КГБ = Клуб на Готините Баби - 202.

• 54 148
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
Отново благодаря на всички за прекрасните пожелания!  Бавно, но сигурно остарявам.
Но нали е казано, че човек трябва да е щастлив, че е посрещнал още един рожден ден.
Празнувахме със сина, снаха ми и внучетата. Другият син е в командировка в чужбина. Внучетата ми   изпяха  песента и заедно духнахме свещичките. Какво повече да иска човек на нашата възраст, за да е щастлив?!
Подаръкът е електрическа почистваща четка за лице и в добавка касети за принтера, без който съм с вързани ръце за работата.    

В последните 2 седмици замествах колежка, болна от Ковид.  Сега съм първолачка. Другата седмица продължавам, докато оздравее напълно.   И при нас става доста  напечено и с все повече заразени. Не знам какво ни очаква, ама дано Той да ни пази!

На всички вас пожелавам да се разминете с вируса и да живеете щастливи и обичани!

# 631
Добро утро!
Честит ни нов месец, честит ни Ден на народбите будители!
Поклон пред делото им!

Мила К.А.Г,  със закъснение, но от сърце,  честит рожден ден!
Бъди здрава, ти и обичните ти хора, имай много щастливи моменти и приятни изненади!

Денят започва със слънце, у наше село. Вчерашния ден го пролежах и проспах, днес трябва да се взема в ръце и да действам по задачките, които съм си определила.
Да ви е топло, спокойно и лежерно, мили ми приятелки!

# 632
  • Кубрат/ Пишурка
Честит празник на всички будители - всички свързани с духовността! Бъдете здрави и все така отдадени!
Момичета, пратиха ми една много интересна статия. Не мога да я покажа, но според нея Ковида не е вирус, а бактерия, която не може да живее в алкална среда. И се влияе от прости лекарства като аспирин и парацетамол. Не знам дали е вярно, но не пречи профилактично да се взема по едно аспиринче на ден.

# 633
Със закъснение, К.А.Г  честит рожден ден! Много здраве ти желая, спокойни и щастливи дни.
Много съм притеснена, очаквам да ми звъннат децата. По гласа им познавам, как се чувстват.
Дъщеря ми от Сф. от неделя не се чувства добре.Мислехме, че е настинка.
В събота трябваше да дойде зетят да си вземе внучката.Започнах да им наготвям от петък.Вчера сутринта продължих, приготвихме и куфара, багажа на детето и ми се обади щерката , че от сутринта няма обоняние. Днес или утре ще излезе тестът й......моля се, само да минава.
Детето поплака, защото беше настроена, че ще си отива. После се успокои, разбра ,че трябва още много дни да остане при нас.
При другата щерка, внучките два дни не бяха добре. Щерката е с умора и от вчера пак я втриса и се потяла обилно.
Знам, че не ми казват всичко, за да не ме притесняват.  ..............заради детето се старая да не ме вижда ,че плача.

# 634
Честит ни ден на будителите !
                         К.А.Г,честит рожден ден с малко закъснение,но от сърце ти желая да си жива и здрава ти и семейството ти и да имате още много щастливи и спокойни години.
                         cream, всичко ще мине и ще отмине.Знам,че няма как да не се притесняваш,но до сега всички,които познавам и са били с ковид са  здрави и то не само младите,а и доста по-стари от мен.Майката на една от младите ни учителки влезе в болница едвам ходейки ,трудно дишайки и.....още на първия ден подписа и напусна болницата.Жената е фармацевт и не е да не знае,какво е това вирус.Сама остана в къщи,защото живее сама,а дъщеря и оставяше пред вратата храна и лекарства.Не влизаше при нея,защото има три деца.Е,вече оздравя и то съвсем сама.
                        Янче, ние от поне 5-6 години пием всяка вечер по едно аспиринче .Сега пием и парацетамол,но не поради вируса,а профилктично .Не знам кой ни беше казал и то тогава ,когато вирус нямаше.Аз пия от дъжд на вятър,но ММ не забравя.

# 635
  • София
    Честит празник на будителите! Да гледаме с отворени очи напред.[/list]
    Грети да илядиш.
    Кремче да минава лошото бързо.
    Днес и у нас празник Миша става на 5.

# 636
    • София
    Привет, красавици!
    Честит ни празник на будителите, на нашите учителки в темата - ШПУНЦИ, ЯНКА, ГРЕТИ, КРЕМЧЕТО, ДИДИА, ТАНУ, МАЙЧЕТО. Да сте здрави, момичета, да разпалвате в душичките на децата обич към книгите и знанието, стремеж към наука. За вас като награда да остане удовлетворението и признателността. Поклон, будителки! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
    НА МИШЕТО ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА РАСТЕ ЗДРАВИЧКА И ВЕСЕЛА. ДА Е БАБИНА И МАМИНА ОТМЯНА.
    Днес съм баба по заместване. Племеникът ми, момичето му и гаджето отидоха до офиса. Е, в началото чавето поплака, но на помощ дойде Бейби ТВ. Сега гледа и дори танцува. Вече си е човече на 1.5 години.
    Нямам време за повече. Чао до после. Hug

# 637
    ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИШЕТО! МНОГО ЗДРАВЕ,УСПЕХИ И БЕЗПРОБЛЕМНО ДЕТСТВО!!!

# 638
    Честит 5-ти рожден ден на Миша !  Пожелавам  здраве и весели игри

Честит Ден на народните будители на всички!

Благодаря пак за милите пожелания!!!

Креми, стискам палци да мине леко, каквото и да е!

Аз съм от 2-3 дни  с лека периодична  кашлица, лека хрема и леко непостоянно  главоболие, но се опитвам да не се паникьосвам. Нямам температура, не ми е лошо.  Дано да е настинка.

# 639
    Честит рожден ден на Миша, здрава и щастлева да расте!
    Честит празник на всички българи, на учителките , на хората с отворени очи за света!
    Аз току що изпратих гостите си, за малко бяха, но е важно, че се видяхме и поиграхме, смятаме , очертават по контури цифри и букви,  и те вече проглеждат.
    Мила ми разправя, истината да ти кажа, броя пръстчетата, за по-големите числа.Лъжа ги колко прави  3 плюс две, шест, но не ми вярват.
    Изморих се, че снощи ми каза таткото, че идват и  докато ошетам  да смогна за обяд, те пък колко ядоха, но си взеха, супа по два пъти и без хляб  поне хапнаха.
    И така ,до следващия път.
    Креми, доста народ се зарази, уж не вярваме  и  все викаме че лъжат, но този път е повече сериозно.Отпуснаха мерките, че икономиката бъркат,  и не може все затворени, но за някои е трудно.Други не усещат , леко минават ,дано и при вас е така.

# 640
    • София
    Честит рожден ден на Миши! Да расте здрава и весела, да я глезите много.
    Честит празник на будителите! Аз не го разбирам много, но - празници да има.
    Фло, добре завърнала се!
    Борянка,  важното е че стесе видели. Пак ще дойдат гостенчетата.
    Креми, дано не е Корона. Но каквото и да е - да минава бързо.

# 641
    Честит празник на народните будители!
    Честит рожден ден на Мишето!
    Да расте здрава, щастлива, умна и все така да радва всички в семейството!

Фло, добре дошли на наша територия! 
    Изпреварили сте събитията! Успяхте да се нарадвате на красавиците!
    Кремче, прегръщам те мила! Вярвам ти как ти се е свило сърчицето! Пожелавам всичко с лекота да мине.
    Боряна, дано скоро и твоите дечица да си ги видиш!
    Айша , ти за Коледа ли си планувала , виждане с Алекс?
    Аз си изпратих сина Напълнихме му колата с разни зимнинки. Наготвих му да има за няколко дни.
    Следобед дойде внучката и излезнахме на една дълга разходка, над 6000 крачки направихме, а тези в къщи не ги броя.
    Сега съм свежа, а и времето много приятно, тихо и меко.
    Сега ще слагам да вечеряме и ще гледаме Мастер шеф. Димитър е приятел и съученик на внука ни, а наблизо до нас живее, та с интерес го следим.
    Хубава и спокойна вечер!
    Прегръдки!

# 642
    • София
    Честит празник на българските будители! Нещо не ми се нрави  определението за съвременни будители.Смятам,че така девалвират ценностите.
        Шпунц,честита пета годинка на малкото мишленце! Да се радва на весело и щастливо детство и обичта на всички!
       Кремче,разбирам как ти е свито сърцето.Дано момичетата изкарат леко,без усложнения.Сигурна съм,че така ще бъде!

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 21:18 от Яжка

# 643
    • София
    Луси, пътуването е планирано за края на ноември.
    Но това беше пътуването ни от март,  нали тогава затвориха границите. От Райън ер върнаха парите или дадоха ваучер, кой каквото избере. Решихме, че до 30.11 короната ще отмине и ще гледаме новогодишни базари. А сега не се знае дали и до Лидл ще може да отидем там...
    За Коледа, Великден и Нова година и те, и ние не пътуваме.
    Поне до сега билетите бяха безбожно скъпи.
    Каквото стане, примирили сме се.
    Все пак има видео разговори. А като си спомня преди години една леля на баща ми как чакаше писма от дъщеря си в САЩ. За по-сигурно ги пренасяха командировани от посолството. Баща ми беше уредил за да са спокойни старците тук.

# 644
    Честити пет годинки на Мишето!

Честит празник на будителите!

Развалена ми е буксата на лаптопа и постоянно изключва. Докато ми купят ново зарядно ще има да вклююючвам, да вклююючвам, да подпирам.....
    С тоя ковид наистина става опасно. На малката щерка няколко колеги са болни. Тя е с отицателен тест или поне така ми казва. А пък децата от моята група миналата седмица ги тръшна вирус с болки в корема и повръщане. В петък не дойде нито едно на градина. Сега майките пишат в вайбър-групата ни, че са оздравели. Друга година тия болежки ги приемаме като нещо нормално за сезона, но сега...
    Ще го го минем всички тоя ковид, ще го минем, но дано да е по-леко
    Лека нощ ви пожелавам със супер аматьорска снимка на синята луна. Прилича на НЛО

Общи условия

Активация на акаунт