Какъв крем за лице използвате? – 18

• 56 801
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря ви, ще заложа на лилавата Simple Smile

# 676
Бях се сетила да ви попитам имате ли усещането, че гел-крем формулите са по-склонни към образуване на кир ефект, макар, че са много приятни като консистенция и като финиш (или поне са по-матово приятни от класическите формули на кремовете)?  Въртя го, суча го, слагам и евтино и скъпо, по-малко и повече - по принцип аз ползвам много малки количества - много продукти, но в миниатюрни количества -  и независимо от ценовата категория гел-кремовете ми са проблем под грим.

# 677
При мен гел-кремовете изобщо отказват да попиват, единствено и само се "свличат" по лицето и не ползвам такива. Кожата ми е в състояние да попие като гъба половин шепа лосион или на пръв поглед мазен крем, но не и гел. Те само се плъзгат отгоре.

# 678
Имам същите наблюдения. Не купувам гел формули и не знам защо са предпочитани от някои, но каквото съм тествала или е било мостра -тц.
Само на маски и нощни маски ги преживявам.

# 679
Здравейте, някой с отзиви за тоника на Lancome - Tonique Conford ? Simple Smile

# 680
Здравейте, някой с отзиви за тоника на Lancome - Tonique Conford ? Simple Smile

Comfort, може би? Нищо особено не е. Зависи за какво ти трябва. Ако е ей така да минеш лицето с тампонче,  напоено с нещо за освежаване след почистване, става. Повече от това на очаквай.

# 681
Ами Conford пише на шишенцето ... Трябва ми за хубаво почистване на грима и освежаване на лицето. Благодаря за отговора Flowers Rose

# 682
Ами Conford пише на шишенцето ... Трябва ми за хубаво почистване на грима и освежаване на лицето. Благодаря за отговора Flowers Rose
За хубаво почистване на грима бих минала с 2 продукта преди тоника - 1 маслен и 1 пяна. Ако, това имаш предвид, повечето тоници са ок.

# 683
За този ли говорим?

# 684
# 685
За след почистването става. Но сам по себе си няма да почисти добре.
Може мицеларна вода или друг демакиант и гел/пяна и чак после този тоник.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 00:34 от tuali

# 686
За след почистването става. Но сам по себе си няма да почисти добре.
Може мицеларма вода или друг демакиант и гел/пяна и чак после този тоник.
Аз ползвам двуфазния на Ланком, много добре почиства...!

# 687
Ще задам малко тъп въпрос, но каква точно е работата на тоника, винаги съм се чудила?

# 688
Май и аз накрая се ориентирах към двуфазния. Благодаря Ви ! Simple Smile

# 689
Ще задам малко тъп въпрос, но каква точно е работата на тоника, винаги съм се чудила?
За мен никаква, опитах се да ползвам, ефект не видях, пресушава ми даже кожата!

Общи условия

Активация на акаунт