Какъв крем за лице използвате? – 18

• 57 473
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Аз искам да дам един лайк за този крем

Ще го пробвам, ползвам душ гел на същата серия, става и за тяло и лице и е хубав като Авена! Бях приятно изненадана...

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 23:04 от mimi.7299

# 271
Да споделя и аз. Densitium Rose Eclat не ми допадна. Не попива, стои на петна, лепне.. Ако сте се насочили да го купувате, задължително искайте тестерче. Доста е парфюмиран, оцветен е и поне при мен няма обещания glow effect, по-скоро контрастира с жълтия подтон на кожата ми.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 21:37 от elian

# 272
  • София
Момичета, влизам да кажа, че маската на Кларинс, която беше похвалена тук е намалена и на много добра цена в момента в makeup.bg
https://makeup.bg/product/498041/

# 273
  • София
Какъв крем бихте препоръчали за шия и деколте?

# 274
Какъв крем бихте препоръчали за шия и деколте?
Ацз си бях купила този, но някак на лицето не ми понася, много тежък го чувствам, а аз съм с мазна кожа и го ползвам за шия и деколте. Но не че е специално за това, в интерес на истината там съм доволна.
https://www.arlen.bg/product/4822/regenerirasht-krem-s-kletachno … e-cream-50ml.html

# 275
А някой може ли да препоръча продукт за стягане на контура? На 34 години съм, с нормална към смесена кожа. Нямам бръчки, само тук там фини линии, но виждам, че кожата ми се отпуска в назолабиалните гънки, имам и малко наченки на двойна брадичка. Усещам, че просто кожата ми се свлича. Рано ми е за филъри. Тепърва разглеждам антиейдж продукти и не мога да се ориентирам какви съставки да търся с цел лифтинг и оформяне на контура.

# 276
Веднага ретинол =)

# 277

Кой точно би препоръчала? Simple Smile

# 278
Това към моите въпроси ли беше отговор?

# 279
  • Седмото небе
С две ръце за контура препоръчвам тези продукти :

Използвала съм и трите. Виши и Кларанс съм повтаряла, Лореал им е бюджетен и не лош заместител. Него купих, когато другите и двата не ги улучих в промоция. Особено Кларанс като най-скъп задължително го купувам намален, понеже е най-флуиден и сякаш ми върви по-бързо от другите.
Заради няколко гънки на шията, които адски много ме дразнят  и склонност към двойна брадичка съм вманиачена по мазането на долен контур и шия от поне 5 години. 2 пъти в седмицата редувам и маски. Един път пачове от корейските, следващия път някоя силно хидратираща или подхранваща маска.

# 280
Хелия, да! Ние сме на подобна възраст с теб (аз съм на 35).
Горе писах, да не ставам като рекламно лице на Медик8, Шани Дарден, от много приятелки чувам чудесни неща за ретинолите на Мурад също. Това с назолабиалните е ужас, твърде малко се влияе от козметика според мен. Не се стряскай, всички натам сме тръгнали. Аз за капак съм и бивш пушач, пък и до ден днешен като си сипя едно винце и опъвам електронна цигара =)

Дневно какво ползваш? Добавки вземаш ли?

# 281
Скрит текст:

Използвала съм и трите. Виши и Кларанс съм повтаряла, Лореал им е бюджетен и не лош заместител. Него купих, когато другите и двата не ги улучих в промоция. Особено Кларанс като най-скъп задължително го купувам намален, понеже е най-флуиден и сякаш ми върви по-бързо от другите.
Заради няколко гънки на шията, които адски много ме дразнят  и склонност към двойна брадичка съм вманиачена по мазането на долен контур и шия от поне 5 години. 2 пъти в седмицата редувам и маски. Един път пачове от корейските, следващия път някоя силно хидратираща или подхранваща маска.

Повлияха ли се тези гънки на шията и двойната брадичка? И аз забелязах 2 хоризонтални линии на шията, досега не им бях обръщала внимание - тези кремове ще ги заличат ли или предотвратяват да не се задълбочават?

# 282
Свличането на шията го имам и аз, следствие е от отпускане на кожата и отчасти долна част на лицето.
Клепам там 100 неща,ама...

# 283
  • Седмото небе
Скрит текст:

Заради няколко гънки на шията, които адски много ме дразнят  и склонност към двойна брадичка съм вманиачена по мазането на долен контур и шия от поне 5 години. 2 пъти в седмицата редувам и маски. Един път пачове от корейските, следващия път някоя силно хидратираща или подхранваща маска.

Повлияха ли се тези гънки на шията и двойната брадичка? И аз забелязах 2 хоризонтални линии на шията, досега не им бях обръщала внимание - тези кремове ще ги заличат ли или предотвратяват да не се задълбочават?
За заличаване не може и дума да става... Крем-чудо няма за нищо. Те иначе пластичните хирурзи ще останат без работа! Но гънките определено не са толкова дълбоки и видими вече, ако не бях полагала грижи със сигурност щеше да е по-зле. А върху двойната брадичка, подпухването в тази област и отпускането определено ефект имат тези кремове, но го отдавам на цялостната и постоянна грижа. В периоди с повече килограми също съм имала добър вид в тази зона. Сега заради бремеността също внимавам с гушката Wink
От наблюдения върху наистина много жени съм стигнала до извода, че ако за лицето може да се направи много по всякакъв начин, то на шията и деколтето времето се отразява брутално. Корекции там се случват по мои наблюдения малко и рядко. А как се връзва “тунинговано”, изпънато и мумифицирано лице с една отпусната и набръчкана шия-примери в Гугъл, че и в ежедневието ни, колкото си иска човек.

# 284
Някой ползвал ли е серумите или кремове за лице на Dr. Gross?

Общи условия

Активация на акаунт