Какъв крем за лице използвате? – 18

• 56 828
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря за препоръката за измиващия продукт на Авен за лице и тяло 🧡
Доста бюджетно и успешно замени 200 мл от 25 лв, за 100 мл-5,90. Нямат никаква разлика по мое мнение.
Крема на Арома го хвърлих, смешна работа.
Моля за препоръка за нещо за първи финни линии, макар на 25 вече ги забелзвам :/

# 76
Благодаря за препоръката за измиващия продукт на Авен за лице и тяло 🧡
Доста бюджетно и успешно замени 200 мл от 25 лв, за 100 мл-5,90. Нямат никаква разлика по мое мнение.
Крема на Арома го хвърлих, смешна работа.
Моля за препоръка за нещо за първи финни линии, макар на 25 вече ги забелзвам :/
Алис,радвам се че ти е харесал...от години го ползвам, много фин и приятен е...и никога не ми опъва лицето. За първи линии са приятни и хидратиращите кремове на същата марка. Знам, че доста потребители няма да са на моето мнение, но бълтарска козметика не ползвам, просто няма начин да ми хареса, изпробвала съм много ...не става!

# 77
От къде го купувате за 5лв, аз го намирам за 10-14

# 78
От къде го купувате за 5лв, аз го намирам за 10-14
!0-14 е галямата опаковка 250 мл, малката даже я водят травъл, има нарисуван самолет, по едно време бяха пуснали промоция на 3.99 за 100 мл.
Иначе има и голяма разфасовка по 400 мл за 17-18 лв с помпа, но много бързо я изчерпват!

# 79
В Медея и Субра ги има редовно 100 мл опаковките Simple Smile

# 80
  • Велико Търново
Здравейте, дами! Flowers Hibiscus Препоръчайте ми серум за лице - досега ползвах на Неострата, Дермеден, Юриаж - анти ейдж серията, разни дрогерийни марки и какво ли още не. На 43 год.съм, с нормална кожа, с присъщите за годините "проблеми". Така свикнах към дневната рутина да използвам серум, че вече не мога да нанеса крем преди това да сложа другият продукт Wink Преди време купих ретиноловите капсули на Елизабет Арден, слагам ги вечер, не са лоши, но и те са на привършване.

# 81
Biskvitka, а от изброените марки от кои сте доволна? Позволявам си да питам  понеже сме наборки с нормална кожа и същите присъщи неща за тази възраст.

# 82
Аз ползвам серума на Есте Лаудер, сякаш става копринена кожата след него...

# 83
  • София
Значи на всяка кожа е различно
А има ли някъде онлайн мостри да продават?

# 84
Честно да кажа не знам, купувам го от Фриишопа или чужбина!

# 85

Виж в OLX, има най-различни.

Много съм им гневна, пълно е с мостри за продаване, но ако питаш в аптеката или парфюмерията, отговора е винаги "съжаляваме, но свършиха". Маса пари в кремове съм измазала по лакти и пети, заради това, че не мога да намеря тестер и се налага да купя пълноразмерен продукт.

# 86
deede, в аптеки Софармаси винаги ми дават мостра,  но серума не е аптечен...

# 87
Може ли снимка или линк на серума?

# 88
Може ли снимка или линк на серума?
https://www.notino.bg/estee-lauder/advanced-night-repair-nosshen … um-protiv-brchki/

Като в чужбина е по евтин и то в центъра на Париж, на фрии шопа също, има и по малка разфасовка 30мл
Ето на Дъгласа по малките бурканчета, цени и отзиви, икономичен е
https://douglas.bg/estee-lauder-advanced-night-repair-synchroniz … lex-ii-conf-28531
Купувам 30 или 50 мл, изкарва доста време, така винаги имам свежа опаковка!

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 20:28 от mimi.7299

# 89
Много благодаря, mimi.7299!

Общи условия

Активация на акаунт