Професионални серии за коса 140

• 57 202
  • 771
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте момичета, знам, че тук има и други фенове на ампулите на Наши Фито рипеър. Знаете ли случайно къде са налични? В Златна рибка вече не предлагат марката. Намирам ги само в Коса и стил и са Nashi filler therapy.

# 421
Здравейте , момичета!
Влизам с питане знаете ли дали балсамите на Mariccanoil  имат еднакъв аромат?
Ползвам Волюм, харесва ми адски много аромата. Искам да сменя с хидратиращ , но дали ухае по същия начин?

# 422
Момичета,
Препоръчайте ми балансиран балсам, който мога да го използвам след всички шампоани и най-вече след любимия ми Doori.
Косата ми е гъста с нормален към тънък косъм, който малко по-лесно с утежнява и слепва.
Шампоаните, които имам и ползвам са златния на Дори, митик оил на Лореал и генезис за тънка коса на Керастаз.
Благодаря! ❤

# 423
Някой по-назад попита за дълбоко почистващ шампоан на Лакме.

Аз го използвам от вече 3 месеца. Леко пресушава косата, но след няколко миенета се оправя. Измива перфектно и бута и боя малко.
Аз ползвам продукти без силикони и го ползвам рядко.

В тубата хвалят този на Paul Mitchell.

# 424
Момичета,
Препоръчайте ми балансиран балсам, който мога да го използвам след всички шампоани и най-вече след любимия ми Doori.
Косата ми е гъста с нормален към тънък косъм, който малко по-лесно с утежнява и слепва.
Шампоаните, които имам и ползвам са златния на Дори, митик оил на Лореал и генезис за тънка коса на Керастаз.
Благодаря! ❤

Бих ти препоръчала балсама Генезис, никога не ми е утежнявал, дава ми плътност и подхранва като маска без да е тежък като такава. А щом имаш и шампоана мисля ще се влюбиш в комбинацията! Аз съм с нормално плътен косъм,  боядисвана ниво 5 със сухи крайчета, леко склонна към фриз, слабо третирана коса. Това е със сигурност балсам който бих подновявал а отново и отново.
Да се включа набързо с поредно мнение за балсама Joico Joyfull - последното миене ми беше с преуош Алтерна с масла, измих с Денсифик и нанесох балсама като седях 20 минути, малко по-суха ми седеше косата от Денсифика като че ли, сложих серума Оуей за връхчетата, термо Генезис и Joyfull стилизиращи я гел, духнах със сешоара и свих на нисък кок. Вече трети ден имам плътна и обемна! коса която е задържала форма и вълни. Този балсам също ми влиза в любимците!

# 425
Здравейте , момичета!
Влизам с питане знаете ли дали балсамите на Mariccanoil  имат еднакъв аромат?
Ползвам Волюм, харесва ми адски много аромата. Искам да сменя с хидратиращ , но дали ухае по същия начин?
Абсолютно всички продукти на Марокънойл са с еднакъв аромт, той си е нещо като запазена марка за тях. И за мен е най-любим!

Да знаеш обаче, че в съставите на хидратиращия и за обем няма почти никаква разлика, и двата са леки и ежедневни.

# 426
  • Някъде там
Май всичко на Джойко е много добро .

Препоръчайте ми шампоан за пърхот за 12 годишно момиченце.
Мислех медицински или някой от следните https://www.arlen.bg/product/16528/prechistvasht-shampoan-protiv … hampoo-400ml.html
https://www.arlen.bg/product/6148/shampoan-protiv-parhot-alfapar … hampoo-250ml.html
https://www.arlen.bg/product/4424/shampoan-protiv-uporit-parhot- … liate-300-ml.html

# 427
Anastasiya.glam, може ли линк на балсама от същата серия, за който говориш? Не можах да се ориентирам, как се казва точно серията, за да го потърся. 🤗
Разбира се. Заповядай. ❤❤
https://moiatakozmetika.com/product/keratinov-balsam-protiv-koso … -zlaten-eliksir-1
Корейските балсами не са като стандартните европейски балсами. Водят се трийтмант.
Аз го разбирам - действа като маска, не омазнява и подходящо и за деликатни коси като балсам. Затова подчертах, че дори и при ежедневна употреба няма никакво пренасищане в косъма.
Докато при други балсами/маски при поредни употреби установих, че плаче косъма за ДПШ.
А нанасяш ли го и върху скалпа, както е написано в описанието на продукта

# 428
Anastasiya.glam, може ли линк на балсама от същата серия, за който говориш? Не можах да се ориентирам, как се казва точно серията, за да го потърся. 🤗
Разбира се. Заповядай. ❤❤
https://moiatakozmetika.com/product/keratinov-balsam-protiv-koso … -zlaten-eliksir-1
Корейските балсами не са като стандартните европейски балсами. Водят се трийтмант.
Аз го разбирам - действа като маска, не омазнява и подходящо и за деликатни коси като балсам. Затова подчертах, че дори и при ежедневна употреба няма никакво пренасищане в косъма.
Докато при други балсами/маски при поредни употреби установих, че плаче косъма за ДПШ.
А нанасяш ли го и върху скалпа, както е написано в описанието на продукта
Не.
Нанасям го на двукратно измита коса на 5см от корена. Разресвам с tangle teezer wet и оставям да действа 5-10 минути. Изплаквам обилно с хладка вода. 😊

# 429
Привет,
В makeup.bg пак има някакви бъг и излизат шампоани на Loreal-professionnel по 2.59 лв /100мл/ Grinning
Отдавна искам да пробвам тези и поръчах, пък да видим 👇🏻
Скрит текст:

# 430
Благодаря, напоръчвах обилно 😀

Тези май обаче всичките са протеинови, без витамино?
 И докато сме на тема Лореал, имате ли мнение за тези ампули?

# 431
Като обработят поръчките няма ли да ги оправят цените? 😀

# 432
Не знам, ще чакам да видя какво ще стане Grinning

# 433
Дано да не ги откажат .

# 434
Имат пълното право да ги оправят, какви са редовните цени обаче не знам.
А някой изпробва ли вече новото термо Хронолоджист?

Общи условия

Активация на акаунт