Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-ефективните продукти за сгъстяване на косата?
Какви са препоръките за грижа за косата след обезцветяване?
Кои са най-добрите продукти за възстановяване на косата след обезцветяване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-ефективните продукти за сгъстяване на косата?
Най-ефективните продукти за сгъстяване на косата включват шампоани, маски и серуми като шампоаните и маските от серията DensiFique на Kerastase, ампулите Stamigen на Nupura, GG Serum, ампулите Kerastase DensiFique, тоник FK , шампоан BioClenz, Minoxidil, както и Grow Gorjuss Serum за растеж. Важно е да се отбележи, че резултатите могат да варират в зависимост от индивидуалните характеристики на косата и скалпа.
-
Какви са препоръките за грижа за косата след обезцветяване?
След обезцветяване на косата е важно да се поддържа подходяща грижа. Препоръчително е да се използват домашни маски, витамини и подходящи продукти за възстановяване и хидратация на косата. Също така, редовното използване на термозащитни продукти е от съществено значение за защита на косата от вредното въздействие на топлинните инструменти за оформяне.
-
Кои са най-добрите продукти за възстановяване на косата след обезцветяване?
Най-добрите продукти за възстановяване на косата след обезцветяване включват маски с кератин, продукти с арганиново масло, репейно масло, бадемово масло или рициново масло, както и балсами и шампоани, специално предназначени за възстановяване и хидратация на увредена коса. Препоръчително е да се консултирате с професионалист или да изберете продукти, които са специално предназначени за възстановяване след обезцветяване.
-
Кои са най-добрите продукти за суха и чуплива коса?
-
Кои са най-добрите продукти за деца с дълга коса?

благодаря! Знаете,че харесвам Олиесета и често я препоръчвам като работеща бюджетна козметика. Не съм вземала обаче отдавна нищо тяхно. По принцип не ползвам продукти за къдрици освен хидратиращи млека. Косата ми откакто се оправи се къдри сама.
Препоръчвам да следиш темата, да си записваш мнения на потребителки, които имат много сходна на твоята коса, да пробваш и сама ще си намериш решенията за всичко. Много често съм търсила момичетата, които следя на лични съобщениея с молба да споделят по подробно кое как им действа, как редуват и т.н. Като притежател на тънка и третирана коса мога да кажа, че това е един от най-капризните типове коса. Хем има нужди, хем супер лесно се утежнява. Има дълги периоди, в които иска само хидратация в един момент рязко сменя посоката и само протеин я оправя, ама що да е лесно, не е просто протеин, ами трябва и да е определен вид и с хидратацията е същата драма...
голяма борба пада особено, ако решиш и да си направиш едно омбре или кичури за разкош или пък като мен сега подстригах доста русите кичури и изключих сешоара и всичко в банята го преоткривам 
Иначе маслен преуош ми беше добре, май пак ще го подновя - рициново масло, розмарин, чаено дърво.