КГБ = Клуб на Готините Баби - 202.

• 53 959
  • 758
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Привет, девойки!  Hands Wave

Да ви се оплача, нали стоя вечер до късно, по точно стоя "сутрин до рано", тази сутрин се събудих към седем часа, измих си очите, сложих си капки........ и съм заспалаааа!!! Събудих се девет без петнайсет и изобщо не си спомням пих ли си двете хапчета за кръвно!!!
Мислих, мислих..... броих хапчетата, броих..... и като нищо не се сетих ПИХ СИ ДНЕВНАТА ДОЗА!!!
Сега се чудя от хапчетата ли ми е сънливо..... или ми е мързеливо?????   Misc Gun  Misc Hammer
Добре, че вчера пекох бутчета с картофи, има и за днес, ДС направи таратор, та поне не ми се налага да съм готвачка, а си дремвам спокойно, че и сънувам дори!
Бабе съм си, бабе от всякъде!!!

Нали късно закусваме, отивам да слагам масата, да направя една салата, да си сипнем с ДС по чашка мастичка и дано да се освестя!  Cocktail

Хубав следобед, девойки!  Flowers Four Leaf Clover

# 106
  • София
Ей, каталясах днес, но и много работа отхвърлихме с ММ. Почивката ми е като ви нагледам.
ТАНИТКАааа, събра ми погледа. Осефери ли се след мастичката? Може би от топлото време ти е така мързеливо. То и на мен ми се мързелува, ама трябва да си оправя къщата, че после ще викам бригада да чистят, да мият прозорци и т.н.
Изхвърлям поголовно дрехи. Решила съм да съкратя количеството наполовина. Впрочем нося ги на контейнерите на БЧК.
Имам питане по молба на моя състудентка психоложка от курса преди мен. Има ли желаещи за морска почивка, но не в шумните, модерни и скъпи курорти, а за селски туризъм. Мацката сподели, че има надеждни квартири и хазаи по морето, където нощувката е по 10 лв. Не й се ходи сама. Може би ще си направи регистрация при нас. Харесала ни е. Та малко ли е слушала за КГБ-то? А и някои от вас попълваха анкети за дипломната й работа. Жената е интелигентна, сериозна, иначе е веселячка. Е, помислете си.
Отивам да слагам вечерята, хайде чао. Kissing Heart

# 107
  • София
Аз пък бях много щастлива тези дни.
Големите ми деца дойдоха Не ги исках заради ковита, ама той може да продължи и две години. И само по месинджъра ли трябва да ги виждам ?
То идването щяло да е изненада, ама да не ни стресират излишно, решили да ни кажат, че ще идват.
После се оказа, че има и друга изненада. Кухнята ми гледа към навеса където има маса със столове, телевизор и както си се полага за лятна кухня. Мия си аз съдове на мивката, която е под прозореца и поглеждам навън, да не изтърва кой минава по улицата. По едно време гледам на един от столовете седи най-голямата ми внучка и ми се хили... Викам си, аз май халюцинирам. погледнах настрани и пак обратно - тя си е там и продължава да ми се усмихва.
Та това беше втората изненада.
Ама пък имало и трета се оказа.
Пепи се сдоби с нов андроид. Леле майко...
И на тати купили и той се радва и не го изтървава от ръце. Разучава го и се кефи.
Това при мен.
Раната зараства, боли все по-малко и започва да сърби.
Утре трябва да получа резултата от биопсията.
Та така, отчетох се.

# 108
Изпратих си гостите, още мирише на любов тук, най-чистата детска  и бабешка.
Много добре мина и се разбирахме, с малки бележки, че не се тича по шосето да плашат баба, тя докато ги стигне стана утре.Много хубаво беше , то и  сами като сме  няма кой да ни пречи на разбирателството.
Ровиха и искаха чупливи неща, та ги плаших ,че ако ми счупят нещо , дупе да им е яко какво ще им направя.И питат какво, ми не знаех още та измислих, че през прозореца ще изхвърля първото , второто пита него какво ще правя, викам ще те пратя веднага на другата баба.
Не щат , тук искат ,по-артистично е, не за пръв път ми казват.Просто тук работим заедно и тримата и не ги командвам, което се отчита минус за мен от техните.Ние тук сме си наши както се разбира.
И да илюстрирам - днес прочетох нещо-ще ви го копирам-
История с поука

Майка и дете са в ресторант. След като взима поръчката на майката, сервитьорката се обръща към момченцето:
- А ти какво ще желаеш?
- Хотдог!
- Нищо подобно! – намесва се майката – Той иска омлет и салата!
Пренебрегвайки коментара, сервитьорката пита момченцето:
- С горчица или кетчуп да бъде?
- И двете! – отговаря детето. След това се обръща изненадано към майка си и възторжено й казва:
- Мамо! Тя мисли, че аз съществувам!

Колкото да ми намират грешки, няма да се променя, аз се отнасям към всеки , "все едно съществува".Така съм била  и навремето , но сега не е модерно сигурно.Късно е , не мога да се променя. Питам какво искат, правя както искат.Стига да не наранява, но обяснявам защо не може и те разбират.Не командвам  и никога не съм, поне в къщи за радост или за мое съжаление.
Та обичаме се  и всеки път искат при мен на гости.Но не мога за дълго, за ден  и закъсах ,стана ми лошо, то  е жега днес яко и това помага.
Важното е, че се слушахме.Трябваше да си записвам  и си мислех разни бисери да ви казвам, но ги забравих ,нещо нормално ,щото и чешмата бях забравила на църцори, като дошли ме хванаха, нали не чувам и  не виждам ,нормален човек ще чуе , не е много, понеже се изкъпах за целувките, чак може би съм дремнала, те дошли ,яли, поне моето дете се наяло, а неговите ме шашнаха вечерта, другото как да е ,но три банана къде сложи синът му не разбирам.

И не разбирам как да накарам едно дете нещо насила.Не мога.Чакам и  се уговаряме, докато се убедим.Кат ни тръгне доверието става бързо.
Например днес играха в дворче на заведение малко и викам , хайде да излизаме, навън ще ви питам нещо ,че тук шумно и ни пречат-тръгнаха веднага и решихме заедно на центъра в парка да играем, казах, че е доста път ,но си струва.
Забравили са къде е центъра.
Но като се наиграхме признаха, че си струва.Изморихме се много, че като си влязохме  и тримата се тръшнахме да почиваме.
Но пък дадохме на тати три спокойни часа да работи.
До следващия път ....пак ще се гушкаме.

# 109
  • Варна
Ха, пет часа никой не е писал!
Аз пък написах по-долното и искам да го споделя с вас, като леко намигване към всички беднячки като мен, които макар и с празни джобове, имаме мечти!!!
Жабче, нали се стягаш за Париж, преди час, докато правех баница си тананиках и се получи хей това, пее се с мелодията на френската песен "Комси, комса".

Към Еманюел Макрон.

"Аз съм във Варна, ти си във Париж,
с усмивката  лъчезарна, обърни се и ме виж:
имам си мерак, имам си мечта,
колко много искам до Париж да летя!
Искам от Айфеловата кула столицата ви да погледна,
искам на Шан-з-Елизе на кафенце да поседна,
искам в Лувъра Мона Лиза да зърна,
искам под Триумфалната ДС да ме прегърне,
искам из Монмартър да се разходим под ръка,
искам да се повозим по Сена-река!
Много ли искам, не мога да преценя,
пък и не знам, как да го осъществя???
С пенсията ми мизерна, няма мърдане от тук,
а мечтата ми ще си остане мечта, хей тъй напук!

Като ме хване понякога безизходицата от дереджето, от хала на който съм, все на някъде избива!

Лека вечер, мили мои!  Nerd

# 110
  • София
Танита разсмя ме, то не е Така сме.Дано внуците пътуват и заради нас.Всички сте заредени от срещите с внуците,после е тъжно малко. Моите днес ги доведоха,че бяха до Разлог на басейн,яздили са и кончета,Хули честити ви телефони.Жега е и не сме излизали,пращах големите да купуват сладолед.Сега малко ще си почета и дано заспя.Heart

# 111
  • Кубрат/ Пишурка
Днес си имаме рожденичка. ЯЖКА, мила приятелко, желая ти здраве и много щастливи дни!
Танче и аз искам в Париж!
Борянке, много хубаво сте си изкарали с внучетата.

# 112

Честит рожден ден на Яжка!
Очертяват се яки жеги тези дни, а аз днес съм пияна без алкохол, нещо съм във фаза пълна почивка, пък нататък ще мисля да оправям разни работи - смокини има и ако не анмеря на кого да шитна, ще трябва да правя.Домати и  чушки - малко ,но си искат труда.Оставах да има да си наберат но то по малко искат, децата опитаха ,не им харесаха.Трябва да си хапвал нещо за да го искаш, всяко непознато  се отхвърля в началото.
Ще се помотая малко и ще спя днес  и нощес вероятно...

# 113
Честит рожден ден мила Яге!
Здрава ,бодра,обичана да си!

Борянчице,почивай си сега.
Тя работата пак тебе чака 😊

Танче, поздравления от сърце за стихотворението😍
Човек не трябва да спира да мечтае!

Аз пък искам в Русия 😊😊

Хайде,приятен и спокоен ден!

# 114
  • София
Привет, бамбини!

ГРАДСКО, ПРИЯТЕЛКО СКЪПА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ, БОДРОСТ, СИЛИ И СПОКОЙНИ БЪДНИНИ. СМЕЛО СВЕЩИТЕ ДУХНИ, ВЪЗРАСТТА НЕ ТИ ЛИЧИ, А ПОПИТАТ ЛИ ТЕ НЯКЪДЕ КАЖИ, ЧЕ НА 35 € СИ ТИ. ( смятано по официалния, а не по трънския курс Stuck Out Tongue Winking Eye)
Не мога да те прегърна, но ти изпращам тази песен. С най-хубави чувства! Heart

ХУЛИ, байрактарке наша, честити ви придобивки. Тези дни ще си имате занимавка, да разучавате новите тИлИХони. Радвам се за резултата от операцията, очаквам другия резултат и те свалям от наблюдение. Хайде де, няма само с твоя трън да се занимаваме. Тегля му една нашенска. Подкрепи ме и ти, та да е по-здравословно. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Браво на децата ти как са ви изненадАли!
ШПУНЦИ, кога ли ще осъществим заплануваната среща? В началото на септември ще идва НЕША. Дали да я изчакаме или сега да се съберем, а тогава пак? От повече глава не боли... Дали? Ако не сме препили Stuck Out Tongue Winking Eye
БОРЯНЧИЦЕ, личи си колко си щастлива, по огромния пост, който си ни написала. Голяма радост са внучетата. Аз продължавам сутрин да се събуждам с мисълта - какво да им направя за закуска? Ще свикна.
ТАНИТА, добре че поне мечтите са безплатни... Никой не ни пречи да си мечтаем, да си фантазираме, да си спомняме хубави моменти от живота ни. Добре би се вписала на фона на Айфеловата кула. И задължително с ДС Simple Smile
ГЪБКЕ, и аз искам в Русия. Давай, поехали...И специално за теб, с обич! Heart Eyes

ЯНЧЕТО пък ще заминава с ТАНИТКА за Париж...
За вас, момичета-французойки. Simple Smile един шансон.

Е, стига за сега. Слушайте музика и дано да ви е хубаво. Които искат могат и да потанцуват. Hug

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 16:06 от Flo 51

# 115
  • Вила Великула
Яжке, честит рожден ден. Да си много здрава и обичана.
Хули, има ли резултати?

# 116
Яжка,честит рожден ден!!! Здраве,радост и гордост от прекрасните ти деца.Много щастливи и спокойни години с тях!!!

Като чета гледам групата за Русия е готова.Давайте да тръгваме!!! Yum 
                       Фло,и аз поглеждам за среща.Така,че свиркайте ,ако има нещо дето не съм прочела.
                        Аз от днеска кОпам на тъстиката! И утре съм след обяд след това редовна смяна докъм 16 ч така,че съм свободна за срещи .
                       Отивам да стъкмя нещо за вечеря,че днес направо си проспах деня.

# 117
  • София
Диди, рецепта за бързо и нездравословно хранене - картофи, малко мазнина, пикантина. Във фурната за половин час и малко преди да изключиш фурната, кренвирши. Салатка и ракийка.
Те така, те, ха ха ха. Мързеливата.

# 118
  • София
Яжке, честит рожден ден. Да си много здрава и обичана.
Хули, има ли резултати?
Няма още. Доктора каза до края на седмицата, защото ги изпращали в София или Враца. Кой ще се занимава с моя кокоши трън. Те не знаят, че ми се пече яйце на гъза, защото имам история и тя дава мети точно на кожата. Дано да е трън, че не ми се мисли после...
 Оооо, Яжка имала рожден ден. Честито момиче !
Бъди здрава и благословена !

# 119
Хулииии,направо в десятката с вечерята! Yum Точно картофки и сурова наденичка сложих при тях! Салатка имаше,ама без ракийка.Нещо го закъсахме с дезинфекцията.Метнахме по една студена биричка.
                      Спокойно чакай резултата и съм убедена,че всичко ще е наред.Ти си борбен и позитивен овек и трябва само хубаво да има в живота ти !

Общи условия

Активация на акаунт