КГБ = Клуб на Готините Баби - 202.

• 54 137
  • 758
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
На кого да вярва човек..... не знам!
Ако е вярно..... ега ти гаврата!  Misc Gun  Misc Bomb
Току-що го прочетох във фейса:

КИТАЙ СЕ ИЗВИНИ: ИЗМИСЛИХМЕ КОВИД 19, ЗА ДА СИГНАЛИЗИРАМЕ НА ЦЕЛИЯТ СВЯТ, НЕ СМЕ ГОТОВИ ЗА ПАНДЕМИИ!

01.11.2020
FacebookTwitterGoogle+

Според Китайското здравно министерство такова нещо Ковид 19 няма и никога не е имало, но опитът в който са били въвлечени всички правителства по света е показал, че планетата Земя не е готова, ако случайно ни нападнат извънземни нашественици.

Бяхме принудени да обясним реално на целият свят, че никой не е готов за пандемия и вече почти една година гледаме как света се лута, а някои правителства дори полудяха, да обясняват как имало милиони заразени.

Какво е коронавирус?

Ние вече нямаме болни, как ги излекувахме?

Нямаме ваксина нали?

Тогава за какъв коронавирус говорим, всичко беше един експеримент, за да докажем на целият свят, че никой не е готов за нищо, ако наистина се случи нещо такова на планетата. От години апелираха нашите учени да обърнат внимание всички, но никой не ги чуваше, сега всички се лекуват от коронавирус, който реално не съществува, но пък за сметка на това се търсят дори ваксини!

Защо не може никой да създаде ваксина, ние знаем, но явно е време да кажем, не може да се създаде ваксина за нещо, което не съществува, а всички данни които бяха подадени от самото начало бяха променяни умишлено всеки ден.

Време е да свалим маските и да започнем да живеем отново, защото забравихме какво означава живот, от страх да не умрем!

# 646
  • в малка спретната къщурка
Добро утро, Прекрасни!
Танита, не вярвай на всичко писано  из нета.
Фло, добре дошла у дома.
Кремче, дано с лекота премине това чудо при щерките. То от страх, защото сме наплашени и са големи притесненията ни.
Боряна, много е хубаво, че имаш помощник. Друго е да имаш грижа за някой до теб. За малките, ще им се радваме от разстояние. Това е положението.
Айша, един шопинг ще оправи положението с гардероба. Ти го умееш. Хем разходка, хем нови дрешки ще имаш.
Готвя мусака днес и когато е готова ще хващам пътя. Уредих обедно среща с бившите колежки, за да заредим батериите със смях и нактроение. Преди това ще взема лапчо от чичко доктор и ако пак работи с клизма, ще се смени с нов.
Лек, приятен, спокоен и усмихнат ден! За всички Ви по една виртуална прегръдка.

# 647
  • София
Добро утро! Прегръдки!
   Танче,днес Китай отчитат 24 новозаразени.Защо продължават да дават информация,след като са признали за манипулация?!По вероятно е статията да е фалшива новина и истината да е,че са овладели пандемията.Четохме какви мерки имаше там,по едно време им беше забранено да напускат домовете. Толкова хора починаха и тук-лекари,учители,млади и здрави.Помните ли семейството лекари от Разлог,как тримата умряха в един месец без нищо?Колкото и придружаващи заболявания да са имали,как така се случи,та починаха едновременно?!  И аз се чудя защо дъщеря ми /без никакви заболявания/изкара по-тежко от мен,а аз съм пълна с диагнози.Господ да ни пази!

# 648
Добро утро!
Приятен и усмихнат ден !

# 649
  • София
Добро утро!
Мислех, че вчера съм се разписала...
Яжке, за цял Китай 24 заразени са нищо. Чудя се как успяха да ги намалят толкова. То си е справяне със заразата. Може би трябваше да следваме техните мерки.
Фури, какво прави бебока? На колко стана вече, виждате ли се?
Като писах за бебок и се сетих за Фло и племенничето. Не знам за него, но установихме, че Мрънч не се влияе добре от Бейби ТВ. Уж нежни, спокойна музика, но след 1 филмче и става нервен. Когато му пуснат друг вид детска ТВ - напр. Ник Джуниър не му вреди. Рядко му се случва, но ако не ще да яде се налага. Добре, че като хапне и тръгва по задачи с гръб към тв. После забравя за филмчето. Пепа я гледа до 5 мин., но играчката с нейни облик нещо не го кефи.

# 650
Ехооо, поздрави от Пловдив!
Седнах за малко да ви погледна и прочета.
Пекох чушки и сега леко ги запържи , нарязани на парчета, и после ще ги залея с подлучено кисело мляко. Спомням си ,когато отидох у ММ за първи път, свекървата беше правила такива чушки Днес ММ се е сетил за тях , та изпълнявам желание.
Фло, слушам за атентата във Виена.Йак са дъщеря ти, наред ли е всичко?
Този свят се изроди Не знаеш, кое и от къде ще ти дойде.
Бог да ни пази, но и ние станахме много лоши.
Айша, нашият внук като беше малък, най-голямото занимание му беше ТВ канал Планета.
С часове стоеше пред телевизора слушаше музика, песни и играеше  Знаеше имената на всички  фолк певици. Никой от нас бе слушаше чалга, а той любител  Simple Smile Сега е на другият полюс.
Кремче, пиши как са децата?
Оставям ви с пи едно следобедно кафенце.

Прегръщам ви! Heart

# 651
Люси мерси за кафето, присъединявам се към въпросите, надявам се на добри новини.
Аз пазарувах малко, навън   е хлъзгаво от вчера, вътре  е уредено от онзи ден, запалих печката и до нея.

# 652
Айша, Малчо е добре. След седмица ще е на 1 и 3 месеца. Ходи като балеринчо и е пъргавелко. Гледаме се само през телефона.
Взех си лапчо от ремонт и сега го тествам дали е отремонтиран добре. За сега  се представя добре.

# 653
  • София
Здравейте, момичета!
Ето какво се случва и в най-спокойния и уреден град за живеене в Европа.
Щерката снощи ми се обади, за да ни каже, да не се тревожим, веднага след като са съобщили по тяхната телевизия. Половин час след това новината тръгна и по нашите телевизии. Децата днес трябваше да тръгнат на училище след кратката междусрочна ваканция, но за няколко дни учебните занимания са отложени. Стоят си у дома, под ключ. Лошо, лошо, много лошо...Преди Франция, сега Австрия, коя ли държава е следващата? Не ни стига коронавирусът, ами и това. При последното ми посещение ми направи впечатление, често виждана картина - мургави хора, с по няколко деца, жените с шалвари, забрадки. Мисля, че бурките са забранени. Това са резултатите от либералната политика на европейските лидери. Ако имах власт не бих позволила такова преселение от ислямски държави към Европа. Да си стоят там, от където са. Какво търсят при нас???

# 654
Няма обяснение повсеместната глупост, дето ги подкараха като стадо във велико преселение за социални помощи на гърба на Европа.
Не стига работна ръка и застарява старата госпожа, но нас - изгочноевропейците гледат като на  и аз не знам какво, повече от втора ,трета ръка хора ,но тях посрещнаха  като скъпи гости.
Това снощното се очакваше, но е планиран  разход, нищо повече.
Аз съм против социалното, шведите са осигурени , повече социализъм имат от дето е  било социализъм.Но за техните граждани.И те имат квартали, дето полиция не влиза, и те приеха   нови граждани на страната си, че рехаво са населени.
Навсякъде са дето има хранилка и се отблагодаряват като превземат  света ни.
И ние търчим нататък за повече, защото тук се подиграват с нас.
Колко организации спасяват из Средиземно море давещи се, като мравки по корабите  и  ще дойде време да си плати цивилизацията, това е само трейлър от филма, предстои другото...
Ние си изживяхме живота в друг свят, на ценности, Апокалипсисът предстои.
Дано внуците направят нещо , дори за децата ни е  късно...нагласите са срещу здравия разум.
Толерантност било...
И все пак да се усмихнем, живи  и здрави ...

# 655
  • София
Тъжно е случващото се в последните години.
Все си мисля, че оправия няма да има.

# 656
Привет, девойки!
Днес ходих на село и сега се прибрах. Нищо не ми се прави и се помотвам.
Сега нещо да се посмеете:

Ваксина
Пак ни болест зла полази,
трябва всеки да се пази,
да не ходим хич дори,
в кръчми или механи.

В магазините за бира,
моля никой да не спира,
всички в къщи си лежете
яжте, пейте и плетете.

Аз от вируса се крия,
кротко пиейки ракия
със туршийка и месце,
че са с витаминче ЦЕ!!!

Ама от веднаж не става,
трябва тренировка здрава,
иначе ще съм готов,
пациент на Пирогов.

Та Наздраве ще ви кажа,
без дори да се покажа,
още малко потърпете
Живи, Здрави ми Бъдете!!!

Габриел Радев

# 657
Привет, момичета!
Щерката от София е с положителен тест за Ковид.
Днес е по- добре, като се виждаме по вайбъра леко покашля, казва, че все едно има буца на гърлото.
Голямата щерка е добре. Не си направи тест, ама имаше симптоми за Ковид ( споделят си със сестра си) и ЛЛ е казал , че е това.
Зетко и той беше с ужасна хрема и главоболие. Тая "Гад" спада кръвното на много ниски нива.
Работят от вкъщи и сами се карантираха.
Преди малко на една съседка се обяснявах, че внучката още е при нас , тъй като майка й  е с положителен тест за Ковид.
..................Очи невярващи............. ЗАЩО си била правила  тест?
Сигурно не иска да си вземат детето при ТЯХ и затова си направи тест за Ковид.

.

# 658
Кремче, хора разни. Не обръщай внимание. Нека всички оздравеят и да са добре, а кой каквото иска да си дрънка.
Да слага щерката компрес от мед на гърдите и гърба в областта на дробовете. Това е срещу кашлицата.

# 659
Побъркаха хората.Много лъжат  и раздвояват мненията, но който се разболее  е наясно, че болест има.
Снощи синът пита как сме, като идваха.
Не съм ги целувала като друг път  и лигавила, че може да съм заразена без симптоми, той може да мисли че пазя себе си, аз мисля че тях пазя.
За сега сме добре.Те сополиви малко, но на градина е така, все има.Той също подсмърча, аз след тях също, но мина.Всякакви  вируси и настинки бродят ,но този разказа играта на света.
Да му се невиди...

Общи условия

Активация на акаунт