ... що е време - все е пред нас.

# 619
  • Кубрат/ Пишурка
Аз се включих, за да честитя празника на нашата рожденичка КАГ. Грети да си жива и здрава! Бъди все така дейна и много щастлива!

# 620

Честито и от мен, здраве, спокойствие, добри времена занапред!

# 621
Честита,здрава и благословена да е еКАГ!
Много спокойни и щастливи години занапред!

На всички вас, много прегръдки и целувки!
Имам си гости и утре повече ще пиша!
Хубава и спокойна вечер!

# 622
  Огромно благодаря, приятелки!!!

# 623
  • София
КАГ, честит рожден ден! Пожелавам здраве и щастие с деца и внуци.
Янке, как са на Острова? Онлайн ли ще учат или си ходят на у-ще?
При Ани от понеделник затварят почти всичко. За сега градините и яслата работи.
Голям студ и вятър днес в София. Най-накрая се наканих и си извадих  зимни дрехи. Стават ми, но не ми харесват. А и по магазините или няма моя №, или и тях не одобрявам. Та съм в конфекционна драма.

# 624
  • Варна
Привет и от мен!   Hands Wave

КАГ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!   Flowers Hibiscus
Бъди здрава и дълголетна! Наздраве!  Champagne

Гъбче, честит ти нов уред! Чудесно изглежда палачинката, да ви е вкусно!  Kiss

Болничките да оздравяват и нови да не се разболяват!  Flowers Four Leaf Clover

И аз рядко пиша, защото просто няма нищо интересно. Като си стои човек повечето време в къщи, няма какво и да сподели. Завчера, в четвъртък, както винаги имахме среща с дамите от Пенсионерския ни клуб в едно барче в центъра на квартала ни. През другото време се събираме около 20-25 дами..... този път само 4.
Явно страх ги е жените!
Ето и в понеделник няма да имаме репетиция на хора ни, защото Читалището щяло да е затворено заради 1-ви Ноември, Ден на будителите. Скука!

Искам да ви питам: Някоя от вас има ли Шиацу масажор за врат и гръб и доволна ли е от уреда?  Два пъти бях на рехабилитация в Несебър и ми беше предписан този масаж. Много бях доволна. Но казват, че при редовна употреба се повишавало кръвното. А в момента уреда се продава страхотно евтино - 40 лева, с една година гаранция.
50/50 съм за покупката.

Лека и приятна вечер, отивам да вечерям и да гледам Маскираният певец.  Nerd

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 19:49 от tanitatania

# 625
Грети, честит рожден ден!

# 626
Честит рожден ден Грети!
Да си здрава,спокойна и щастлива!
Наздраве!

# 627
Гретииии! За много години! С много здраве, миличка! Другото се намества, оказва се.

# 628
  • София
Привет, красавици! Пантелей пътниците се прибраха вчера.
Успях да прочета всичко написано.
Радвам се, че ви намирам в добро здраве. КРЕМЧЕ, твоите деца как са?
Радвам се, че в дядовата ръкавичка никак не е скучно.
Радвам се, че вече толкова години сме заедно. Благодаря на байрактарката ХУЛИ, на кръстницата ШПУНЦИ, на стопанката ЖАБКА, на всички вас, мили момичета, които ежедневно надничате в темата, където споделяме, питаме, радваме се, подкрепяме, съчувстваме, шегуваме се...Толкова много и хубави спомени си имаме. Не бих ви сменила за нищо на света!
Радвам се, че макар и дълготрайно отсъстваща ме споменавахте - ДИДИА, АЙША, КРЕМЧЕ, ЯЖКА.
Изкарахме много добре. И се разхождахме, и любимата си сладкарница посещавахме, и с чаветата и зетко общувахме, и по заявка готвих, и признания получих. Прочетох 3 книги - Последна спирка Аушвиц, Татуировчикът от Аушвиц, и Изчезването на Йозеф Менгеле. И трите за концлагера Аушвиц, за д-р Смърт, както са наричали д-р Менгеле. Много тежка тематика...
От 2ноември зетко каза, че затварят Австрия. Дано щерката успее да се прибере жива и здрава. Стискайте палчета утре.
ГРЕТИ, ЗА МНОГО ГОДИНИ! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛА. ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ, БОДРОСТ, СПОКОЙНИ БЪДНИНИ!
Е, момичета, лека нощ! Спокойни сънища. Някой казвал ли ви е скоро, че ви обича? Може би ДА? Нищо, от повече глава не боли. Обичам ви и аз, и го казвам съвсем искрено и лично! Heart

# 629
  • София
КАГ, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве и щастие!

Току що си счупих очилата и ми е трудно да чета и пиша.Още са в гаранция и утре ще ги занеса на ремонт.

Общи условия

Активация на акаунт