Какъв крем за лице използвате? – 18

• 57 363
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Точно от него се разочаровах. Това разбира се не значи, че не е хубав, а че не беше подходящ за моята кожа.

А какво не ти хареса в него, как стоеше на кожата ти и с какъв тип кожа си?

# 571
Кожата ми е смесена в Т-зоната, на челото отделям малко повече себум, а останалата е нормална. Честно казано преди около година, че и повече го ползвах и не помня много. Но да кажем май не ми попиваше добре в кожата, пресичаше се отгоре и може би за това не го харесах. Ползвай и околоочният крем. Той мисля, че ми беше добре. Изхабих си го целия.
Иначе съм съгласна, че Нукс са наостина хубави, натурални продукти от висок клас.

# 572
Кожата ми е смесена в Т-зоната, на челото отделям малко повече себум, а останалата е нормална. Честно казано преди около година, че и повече го ползвах и не помня много. Но да кажем май не ми попиваше добре в кожата, пресичаше се отгоре и може би за това не го харесах. Ползвай и околоочният крем. Той мисля, че ми беше добре. Изхабих си го целия.
Иначе съм съгласна, че Нукс са наостина хубави, натурални продукти от висок клас.
Ползвам и околоочния и той е тониран и е прекрасен! Hug

# 573
  • София
Моля за мнение за Elizabeth Arden Visible Difference Refining Moisture Cream Complex или за гела от същата серия.

Подновявам си питането за горните продукти.

Моля за мнения и за продуктите на Апивита. В момента имат голямо намаление в Медея и се чудя дали си заслужават.

# 574
  • Пловдив
На Апивита имам оранжевата маска с портокал. Страхотна е! Много по-добре се отразява на кожата ми от някои други висок клас маски.
Бях пробвала и крем от мостри, но не беше нищо особено. Може би за млада кожа 25-30 би бил ок, но на мен не ми допадна.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 17:41 от lili_78

# 575
За Апивита смело мога да кажа, че маските са топ!
Други продукти не са ми харесали. Особено оранжевата с портокал е невероятна!

# 576
  • София
На Апивита се интересувам конкретно от кремовете за 40+. Богатите кремове с мед или винената серия.

# 577
От Апивита съм използвала почти всички маски за лице, хидратиращия шампоан, бласам и маска за коса, тонизиращия шампоам за жени и почистващия гел за лице-обожавам ги тези продукти! До сега не съм била разочарована от Апивита. От кремовете им за лице съм пробвала само тестери и не бяха моите, но това не означава, че не са хубави.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 15:55 от aivito92

# 578
Апивита къде ги има?

# 579
  • Пловдив
В Пловдив съм купувала от Софармаси.

# 580
  • София
В аптеките, продаващи дермокозметика. Медея, Нове, Софармаси и др.

# 581
Аз също харесвам много Апивита. Освен маските, сега привършвам Aqua Beelicious - много ми хареса, особено за лятото. Моята кожа е смесена и доста чувствителна, кремът попива бързо, лек е и се чувствам много добре с него.
От скоро ползвам околоочния Bee radiant и серума от винената серия, допадат ми като първи впечатления.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 23:40 от Елмайра

# 582
  • София
Много благодаря, Елмайра!
Реших да пробвам винената серия и няколко от маските. Смятам утре да ги купя и по-натам ще споделя впечатления.

# 583
С маските на Апивита няма да сбъркаш! И аз съм им фен. Вчера се заредих с портокаловата, лавандулата и роял джели. От кремовете за лице ми харесваше този със стволови клетки от портокал, богатият вариант. Нукс не знам колко бавно действат, но при мен след 2 опаковки не успяха да направят нищо. Говоря за преди няколко години. От тогава не съм купувала. Нямам нереалистични очаквания към кремовете, но ако не могат да хидратират и успокоят зачервяванията на суха кожа, значи не работят при мен. Иначе, алергични реакции не са ми предизвиквали. Струват ми се подходящи за съвсем млада и нормална/комбинирана кожа.
Като цяло, на 44 г не съм срещала крем, след употребата на който да остава някакъв дълготраен резултат. В регулярната грижа е разковничето.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 00:45 от Light Beam

# 584
  • Пловдив
От форума научих за маските Апивита, тази с меда е бомба. От Софармаси я закупих, но тогава нямаше много богат избор. Ще търся тази с портокала щом я хвалите.

Ползвала съм този крем и съм доволна, приятен аромат, папива бързо, не оставя мазни следи
https://sanita.bg/kozmetika/nuxe-kozmetika/p-rva-anti-eydzh-griz … y-oil-balm-50-ml/

Общи условия

Активация на акаунт