Какъв крем за лице използвате? – 18

• 57 376
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Коя е спиралата на Буржоа с въртяща се четка?

# 556
Момичета, може ли да ми препоръчате хубав крем за лице дневен и нощен. Искам да направя  подарък на мама, тя е на 49 години, с малко омазняване в Т зоната и спукани капилярчета на бузите. До сега е ползвала дрогерийни малко, за миналата коледа и взех vichy liftactiv,остана доволна

# 557
# 558
Здравейте момичета,
Много ви благодаря за препоръките! Тези дни ще потърся кремчетата, които ми препоръчахте RE-BOOST и MULTI ACTIVE на Clarins.

А можете ли да препоръчате и някой хидратиращ отново, но с хиалуронова киселина в състава? Какво ви е мнението за Nuxe?

# 559
  • Пловдив
Ползвах Nuxe преди години, не бях особено впечатлена и не видях кой знае каква промяна в състоянието на кожата ми.
Имам две приятелки, с които го купихме заедно, те направиха алергична реакция.
Можеш да  вземеш тестерче от някоя аптека и да видиш на теб как ще ти се отрази.

# 560
Много харесвам Нюкс, особено дневния и нощния озаряващ серум, има и хубави кремове за по млада кожа. Нюкс са над 90 процента естествени съставки, за това не са така бързо действащи и агресивни като останалите продукти с бърз краткотраен видим ефект. Но най добре е наистина да се ползва тестер, защото явно някои съставки могат да направят алергии.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 11:12 от mimi.7299

# 561
  • Седмото небе
За голямо съжаление и от личен опит също го казвам, че в последно време към всякакви продукти за лице от различни марки, с наличен голям процент натурални и естествени съставки се проявяват негативни реакции.
Относно Нукс съм с положително мнение за хидратиращата им крем маска от бялата серия със сини капачки. Чудесно свежо и наистина охлаждащо усещане дава. С другите им кремове за лице и околоочни не съм много ти-доста пробвах и никой не ме грабна. Харесвам маската от био серията с портокал, както и почистващия им гел с мед. При мен не прави пяна, но почиства грим отлично.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 04:57 от * SUPERGIRL *

# 562
За голямо съжаление и от личен опит също го казвам, че в последно време към всякакви продукти за лице от различни марки, с наличен голям процент натурални и естествени съставки се проявяват негативни реакции.

Абсолютно е така, вярно е!
на нюкс ползвам измиващия гел с мед, детоксикиращата им маска, която много обичам и двата подмладяващи серума, тах ги дават за всеки тип кожа и наистина са много леки и приятни. Понеже моята кожа е мазна серумите са ми достатъчни без нищо отгоре за лятото!
https://aptekabg.com/nuxe-nuxellence-promo-gift-kit

https://remedium.bg/nuxe-bio-beaute-vitamin-rich-detoksikirashta … oda-x50ml-70094/p

https://www.emag.bg/podhranvasht-pochistvasht-gel-za-lice-i-tjal … 888/pd/DKQ3CWBBM/

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 11:21 от mimi.7299

# 563
Здравейте, искам да ви попитам какво мислите за нанасянето на околоочен крем не два пъти, ами 3 пъти на ден - имам едни фини линни, дето почват да ми вадят очите и имам нужда, че им трябва повече овлажняване - има ли смисъл да слагам 3 пъти на ден крем, вместо 2 пъти?

Още нещо - тези от вас, които ползват слънцезащитен крем всеки ден - слагате ли от него под очите?

# 564
Здравейте, искам да ви попитам какво мислите за нанасянето на околоочен крем не два пъти, ами 3 пъти на ден - имам едни фини линни, дето почват да ми вадят очите и имам нужда, че им трябва повече овлажняване - има ли смисъл да слагам 3 пъти на ден крем, вместо 2 пъти?

Още нещо - тези от вас, които ползват слънцезащитен крем всеки ден - слагате ли от него под очите?
Незнам дали помага или не и дали има ефект,но аз мацам не по 3 а по 103 пъти, ако съм вкъщи на всяко сещане цапвам по малко че с тази светлина в банята направо ще ми извадят очите тези бръчици.

# 565
Нукс са хубава козметика, но според мен са добри до към 26-27-28г.После трябва нещо по-силничко. Ползвала съм био сериите с портокал и другата и много ги харесвах. После си взех розовия крем Нирванеск и имаше ефект върху фините линии. За съжаление обаче спряха серията. След това пробвах новата лилава серия - честно казано никак не бях. очарована. Алергична реакция към тях не съм имала.

# 566
Между другото в сайта на Дъглас има 20% намаление на всичко днес и утре само при онлайн поръчка...

# 567
Нукс са хубава козметика, но според мен са добри до към 26-27-28г.После трябва нещо по-силничко.
Ето този флуид дето паказах нагоре е тониран и много, много приятен, имам наблюдение, че заглажда фините линии...
https://sanita.bg/kozmetika/nuxe-kozmetika/prezarezhdane-na-klet … g-skincare-50-ml/

# 568
Точно от него се разочаровах. Това разбира се не значи, че не е хубав, а че не беше подходящ за моята кожа.

# 569
Точно от него се разочаровах. Това разбира се не значи, че не е хубав, а че не беше подходящ за моята кожа.
ООООх, а аз го обожавам...иначе за високо качество - Нукс за доста добри, имат 45 патента, използват максимално естествени продукти и определено  са едни от водещите медицинско-козметични продукти. Над този флуид можеш да ползваш какъвто искаш крем, ако не ти е достатъчен...!

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 14:43 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт